Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Моје мишљење је да је све боље од празне Маракане.
На сваком стадиону би нас било минимум 1000,што није занемарљиво у тренутку када се боримо за титулу.
Али видећемо сутра кад се донесе одлука.
(04-18-2010, 06:29 PM)дај гол link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3621.msg78070#msg78070 date=1271613379]
[quote author=Никола Д/С link=topic=3621.msg78041#msg78041 date=1271558461]

Оно што мене сад највише занима, какав нам је статус са стадионом? Где ће нас ставе да играмо са Јавором?  Мутни су ми сви одреда ... Само вребају ситуацију ...

То нас све највише занима,али засад се очито ништа не зна.Мени се у задњих пар дана јавља стадион Обилића као могућа опција,пошто је инфраструктура добра,а не би га делили ни са ким из Суперлиге.На Омладински не можемо,јер су ту већ ОФК Београд и БСК,остали у Београду нису довољно велики,а било би сулудо да нас шаљу ван Београда  ??? мада,ништа нас не сме изненадити...
[/quote]
Шта би ти урадио,а да су комшије у питању??
[/quote]

Па ја би им лупио једно десет утакмица пред празним трибинама на ЈНА,ал не би их послао тамо негде Богу иза ногу да играју... Big Grin
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(04-18-2010, 07:10 PM)zvezdinsin link Wrote:Моје мишљење је да је све боље од празне Маракане.
На сваком стадиону би нас било минимум 1000,што није занемарљиво у тренутку када се боримо за титулу.
Али видећемо сутра кад се донесе одлука.
Управо тако! Ако би нас изместили ван БГ да играмо, где год да би играли напунили би стадион, стадиони нису велики, а пуно навијача нам долази из унутрашњоссти и верујем да никоме не би био проблем да испрати Звезду до краја сезоне.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Казнена мера која нас очекује није одигравање утакмице без публике, већ суспензија стадиона због пропуста у организацији... А колико сам разумео, та суспензија нас шаље на неки други стадион на коме је дозвољно присуство публике... Нажалост, врло је могуће да све то подразумева да тај стадион мора да буде минимум 30км од Маракане...

Али, трошимо се безвезе, сачекајмо до сутра кад се очекује одлука из фсс-а...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(04-18-2010, 07:23 PM)Red Star Forever link Wrote:Казнена мера која нас очекује није одигравање утакмице без публике, већ суспензија стадиона због пропуста у организацији... А колико сам разумео, та суспензија нас шаље на неки други стадион на коме је дозвољно присуство публике... Нажалост, врло је могуће да све то подразумева да тај стадион мора да буде минимум 30км од Маракане...

Али, трошимо се безвезе, сачекајмо до сутра кад се очекује одлука из фсс-а...

Најтачније је ово што РСФ каже ... Причао сам данас са неким људима који познају те прописе мало више, значи нама је стадион под суспензијом ... што имплицира даље да ћемо играти на другом стадиону у околини БГ.

Ако заиста буде тако, то би било одлично(што каже ЦЗБГ) ... све је боље нег да играју без нас!

Ал сачекајмо ФСС, то су стручњаци велики ... пресећи ће ни по бабу ни по стричевима !
Моје мишљење је да би играње ван БГ-а донело и неке добре стране. Јер би сигурно долазили људи из тог места који нису често на Маракани и вероватно би се заразили атмосфером што би их следеће сезоне довело на Маракану. Ја се надам НС-у јер ми је на 10 мин од куће Big Grin мада незнам колико је то реално очекивати. Видећемо данас шта ће толе одлучити. Само ме још једна ствар интересује ако је Маракана суспендована за нас да ли то важи и за репрезентацију?
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Ајде да сачекамо до сутра ујутро, не вреди нам разбијати главе шта би било кад би било, сутра ћемо видети па ћемо онда доносити закључке.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Значи завршили смо са Мараканом за ову сезону Sad

За ово смо сами криви, и треба да се помиримо са тиме, тј. да мирно и сталожено то прихватимо, и да уз масу нових акција извучемо донекле ствар.Под акцијама мислим пре свега одласке на тренинге пред утакмицу, да нас буде 8.000 на тренингу, да виде сви како се воли клуб, онда масовно слање порука....Већ сад се озбиљно треба почети припремати за дерби, да им заузмемо цео пашњак. Такође предстоји нам финале купа...Два екстремно тешка гостовања Кула и Суботица....Све у свему, нема места малодушности, права искушења тек почињу, и зато сад јаче него икада!

Добро послушајте ову легенду!

САОПШТЕЊЕ ДИСЦИПЛИНСКЕ КОМИСИЈЕ ФСС

Дисциплинска комисија ФС Србије на седници одржаној дана 19.04.2010. год. због прекршаја из чл. 51. Дисциплинског правилника ФС Србије учињених на утакмици 1/2 финала ЛАВ КУПА СРБИЈЕ  ФК "Црвена звезда" - ФК "ОФК Београд" одигране 14.04.2010.године, првом тиму ФК "Црвена звезда" изрекла је казну одигравања 5 (пет) првенствених - куп утакмица без присуства гледалаца на свом стадиону.

Дисциплинска комисија је оценила да је ФК "Црвена звезда", као домаћин и организатор ове утакмице, објективно одговоран за уношење пиротехничких средстава и ватреног оружја на трибину стадиона.

Комисија је узела у обзир последицу извршеног прекршаја али је имала у виду и олакшавајуће околности да је ФК "Црвена звезда" предузео одговарајуће мере обезбеђења у намери да спречи нереде на стадиону, као и да су ФК "Црвена звезда" и навијачка група "Делије север" осудили наведени прекршај и од истог се оградили.

Против наведених одлука кажњени клуб има право жалбе Комисији за жалбе ФС Србије, у року од 8 (осам) дана од дана пријема писменог отправка одлуке.

ПРЕДСЕДНИК ДИСЦИПЛИНСКЕ КОМИСИЈЕ ФСС

Слободан Пајовић  
Kакво фино саопштење дисциплинске комисије, у фазону хтели смо да вас казнимо бар 15 утакмица, али ето осудили сте догађај и дали све од себе, али то се ипак десило, што значи да је било пропуста... Мрш бре у п.м.!

Остаје да се надамо да ће се клуб жалити, па да нам смање за бар 2-3 утакмице... Мада мислим да је то нереално, с обзиром на све околности, а то су гробаски фсс, удар државе на навијаче, удар медија на навијаче, итд. ...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)