Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-08-2010, 10:11 PM)CEBEP link Wrote:Правимо измену....понадао сам се да ће са уласком Перовића изаћи Лекић. У том моменту Лекић очекује да изађе, почиње лагано да трчкара ка аут линији, међутим Достанић повлачи Јевтића из тотално чудноватих разлога које вероватно само он зна.
Искрено кад погледаш,ни јевтић ни лекић ти нису нешто посебно урадили на терену.Лекић је бар нешто скакутао скинуо коју лопту.Али и сам си рекао да смо прескакали средину и то је хендикеп за нападаче могу да скоче 2-3 пута ал не могу сваки пут да је скину,и шта онда кад је скину?кад су нам вежњаци у 3 галаксији док траје напад.За пенале нећу да причам поготово онај кадуов,имао је 2 опције он је изабрао трећу коју ни најјачим ударцем судија неби свирао а то је вероватно и он сам знао.Мене је више погодио онај офсајд када је лекић промашио зицер са неких 4 метра,који није био у офсајду.Али можемо се вадити на пенале и офсајде колико хоћемо,Имали су 90 мин да покажу шта знају и умеју,на жалост нису то учинили али шта је ту је.Једини играч који је вредан помена је Вилотић који је овај меч одиграо без грешке.
Jeдна је Србија!
Каду и јесте офанзивни средњак,зато и улази у средину стално.Зашто игра он,а не Блажић,мислим да је јасно.Али зашто не игра Јеремић,то не разумем.Ако неко може да ми објасни,бићу веома захвалан.
Кад сам видео да Јевтић излази,изговорио сам 134 псовке у неких 65 секунди,а још више ме је изнервирало то што је ушао Перовић,а не Трифуновић (иако ми је Перке омиљени играч).Ко форсира Лекића?Још једно питање на које вероватно нико од нас нема одговор.Може он да буде Ибрахимовић,али дечко једноставно не игра у доброј форми и не сме да игра неко време!
Богдановић под хитно мора из Звезде!За њега апсолутно нема оправдања за данас.Савију свака част,пријатно ме је изненадио.Рељић по мени одличан,и није он грешио на левој страни,него Каду,јер тај момак не зна да игра крило и не сналази се уз аут линију.Мислим да је то бар већини јасно.Вилотић сјајан,Ђорђевићу свака част за све,и ја бих,да сам тренер,њему дао траку,јер је Лазетић превише темпераментан у неким ситуацијама.С друге стране,Лаза је много учинио за нас ове сезоне и хвала му.
Данас је Достанић рекао нешто што ме је ужасно подсетило на Пижона:

"Тим који побеђује се не мења."

Е,ту је наш велики проблем ове сезоне.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(05-08-2010, 10:11 PM)CEBEP link Wrote:Долази полувреме па сам помислио да ће провалити у свлачионици да тако постављена игра не само да не доноси гол него чак ни неку озбиљнију шансу.
Излазимо после полувремена и настављамо још тврдоглавије са истом тактиком.
Даље....
Проваљена фора још од дербија на Маракани да играмо само по десној страни се изгледа још није научила. У сваком тренутку 4 њихова играча су била на нашој десној страни и то су врло лако завршавали.

Па шта је могло да се очекује од менаџерског тренера као што је Достанић? Кад је тај тренер нешто освојио, које је то играче направио? Да се неко можда није заваравао да ћемо са њим да узмемо титулу? Опет се ми враћамо на почетак приче који сам ја писао пре недељу или две. Дакле, на крају сезоне опет одлазе Исах, Гума, Нинков, Лекић... и сад ми без пола екипе да играмо квалификације за лш и то без доброг тренера? смешно.

овако, морамо бити задовољни. имамо клуб, нису га украли (купили будзашто) нити ће им успети. звезда је сада на колико-толико здравим ногама. то треба да нас радује.

