Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Постоји само један проблем,сад сви причају како ће се све решити у дербију.Па људи,ако изгубимо у Кули,оде гробље на +4 и дерби ће нам служити за разигравање резерви.Сад је најважније да без обзира на све пружимо безрезервну подршку у Кули,па шта буде,биће!И доста више о томе "Каду нема појма,Лазовић је манекен" и сл. Какви год да су,НАШИ СУ и немамо других.Њима сад треба неколико хиљада Делија и да загрми песма са трибина!!!Ова утакмица данас иста је као она против Смедерева!Буквално смо тад ми дали други гол за победу,тако мора и у Кули!
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
У праву си Тони треба ићи корак по корак, Кула биће много зајебана, морамо играчима пружити максималну могућу подршку
(04-21-2010, 06:42 PM)дрвосеча link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3621.msg78169#msg78169 date=1271874013]
Одиграли су прво полувреме к'о  пичке и то нам се осветило. У сваком случају нек' покажу муда и знање и победе до краја и титула је наша...

Ја мислим да нам се свети то што су отерали Пижона. Пижон је створио екипу. Због једног пораза га отераше?!  ???
А о показивању му*а... тешко да ови играчи то имају.
[/quote]

Пижон је ове момке учио показивању елементарне технике, коју су морали знати још у петлићима и пионирима. Каду, Гума и још неки данас нису умели да уштопују лопту високу пар метара.

Да ли је Кратко наставио да их подучава томе? не верујем. То је менаџерски тренер који је доведен да гура менаЂерске играче. Сад може Рајо да му се комотно меша у састав. Кратко је до сад водио бугарске тимове и кинески Далијен, све мој до мојега. Бугари су извалили какав је.

Пижон је смењен због притисака "људи са стране" који траже уложене паре назад.

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Кад смо отишли на +4 већина је мислила освајамо титулу сигурно,а ми одиграли прве две утакмице после +4 на табели најгоре до сада.Сад смо на -1,и ко каже да партизан неће кикснути до дербија,а можда и после,остали су и њима неке неугодни противници као,металац,офк,смедерево,ми.Ствари се лако мењају сад пред крај,уз мало среће све ће се вратити на своје место,заслужили смо то !
Quote:НИН, 02. новембар 1980. Београд за почетнике
"Цигани, цигани..." Богдан Тирнанић

Quote:Зато је "Црвена звезда" страх и трепет на свим теренима, чак и онда,а то је све чешће, када је састављена од једанаест левих сметала или када у њој играју поглавито ученици у фудбалској привреди, смер дунстер. Клуб можете још некако и победити, али изгледи свих партикуларизама, национализама, локалних заслепљености, свих мрачних владања душом, па и онога што је каткада мрачно у самој "Црвеној звезди", једва да су вредни помена када се зна да за "Црвену звезду" навијају људи који, на затроване повике тифоза помрачене свести "цигани, цигани", следеће недеље истакну километарску паролу: "Цигани поздрављају свог шампиона".
Кизо, можда се по први пут у животу не слажем са тобом. Пижон је смењен због лоше игре целог тима, нешто слично као и тренер стоке, плави, ако се не варам. А шта је Достанић требало да уради по вама? Које он то играче има па да их ставља уместо ових? У праву је РСФ, има још 5. кола до краја, свашта се може десити. Сад се сви праве паметни и глуме спортске директоре. Људи, ова управа још није направила ни један лош потез, дуууго боље људе нисмо имали на челу. Стрпите се ових пар утакмица колико је остало, и видећете. Титула је наша 100000 посто! СВИ У КУЛУ !!!
(04-21-2010, 06:22 PM)Red Star Forever link Wrote:A још је интересантније да кад победимо 3:0 или 4:1, овде нико не пише, али кад се одигра лошије сви су ту да кажу како нико нема појма, како је само један играч добар итд. . . .

Сам си дао одговор зашто баш сад људи пишу...

(04-21-2010, 06:22 PM)Red Star Forever link Wrote:И да додам, да ништа лошије нисмо играли данас, него кад смо победили Војводину и Млади Радник, већ смо констатовали да не знамо да пробијемо бункер а Новосађани и Пожаревљани се и нису претерано бранили па отуд и добар резултат...

Шта човек да напише кад ови наши одиграју лоше и победе на крају? Онда нико не пише јел не може човек ни да их похвали, нити да им нешто каже. Ал сад кад пукну против Јавора, нормално да ће доста људи реаговати.
Само надајмо се да ће реаговати и доласком у Кулу.

Идемо Делије, сви у Кулу.
Јеби га, усрали смо мотку.
АЈДЕ,ГЛАВУ ГОРЕ ДЕЛИЈЕ,ИМА ЈОШ ДА СЕ ИГРА !!!! СВИ КО ЈЕДАН,ГИНЕМО ДО КРАЈА!!

ПОБЕДА-ТИТУЛА...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Ако неким чудом освојимо титулу, биће ми уз Бари, Токио и дуплу круну 1995, најдража у ових 30так година мог живота..

Forum Jump:

Users browsing this thread: