Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Слажем се да је саопштење мало пресољено... односно, да требало је раније размишљати о неким стварима.
Али не знам колико је вас прочитало између редова неке ствари.
Мени се чини да Звезда као институција Српства, представља овим лупежима трн у оку. Зато су и изгурали Караџића на место председника ФСС.

Оно што је пре пар месеци РСФ причао на некој теми. Звезда просто смета. Партизан је одувек био лојалан политичком врху. Треба Звезду уништити, и то се ради управо преко оваквих ствари. Одређују се посебне судије, делегати, читав систем је намештен тако да се и најмања ситница контролише. Пазите, они су до јуче имали 18-19 титула... сада испада да ће нас врло брзо престићи?!

Тачно је да Звезду гледа више људи него целу Прву лигу заједно. А то је додатни проблем! Проблем јер 10000 људи скандира са Севера "Косово је срце Србије" и сл.
Исто се нама десило и са кошаркашким клубом, само смо превише касно сконтали неке ствари... али историја се понавља. Свидело се то неком или не.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Непотребно! Спуштамо се на ниво просечног суперлигаша, ово је сметало, оно је сметало. Да ли смо били у неким од претходних дербија очигледније покрадени? Јесмо. Шта се променило? Ништа. Иако постоје очигледне мутне радње, ми смо само неми посматрачи. Некоме одговара овакво стање у фудбалу, и све док постоје неки позадинци и њихови интереси, тешко да ће се нешто променити.

Субјективно мишљење. Овом сезоном сам и више него задовољан, не треба да подсећам на почетак исте и на дешавања око клуба и у клубу. Свако ко није задовољан нек се запита и преиспита себе да ли је уопште нормалан, не желим да вређам никог, али ми једноставно са оваквом, просечном екипом, нисмо могли више. Жеља је постојала, али једно су жеље а друго је стварност.

Људи из управе морају да науче да се понашају као права господа, не одговарати на бљувотине које изговарају разне џомбе, шнајдери, мутавци и друге нељудске врсте. Ћутиш, радиш, чистиш своје двориште и тиме показујеш да те апсолутно заболе за оно што комшија ради у свом дворишту. Сви они раде по принципу "Да комшији цркне крава". Свако наше игнорисање је њихов болан пораз, толико мазохизма је ненормално за здрав разум.

Дакле, дајте да Суботицу окупирамо са свих страна и да сезону завршимо на најбољи могући начин!
Искључите ТВ, укључите мозак
Реално у овој сезони смо урадили више него што је било ко очекивао, али опет нормално је да су људи разочарани јер смо већину првенства провели на челу тебеле.

Са друге стране, не мислим да су добра поређења ФК-а са КК-ом... Циљ душмана је у оба случаја исти, са тим да управа фудбалског клуба храбро стоји иза истога, док то није био случај са ''кошаркашком'' багром.

Такође, мислим да је неопходно да у наредној сезони изборимо бар улазак у групе Лиге Европе, јер је неопходно да одиграмо добру сезону после дуго времена на европском нивоу и то је оно од чега ће много зависти целокупа Звездина будућност.

И за крај да кажем да бих волео Достанићу да видим леђа, јер је то класичан менаџерски тренер, са којим нам се не пише добро...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Quote:Иако постоје очигледне мутне радње, ми смо само неми посматрачи. Некоме одговара овакво стање у фудбалу, и све док постоје неки позадинци и њихови интереси, тешко да ће се нешто променити.
Ја се не слажем са овим.
Против зла се бори, не седи се скрштених руку. Треба их прозвати, и отерати из нашег фудбала. Не мислим да је ово лак посао, али ћутање и не радити ништа, неће донети нама бољитак. Тачније, која је сврха нашег зноја и труда, ако неко те прљавим радњама претекне?!

Quote:Овом сезоном сам и више него задовољан, не треба да подсећам на почетак исте и на дешавања око клуба и у клубу.
Знам како смо изгледали пре годину дана... стварно лоше. Но, погледајте прошле године чини ми се. Рукометаши ЦЗ већ виђени у друголигашкој конкуренцију, а онда титула?! Па зашто то и у фудбалу не би могло да буде? Ако су наши фудбалери то заслужили, или неког другог клуба, зашто онда фк пакистан мора да узме титулу?! Па по тој логици они ће онда бити доживотни шампиони?!

Quote:Људи из управе морају да науче да се понашају као права господа, не одговарати на бљувотине које изговарају разне џомбе, шнајдери, мутавци и друге нељудске врсте.

Слажем се да не треба на сваку... али они нешто превише одапињу отровних стрелица ка нама. Просто, успех Звезде њих не може да радује, и онда раде овакве ствари. А при чему хоће да њих неко поштује  ???

Quote:Ћутиш, радиш, чистиш своје двориште и тиме показујеш да те апсолутно заболе за оно што комшија ради у свом дворишту. 
Када је велика лова у игри, онда комшија превише загледа у твоје двориште, и то је овде проблем.