што се тиче данашње утакмице, нерешено би било реално. да је перовић убацио онај зицер или да је судија свирао макар један пенал, надали би се до суботице... овако знамо да смо сигурно други.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Jeботе, да Киза не спомену Авала Исаха, умло не заборавих тог човека!? До скоро је био незамнљив, наша игра је била незамислива без њега, а нема га већ неко време... Знам да је био повређен, али након тога сам га виђао на клупи, а сад га ни тамо не виђам...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(05-08-2010, 11:02 PM)KizaLion link Wrote:што се тиче данашње утакмице, нерешено би било реално. да је перовић убацио онај зицер или да је судија свирао макар један пенал, надали би се до суботице... овако знамо да смо сигурно други.

И да је Перовић убацио онај зицер као што није, линијски судија је већ свирао офсајд тако да би гол био поништен у сваком случају.
Такође нема ни Лазовића,дечко  у пар утакмица се добро показао,дао голове и сад одједном не што га нема у 11 него чак није ни резерва и то већ неколико утакмица седи на трибинама.
Дефинитивно су укуси различити, као и смисао схватања фудбалске игре... Лазовић јесте дао један гол, али са свим што је пружио у неколико утакмица колико је имао прилике да игра није ни за резерву... Слабашан, избегава дуеле, иде од лопте, а не ка њој... Такав играч не може ни против Мл.Радника да се наигра а камоли на дербију... И вратићу се на Рељића, не желим му ја ништа лоше, као ни претходно поменутом Лазовићу, али не видим разлог затварања очи пред истином, дечко је био лош, далеко од прелазне оцене, а камоли добре као што овде рекоше неки... Ако не знају тренери да им кажу где греше, па ваљда међу нама има искрених и иоле упознатих са фудбалском игром! Дечко је испао овца у 10 наврата у првом полувремену, Томић је поред њега изгледао као Меси и Марадона заједно!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Рељић је био ужасан зато што је дешњак који игра на левом беку, а није ни физички ни тактички ни технички импресиван, па да то може да одради квалитетно у јакој утакмици. Играо је и против оног малог пацовчића који је окретан и добар дриблер и зато је пар пута завршио на дупету након лажњака.

На левој страни смо имали два дешњака који не умеју да центрирају левом па се углавном завлаче у средину. Гробље је то осетило, скупило се и увек имало једног играча за помоћ против Нинкова и Лазетића од којих нам зависи игра.

Ваљда Достанић зна зашто је заменио Лазетића и Јевтића и зашто није заменио Лекића и Богдановића. Ваљда зна... али сумњам. 
(05-08-2010, 10:50 PM)Тони92 link Wrote:Кад сам видео да Јевтић излази,изговорио сам 134 псовке у неких 65 секунди,а још више ме је изнервирало то што је ушао Перовић,а не Трифуновић (иако ми је Перке омиљени играч).Ко форсира Лекића?
И онда се питамо зашто смо лоше навијали...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Реално, бољи су, без икакве дилеме. У сваком тренутку сусрета се осјећала њихова надмоћ у средини терена, а кад је тако током читавих 90 минута, чему да се надамо? Прелазна оцјена за Стаменог, Вилотића, Ђорђевића и Савија, трудили су се Каду и Лазета, остали се нису видјели. Лијеве стране немамо, и то је нешто што сви говоримо од почетка сезоне. У средини немамо никога ко може да повуче, Каду има смисла, али му треба подршка ту, коју му Гума не може дати. Напад такође нула, Лекић је тотално ван форме, да ли му је ударила слава у главу или шта, али није потрчао поштено, барем колико сам ја видио.
Оштећени смо за чист пенал, али је овај наш ту могао и морао да избаци оног маторог дебила и само је поспреми у гол, али он форсира пенал кад год је у 16.

И као што неко горе рече, колико пара толико музике. Од клуба пред гашењем, дошли смо до купа, првог трофеја послије двије године. Нисмо зрели за титулу, али треба вјеровати да је ово само дио нашег пута ка коначном оздрављењу.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)