Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Шта год да је у питању, ово је... срамота. Најблаже речено.
Колико сад смешно и бедно делује саопштење после дербија...  Sad

ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Обрни окрени у сваком случају џомба сисај курчину !!!
Е сад да испадне Џомба  Wink
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ЗВЕЗДА ПРИПАДА ЗВЕЗДАШИМА А НЕ ТАЈКУНИМА И МАФИЈАШИМА[/size][/size][/size][/size]

Јел сад фалио неки дан за одмор од предходне утакмице?

АЏИЋУ јебо те Рајо,Бамбалићи,Кека и остали "пријатељи" клуба.Продај бубрег,рожњачу и део јетре па врати дугове.

За јебени трактор сте се уремили још  135 000 € а зимус довели 7(СЕДАМ) "фудбалера" за 100 000 €!

МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ
Е људи, јасно је да смо сви испиздели али не морамо од теме да правимо фестивал псовки и увреда. Обратите пажњу шта пишете!
(05-13-2010, 05:45 PM)Darko link Wrote:Обрни окрени у сваком случају џомба сисај курчину !!!

(05-13-2010, 05:49 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:Е сад да испадне Џомба  Wink

Јадни смо ми кад нам је голубар из једне војвођанске селендре такмац у било чему!  Sad
САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ ја мислим да си ти одличну ствар рекао! Јесмо изгубили титулу, али ми титулу нисмо изгубили сада него мнооогооо раније! Надам се да Јавор и Чука могу да направе изненађење у наредном колу и да ћемо наредне године имати једног непријатеља мање у лиги  Wink  Утакмица јесте катастрофално одиграна, и да хоћу не могу да браним никога од играча. Не знам да ли је то последица изгубљеног дербија или нешто друго, али хвала Богу, нама ова утакмица није била ни од каквог значаја. Није срамота изгубити од неког тамо тима из Борче, срамота је то што ова екипа као да није она екипа која је играла скоро цело првенство. Једноставно није било жеље да се победи БСК!
Рођаче, смири се мало! Сви сте дизали ову управу у небеса када смо узели куп а сада после изгубљене титуле, коју руку на срце нисмо заслужли, а нису ни они који су је освојили, пљујете све и терате! Знају људи свој посао. Видећемо шта ће бити. Има времена и за нас! Ово је тек почетак, а сваки почетак је најтежи!
Не, неки тамо БСК Борча је на почетку. Ми нисмо на почетку.

Није овде проблем ни у изгубљеној титули, ни у изгубљеном дербију. То су нормалне ствари - некад освојиш трофеј, некад не; некад победиш, некад изгубиш. Проблем лежи у невиђеној курцобољи коју овај тим већ дуже време показује. Јавор или гробље, Металац или Борча, њима је потпуно свеједно. А велика већина њих нема ни трунку права на тако нешто, након добијања незаслужене части да играју за Звезду и након све подршке овог света коју су имали ове сезоне, без обзира на резултате или игру коју су приказивали.

Е ту је проблем.
(05-13-2010, 06:22 PM)Kaja link Wrote:Рођаче, смири се мало! Сви сте дизали ову управу у небеса када смо узели куп а сада после изгубљене титуле, коју руку на срце нисмо заслужли, а нису ни они који су је освојили, пљујете све и терате! Знају људи свој посао. Видећемо шта ће бити. Има времена и за нас! Ово је тек почетак, а сваки почетак је најтежи!
Цуро пронађи негде бланко подршку управи која је овде написана са моје стране.
Са овом игром и залагањем су се попишкили на ону каку од саопштења после дербија.
Кад говедо није сишло да преда пехар за куп требали су да узму само медаље и онда да издају саопштење.
После изгубимо првенство и издајемо памфлете ко президијум ЦКСКЈ.
Шта сад једно ваља а друго не.
Показали су данас ко су и шта су.
Менаџерски робови који апсолутно не цене дрес који носе.
Доведени на лизинг у наш клуб до следеће продаје.
Нису они криви несретници...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)