(04-19-2010, 03:36 PM)Skrimo link Wrote:Моје мишљење да смо губитком 2 бода у Чачку направили велики корак у губитку титуле поготово сада када је јасно да ће се играти пред празним стадионом ...
Ух ух брате, полако ;D ... не би ја то реко тако песимистички ... да кажемо да смо ''промашили скретање'', па ћемо до титуле путовати мало заобилазним путем! ;D
''Север'' је горе лепо разложио ... домаћинства су наспрам гостовања мајка мара, ето тај ЈА
ВОР
ОЛЕ 
може мало проблема да нам направи, за остало код куће не бринем пуно. Ми смо сада дужни да на стадионима од Куле преко лавора до Суботице, својим присуством и срчаношћу, пренесемо атмосферу са Маракане. То је најмање што у овој ситуацији можемо да урадимо!
И само још једна ствар, не знам колико сте размишљали о томе, али .... као што смо ми сад ''бесни, кивни, разочарани ...'' и у ИНАТ хоћемо да покажемо на шта смо спремни када је подршка нашем клубу у питању, е ја верујем да је и код наших играча прорадио тај позитиван спортски ПОНОС,ПРКОС,ИНАТ ... и да ће да гризу два пута јаче него до сад.
То ми даје довољну дозу оптимизма ;D, да ЗАИСТА ни најмање не сумњам да титула стиже у нашу витрину!!!
У здравље!!!