Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(04-22-2010, 09:32 AM)Вербал Кинт link Wrote:Ако неким чудом освојимо титулу..
и Куп прогласити ову генерацију за 7. Звездину звезду  Wink
лоша игра данас у другом полувремену ништа нису направили једва да су имали једну акцију,једна погођена пречка и то је све добро је да смо извукли сва три бода по мени хајдук много озбиљнији данас и могле су нас много коштати грешке Стаменковића,али дешава се имао је лош дан и то је то,идемо даље на дербију ће морати много,много озбиљније.
Лекића на клупу дефинитивно !!! Да ли неко зна разлог зашто је Достанић искључен ?
Са Лазетићем и без њега није исто,са нинковим и без њега није исто.Једноставно два играча без којих нам се систем игре скроз руши,ово данас све бре нешто без идеје.Каду имао лепу шансу али се видело да је ишао на пенал а не на шут и гол,као и у већини његових случајева у шеснаестерцу.Рељић још млад без снаге за дуеле.Одбрана солидна.Савио и Лекић незнају али бар део тога надокнађују великим залагањем.Лош дан,само победа битна !
Од почетка утакмице се видела жеља код наших играча за победом. Друго полувреме слабије, али зна се шта је данас био приоритет. Нападали смо све време у првом делу игре и постигли гол, тачније ауто гол играча хајдука. Каду по мени и данас веома добро одиграо. Похвалио бих Микића и Рељића, за данашњу игру. Види се да Рељић има потенцијал и жељу за доказивањем, а и данас је одиграо добро, и мислим да Достанић треба да му посвети више пажње што се тиче утакмица. Стаменковић данас два кикса која су могла да нас веома скупо коштају, али смо имали доста среће. Види се да са Лазетићем играмо ''тотално другачије'', у добром смислу. Све у свему, веома важна три бода за наставак шампионата, и већ за 6 дана нам долази чукарички, са којим се надам, нећемо имати великих проблема.
Читав овај прољећни дио сам под утиском да су наши играчи под великим притиском у игри, већина се труди да игра на сигурно у смислу да не ризикује пуно са пасовима или покушајем продора јер је најбитније не примити гол а свако "испадање" повлачи могућу шансу противника...Наравно, притисак играња код нас је и очекиван, само јасно је да није лако доћи из неке друге екипе и одмах бити спреман за  то...

Без обзира на све, да нам је неко на почетку првенства понудио да једна утакмица и то са партизаном треба да одлучи о првом мјесту, мислим да би већина пристала...Мада ја још увијек мислим да има још да се игра и осим дербија..
На последњој утакмици, на онако лошем терену, Микић ми баш свидио јер је одлично (рекло би се) физички припремљен а и храбро је играо.Али Лазетић је неприкосновени лидер, није велика мудрост закључити да с њим и без њега није исто..
Реално, да нам је овако нешто нуђено пред почетак првенства,оберучке би прихватили... И реално, овај тим не може много боље... Чак је и Лукић обећавао у првој сезони друго место и означавао га као успех, сећате се?!

Али исто тако, овај тим је умео да се издигне изнад својих могућности и да пружи 150% од онога што уме и зна... Ми "само" тражимо да тих 150% покушају да извуку у ових 4-5 утакмица до краја и да остваре оно што нико није ни сањао у овој сезони... У супротном, нећемо им замерити, али успех би значио не само нама, него и њима у даљим каријерама...

Е сад, да би и дефинитивно успели да извуку више од максимума из себе, требамо им ми, бар на овим утакмицама где нам је дозвољено присуство... Зато, Делије, Звездаши, сви ви који волите Звезду, од данас, крените у акцију и набављање карата за дерби утакмицу на којој сем Севера, и исток и запад морају да буду наши!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Очигледно је да су за овогодишње резултате најзаслужнији Нинков и Лазетић. Међутим, ником се не може оспорити жеља и борбеност. Мене рецимо одушевљава мали Јевтић, који трчи назад да отме лопту и поведе напад. Добра ствар је и што је одбрана издржала иако потпуно десеткована. Имајући у виду значај утакмице, није ни чудо што се осјећао одређени грч. Битно је да смо прегурали ово.
[Image: 35c0qqq.gif]
Лоше смо јуче одиграли, баш лоше, али за разлику од прошле уткамице играчи су били 3 пута ангажованији и борбенији. Оно повлачење после измене Јевтић-Исах на пола сата пред крај не бих да коментаришем...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ма после су Негић и голман Бајковић преузели тренерску палицу,могло је још 2 дана да се игра не би примили гол Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)