Quote:Са друге стране, не мислим да су добра поређења ФК-а са КК-ом... Циљ душмана је у оба случаја исти, са тим да управа фудбалског клуба храбро стоји иза истога, док то није био случај са ''кошаркашком'' багром.
Слажем се да је душманима циљ исти. Али рекох, скрштене руке, и чекање је нешто најгоре за мене. Ако нешто волиш, а волиш Звезду, онда то и чуваш. Овде се Делије и Звездаши се не боре само против фк партизан, већ цео лоповски и мафијашки систем који тресе Србију.

Quote:Такође, мислим да је неопходно да у наредној сезони изборимо бар улазак у групе Лиге Европе, јер је неопходно да одиграмо добру сезону после дуго времена на европском нивоу и то је оно од чега ће много зависти целокупа Звездина будућност.
Јесте лепо када је Звезда у Европи, само постоји разлика између Лиге Европе, и Лиге Шампиона. Ја само не бих волео да нам се понови ово са КК, када смо се "задовољавали" са УЛЕБ купом, а мишевима Евролига.

Quote:И за крај да кажем да бих волео Достанићу да видим леђа, јер је то класичан менаџерски тренер, са којим нам се не пише добро...
Своје мишљење сам о њему већ рекао... не свиђа ми се, и волео бих да се Пижон врати.

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Quote:И за крај да кажем да бих волео Достанићу да видим леђа, јер је то класичан менаџерски тренер, са којим нам се не пише добро...
Своје мишљење сам о њему већ рекао... не свиђа ми се, и волео бих да се Пижон врати.

[/quote]

Такође бих волео да му видим леђа што пре,  ЗВЕЗДА је у 2-3 утакмице играла иоле добро, остало на гурку. човек је прокоцкао
8 бодова у 9 утакмица, што је пуно пуно је у оваквој лиги. Волео бих на клупи видети Радована Ћурчића из Јавора или Салета Јанковића.
ВРАТИЋУ СЕ ТАМО ГДЕ САМ РОЂЕН ЈА, ТАМО ГДЕ ЈЕ ПЕЋКА ПАТРИЈАШИЈА....
(05-10-2010, 08:40 PM)Tristan link Wrote:Салета Јанковића.

Живим за то.
Искључите ТВ, укључите мозак
(05-10-2010, 09:12 AM)Мобилисан link Wrote:Непотребно! Спуштамо се на ниво просечног суперлигаша, ово је сметало, оно је сметало. Да ли смо били у неким од претходних дербија очигледније покрадени? Јесмо. Шта се променило? Ништа. Иако постоје очигледне мутне радње, ми смо само неми посматрачи. Некоме одговара овакво стање у фудбалу, и све док постоје неки позадинци и њихови интереси, тешко да ће се нешто променити.

Субјективно мишљење. Овом сезоном сам и више него задовољан, не треба да подсећам на почетак исте и на дешавања око клуба и у клубу. Свако ко није задовољан нек се запита и преиспита себе да ли је уопште нормалан, не желим да вређам никог, али ми једноставно са оваквом, просечном екипом, нисмо могли више. Жеља је постојала, али једно су жеље а друго је стварност.

Људи из управе морају да науче да се понашају као права господа, не одговарати на бљувотине које изговарају разне џомбе, шнајдери, мутавци и друге нељудске врсте. Ћутиш, радиш, чистиш своје двориште и тиме показујеш да те апсолутно заболе за оно што комшија ради у свом дворишту. Сви они раде по принципу "Да комшији цркне крава". Свако наше игнорисање је њихов болан пораз, толико мазохизма је ненормално за здрав разум.

Дакле, дајте да Суботицу окупирамо са свих страна и да сезону завршимо на најбољи могући начин!

Апсолутно потписујем све што си рекао. Дербије и титулу смо изгубили јер боље нисмо ни заслужили. Ипак треба бити задовољан јер је направљен значајан корак ка оздрављењу клуба.
[Image: 35c0qqq.gif]
(05-10-2010, 08:40 PM)Tristan link Wrote:Волео бих на клупи видети Радована Ћурчића из Јавора или Салета Јанковића.

Ајде за сада да замрзнемо тему о смени тренера и лицитирању о наследницима. До краја ове сезона има још 5 утакмица, 2 такмичарске и вероватно 3 ревијалне, које ће сигурно водити актуелни шеф. Иако сам лично поборник његове смене, о томе нек причамо кад се сезона заврши, кад управа подвуче коначан биланс сезоне и планове по том питању за следећу.
На које то 3 ревијалне утакмице мислиш? Могуће да се причало о томе, а нисам испратио ... или сам ја слабо обавештен. Wink
http://www.delije-caffe.net/forum/index....pic=3805.0

мада прича око тренера може да се заврши и пре краја тих утакмица.Просто речено је из клуба да 99% Достанић остаје и следеће сезоне,а готово сам сигуран у то,јебига.

Forum Jump:

Users browsing this thread: