Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Колко шанси траба Лекићу да би дао гол и кад мисли да га да.
Када?  Фрањевцима наравно.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Тачно је то за Лекића, али имао је пар шанси. Надам се да ће прорадити у дербију! Јуче ме је пријатно изненадила поставка игре у другом полувремену. Изашли смо на терен да победимо Војводину, да им дамо још који гол! Имали смо доста прилика. Што је скроз нетипично за српски фудбал. Били смо сведоци гомилу пута да кад једна екипа да гол, повуче се и брани свој без неке веће жеље да постигне други. То није Звездин стил! Звезда треба да игра баш као и јуче- ОФАНЗИВНО! Ако будемо тако играли у дербију, мислим да имамо огромне шансе да тријунфујемо! Не треба изаћи на терен у суботу да се победи, треба изаћи да се понизи она стока! Треба нападати, ићи на сваку лопту, не треба пуштати играче, поготову нападаче! Сетите се како смо примили други гол у прошлом дербију. Око Клеа су била 2-3 играча и он је распалио по лопти и дао гол! Клизај, ломи, ради шта год треба само не пуштај! Мислим да је то рецепт за суботу! Уз Божију помоћ и помоћ Делија, ћемо добити! Зато сви на јна! Сада се прелама! Кад ако не сад?!
(05-06-2010, 02:21 PM)MACAK link Wrote:Колко шанси траба Лекићу да би дао гол и кад мисли да га да.

Па знаш шта, када сам мало више обратио пажњу на Лекића могу ти рећи да он јуче и није толико лоше одиграо. Тачно је да је имао ту шансу али исто тако треба рећи и да се одлично кретао, улазио у празан простор и понекада вукао 2 играча Војводине за собом што је остављало доста места и времена Јевтићу.
Он је висок и прилично јак тако да када му не иде може доста посла да одради осталим играчима. Хвала богу да имамо Јевтића који је тренутно у голгетерској ренесанси јер све што шутне улази у гол.
Што се Перовића тиче, мислим да би га постигнут гол померио и дигнуо из депресије.

Треба исто рећи да се Трифуновић изгледа одлично уклопио у Достанићеву поставку игре. Мали Рељић колико видим ће постати стандардан ако то већ и није.
Да ме неко не схвати погрешно, задовољан сам игром, и више од тога. Али оно што ме највише радује је то што ми можемо, а убеђен сам и да хоћемо одиграти још боље. Играчи су пуни самопоуздања, то треба искористити да напунимо стоку до врха. ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!
(05-06-2010, 02:21 PM)MACAK link Wrote:Колко шанси траба Лекићу да би дао гол и кад мисли да га да.

Даће га југословенима, обећао ми је  Smile

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Оно што мене радује је да дајемо голове. После три утакмице без гола, сад на две па седам ком. Надам се наставку против стоке. Јевта је у сјајној голгетерској форми и очекујем да се искупи за она два промашаја у прошлом дербију, и да ће да ували стоки бар један ком.
Стока ће вероватно покушати да заустави нашу десну страну, ту онда Каду на левој страни може више да агитује на гол, и да ствара шансе за наше нападаче. Најважније је зауставити Мореиру, (надам се да ће Иса да га чува), и ону Дијареју , и онда смо на коњу.
Рани погодак би нам много значио, онда би стока морала у напад а ми би из контре могли да их напунимо.
И 1-0 би било доста, али би још више волела да их понизимо на њиховом пашњаку.
Тачно, Дијареја је доста слабо чуван на прошлим дербијима што нас је често коштало.  :-[
[Image: 35c0qqq.gif]
И Мореира и Дијареја са све оним издајником су просечни играчи који да нешто ваљају не би играли у партизанима. Видело се све у Европи.
Наша лоша ситуација предходних година уз помоћ људих у црном довели су до тога да се Дијареја прослави на дербијима. Једноставно Иса треба да буде фластер на Мореири, и Ђоле на Дијареји и то је то.
Уздам се у то да су нашииграчи још увек напаљени од купа и да ће оставитии срце на терен сутра.
По мени пакистан се не разликује пуно од војводине по стилу игре, а ми смо сланине одлични зауставили. Пре свега смо им одсекли везни ред што је најбитније. Сутра је најбитније да се заустави везни ред њихов и да их натерамо да из одбране траже нападаче дугим лоптама где ја мислим да је наша одбрана много јача у скок игри. Јер ће наша одбрана имати више вемена да се постави и неће бити лопте у празан простор што је најопасније код глодара. Ако их ту зауставимо мислим да неће бити великих проблема по наш гол. А што се тиче напада ја сам сигуран да ми можемо њима бар један гол да дамо. Јефтић и Каду су у одличној форми као и Трифуновић којег сам критиковао на почетку али је почео да игра све боље. Исто ме охрабрује игра Рељића на левом беку. Сасвим солидан играч, још само мало да се опусти и биће супер, још увек је некако стегнут и слабо креће у напад, некако у страху све то ради, али ће се то временом поправити.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)