Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Аха, аха Чикаго ... скроз сам то сметнуо са ума.

Ма све је то лепо, ал шта ћемо ми са овим?

[Image: 30604_388100695834_100837030834_4100463_4798095_n.jpg]

Јел могуће да немамо једну целу комплет гарнитуру, са ћириличним презименима, и рекламом напред? Бар за дерби?
Како може да један дрес има рекламу напред, други да нема ... један на ћирилици, други на латиници ?
Ово је стварно катастрофа, жив блам ме појео кад сам видео ...

А економ Стојан ;D нам се највише радовао на купу, на свакој фотки са играчима га има!!!
(05-11-2010, 09:05 PM)Skrimo link Wrote:Просто речено је из клуба да 99% Достанић остаје и следеће сезоне,а готово сам сигуран у то,јебига.

Оном ко је то изјавио и ко лобира за ту опцију такође није сигуран опстанак у клубу, тако да... Међутим, као што рекох, о том по том!

Две у Чикагу и вероватно једна ревијална у Торонту!
(05-11-2010, 09:44 PM)Никола Д/С link Wrote:Јел могуће да немамо једну целу комплет гарнитуру, са ћириличним презименима, и рекламом напред? Бар за дерби?
Како може да један дрес има рекламу напред, други да нема ... један на ћирилици, други на латиници ?
Ово је стварно катастрофа, жив блам ме појео кад сам видео ...

Не бих никога да браним, и дефинитивно ова појава ужасава... АЛИ... На почетку утакмице су сви имали исте дресеве, ћирилична гарнитура са рекламом за смс... На полувремену се мењају испрљани и поцепани дресеви, и вероватно је тада дошло до ове мешавине гарнитура... Нажалост ја сам то приметио још на стадиону, али није ми било до спомињања тога, јер је било и горих ствар па ме то најмање дотицало... У сваком случају, брука је да немамо бар две исте гарнитуре!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
На Бањици против Рада,такође су сви имали ћириличне дресове,док је Лазетић имаo латиничан.
И у Кули је Лазетић једини имао латиницом исписано презиме....
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Опет ја као дежурни дрвени адвокат  ;D Можда игра у истом дресу целу сезоне, па га не мења због урока... Нисам приметио да је бацао дрес на трибину кад су остали то радили на гомили утакмица...

Ал шта год да је, смешан је разлог, и нема оправдања!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Значи, у везном реду играју Богдановић, Савио, Каду и Lazetić.  Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Ево сад смо дефинитивно и на папиру изгубили титулу,или је нисмо освојили како год.
Следеће сезоне,уз неке промене по левој страни можда и у нападу,мислим да ћемо имати шансе за оба пехара,па и ред је! Ето сад тек видим шта смо пропустили имали смо своје шансе нисмо их искористили,и сад њих 1500 слави титулу..Бедно.
О боже сачувај ме:

- изгубљеног Перовића у времену и простору
- Савићевих киксева (скривио први гол)
- Блажићевих пасова
- Лазовићевих центаршутева
- Лекићеве брзине и окретности

Пар занимљивости:

- Трећи гол пада после тотално остављена 2 играча испред Стаменог
- Нинков и Исах најбољи ако је таквих уопште и било
- Примећена је и дефинитивна промена у Лекићевој НЕ игри већ изгледу. Са сада пуштеном брадом и једном њему својственом озбиљношћу дефинитивно је почео да изгледа као Исус Христ.

Сума сумарум:

- БСК и дефинитивно заслужио опстанак у лиги са постигнута два евро гола као и начином игре коју су презентовали данас.
Сума сумарум продали смо утакмицу...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)