Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Нову сезону Црвена Звезда  почиње европским утакмицама,у другом колу квалификација за ЛИГУ ЕВРОПЕ !Прву утакмицу у новој сезони ћемо играти против победника меча Рудар Велење(Словенија)-Транс(Естонија) !Прву утакмицу играмо на страни 16.јула док се реванш игра на Маракани 23.јула!!!!

Мислим да је довољно речено за почетак!!!
Рудар Велење су аустро-угарски коњушари (словенија)!!! Нису Словаци. Ни овога пута ништа oд за мене бар прижељкиваног Широког Бријега >Sad >Sad >Sad
Кокеза лопове !!!
Ал колико се сећам остао нам је још један меч забране гостовања... >Sad
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
(06-22-2009, 01:02 PM)ОртоДелија link Wrote:Ал колико се сећам остао нам је још један меч забране гостовања... >Sad
Да да још један меч забране организованог гостовања. Али срећом увек постоји могућност одласка у сопственој режији ... на фору  ;D
Кокеза лопове !!!
Север у ТРАНСУ лудује... Smile
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Не сумњам да ће браћа из Словеније одрадити то гостовање. Wink
(06-22-2009, 12:58 PM)Капетан Кука link Wrote:Рудар Велење су аустро-угарски коњушари (словенија)!!! Нису Словаци. Ни овога пута ништа oд за мене бар прижељкиваног Широког Бријега >Sad >Sad >Sad

Исправљено !
Ајде само да поведемо рачуна да не пишемо на овој теми све и свашта... Дакле, информације из клуба везано за припреме, припремне утакмице... Када почну званичне утакмице резултати и коментари... За прелазни рок који још увек траје и по свој прилици ни овог пута нећемо комплетни одрадити припреме, постоји посебна тема!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Стигао још један спонзор на Маракану - Аеродром "Никола Тесла".

http://www.crvenazvezdafk.com/aerodrom-n...ontent.htm
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
(06-22-2009, 12:36 PM)Храбро срце link Wrote:Прву утакмицу играмо на страни 16.јула док се реванш игра на Маракани 23.јула!!!!
Је л ово сигурно? Мени заказали у амбасади за визу тек 13., нема шанси да заврше до 16.  >Sad

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)