Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
pa ako prodamo ovo sto vredi bojim se da ce ponovo od pocetka da pravimo tim samo neznam dokle tako,svake godine odpocetka!

И онда, пре него што напишеш нешто убрзо скенираш остале хијероглифе не само на овом него и на другим под-форумима и скапираш да се овде искључиво комуницира ћирилицом.
А ко је тај Лука о коме причате?
Нешто ми не звучи познато.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Леви бек,Лево крило,Нападач,Штопер.

За лево крило,по мом мишљењу,Короман,за напад Предраг Лука,мада више нисам сигуран да ли је он везњак или баш шпиц.
Левог бека би могао Тришовић,који је модеран,нападачки бек,а то нам је неопходно.Увек остаје и Лука Пејовић...
Е сад,проблем је штопер.Мени колико се чини,малом Савићу се цементира место у првих 11.Надам се да ће се доказати,јер потенцијала несумњиво има.Вилотић ако остане,плус увек борбени Ђорђевић и то је добра одбрана.Једино што нам треба још један ради дуже клупе.ОФК Београд има оног Карваља,који је по мени јако добар,али наравно,треба се најпре окренути српским фудбалерима.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Кизито из Војводине би био по мени најбоље решење за леву страну у одбрани! Истекао му је уговор, у првом делу сезоне можда и најбољи њихов играч а у другом делу није играо јер су га казнили зато што није хтео да продужи уговор!

Дуго је већ у Србији, зна језик а пре пар сезона нам је завукао и један гол у НС-у.
Tреба нам леви бек, лево крило и још један нападач, као и десни везни, (у случају да Лаза оде).

На позицији левог бека ја би волео да видим Милана Родића из Офк-е. По левој страни, највише би волео да гледам Предрага Луку, а у шпицу Јао-а из Напретка ма да је он у овом тренутку скуп за нас.
У случају да оде Лазезић (што је све извесније), замену би смо требали да тражимо у Бинића. Мислим да би он и Микић (ако Нине оде) одлично слагали јер су играли заједно и добро се познају.

(05-28-2010, 08:36 PM)ОртоДелија link Wrote:А ко је тај Лука о коме причате?

Мислим да је позајмљен Младом раднику, а можда и продат, мада тржишна вредност му је око 600 000 јевреја, тако да не верујем да су га купили. Игра као полушпиц, најчешће иза нападача и задавао је доста муке свим екипама. Јер има одличан пас, нешто као Милијаш, а и доста је брз.
Искључите ТВ, укључите мозак
(05-29-2010, 12:29 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=ОртоДелија link=topic=3829.msg79515#msg79515 date=1275078993]
мада тржишна вредност му је око 600 000 јевреја
[/quote]
Јеси ти неки менађер? Нема потребе за грудвањем са ценама...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(05-27-2010, 10:43 PM)Рођак са Севера link Wrote:Мркела неће, завршио је код нас игра следећу сезону за ОфК(код тате)

Мркела је на позајмици у Офки .
(05-29-2010, 01:14 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Мобилисан link=topic=3829.msg79529#msg79529 date=1275136166]
[quote author=ОртоДелија link=topic=3829.msg79515#msg79515 date=1275078993]
мада тржишна вредност му је око 600 000 јевреја
[/quote]
Јеси ти неки менађер? Нема потребе за грудвањем са ценама...
[/quote]

Јок ја, само сам игром случаја налетео на ту информацију.
Искључите ТВ, укључите мозак
Зна ли неко нешто више о овом малом Вешовићу, да ли га је неко гледао исл?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)