Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СВИ У КУЛУ!
Овако је било у Кули у сезони 2005-2006 , када смо ,чини ми се, у досад највећем броју дошли у Кулу

Хајде сутра да напунимо стадион до последњег места !!!
Reply
http://www.sportal.rs/news.php?id=26035
Кретен купио све карте а наших 300 бацио :o

Колико је ово тачно.... :-\
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
Ма само ти дођи у Кулу и ућићеш на стадион,а ово је вероватно још један од бедних покушај..
Reply
Наравно!!!!
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Reply
Quote:НЕМОЈ СЛУЧАЈНО ДА НЕКО НАСЕДНЕ НА ПРИЧУ ДА ЈЕ КУПИО ОН СВЕ КАРТЕ!!!НИКО НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ ДА НАВИЈАЧИ ОСТАНУ ИСПРЕД СТАДИОНА...ЈЕДНОСТАВНО НЕ СМЕЈУ ТО ДА РАДЕ!СИГУРНО ЋЕ БИТИ КАРАТА А МОЖЕ ВРЛО ЛАКО ДА СЕ ДЕСИ ДА СВИ УЂЕМО ЏАБЕ(КАО И ПРОШЛИХ ПАР ПУТА КАД ЈЕ БИЛА СЛИЧНА ПРИЧА) ЈЕР НИКО СЕМ ЏОМБЕ НЕ ПРАВИ ПРОБЛЕМЕ!!!САМО БЕЗ ТЕНЗИЈА,МАСОВНО!!!
СВИ У КУЛУ!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Кореографија са данашњег гостовања:

Видео са званичног сајта делије:

Jeдна је Србија!
Reply
Супер гостовање.На улазу у Кулу колона возика,комбија.Велик број делија је био око и на стадиону добрих два сата пре почетка меча.Пандури спроводили неки свој режим,град пун мурије,АЛИ СВЕ ЈЕ ПРОШЛО БЕЗ И НАЈМАЊЕГ ИНЦИДЕНТА,браво.Чекање за карте,добра зајебанција уз песме ООООО,пара немамо,пара немамо,и да имамо џомби недамо.Долази наш председник,преговара,и сви улазимо за џ.Е,да,онај пљусак и ПО зими киши сунцу снегу. . .На трибини солидан број делија,није одличан јер ово није наш максимум."цЕО СЕВЕР КАРА ЏОМБУ ГОЛУБАРА НА НА НА НА "Од рођења мог добро отпевама.Касније црвено вели балони,димови,лепа корео,уз мали двоглас али супер.прозиван је и савез у више наврата,на крају славље с играчима.Следећа текма је чини ми се финале купа!!! СВИ НА ЈНА !!!
Reply
Следећи је Чукарички без публике, па финале купа. Утисак дана, Лукић на улазу, Лукић на трибини.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ауу, данас врхунска атмосфера иако је било гужве на улазу, онај мали пљусак нас је баш подигао. Навијање доста добро у више наврата смо баш грмели. Очекивао сам већу бројност, наша трибина крцата али остале...  Нисмо певали Урошу и о Косову али није ни било времена. Данашњи хитови:
Цео Север кара џомбу голубара, нананана и на улазу Пара немамо, пара немамо и да имамо џомби НЕДАМО.
Свака част Лукићу и управи тако се воли Звезда!!!
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Ево бићу кратак.Одлична бројност ја мислим да су сви ушли до 10 мин.утакмице,навијање одлично,балони на почетку другог полувремена.Следећа утакмица финале купа !

http://img180.imageshack.us/i/dsc00543se.jpg/
http://img685.imageshack.us/i/dsc00544r.jpg/

Ево и две слике,сликано из кола,али се лепо види..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)