Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Па не знам баш да ли би било боље да нам је партизан противник,јер кад погледам претходне утакмице против партизана,и претходне утакмице против војводине много боље смо пролазили против сланинара.Мислим да сад имамо стварно велике шансе за дуплу круну,као награду за сав наш труд.
(04-15-2010, 07:37 PM)Neca link Wrote:Па не знам баш да ли би било боље да нам је партизан противник,јер кад погледам претходне утакмице против партизана,и претходне утакмице против војводине много боље смо пролазили против сланинара.Мислим да сад имамо стварно велике шансе за дуплу круну,као награду за сав наш труд.

To може да буде мач са две оштрице. Гледање претходних утакмица није меродавно у овом моменту јер реално и са једнима и са другима имамо до те мере позитиван скор у међусобним дуелима да ће им требати једно 20 година да би нас стигли. Сланина игра много течније и зрелије у последње време и ова уткамица је логичан исход ко је где у овој ситуацији. Немам намеру да се надовезујем на ову тему јер наш циљ је јако добро познат ко год нам улети у финалу купа.
Пред утакмицу, тренер Војводине је изјавио: "Изгубили смо два пута од Партизана, е трећи пут нећемо!". Прво скочи па реци хоп! Финале ће бити, најтежа утакмица ове сезоне. Воша жели трофеј и гладна их је, а и екипа им је вредна сваког поштовања, с тога, наши играчи ће морати добро да се озноје и да дају више од својих могућности да добијемо куп! Али опет с друге стране не сумњам у њих, јер су показали ове сезоне много пута борбу до последњег атома снаге!
Искључите ТВ, укључите мозак
http://www.crvenazvezdafk.com/kd-vrata-n...-video.htm

прави потез за спречавање насиља на северу и порука за пич....не које носе оружије на стадион и уништавају што градимо годинама,али такав смо народ да увијек чекамо задњи тренутак и да се нешто деси да би реаговали,али није ту управа крива ништа њима свака част то је више до државе и народа.
Где ћемо играт утакмицу против Јавора?
Начуо сам да се спомиње Смедерево као решење
(04-16-2010, 09:01 PM)давид.в link Wrote:Где ћемо играт утакмицу против Јавора?
Начуо сам да се спомиње Смедерево као решење

Брате ''далеко'' је Јавор сад ... да ми видимо како ћемо да се покажемо сутра ...
До Јавора има времена (иако је за 4 дана) Wink
Кад су у питању утакмице у којима смо домаћини, играмо са БСК-ом, Чукаричким које ћемо одрати. Овај Јавор је проблематичан, добро играју.

Кад су у питању гостовања у Чачку, Кули и Суботици, могућа су сва три знака. Чачак је увек био тежак, често смо губили. Кула је Џомбина филијала, а Субаја - Толета Караџића.

Свашта се може дешавати, видећемо како ће бити на крају.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Врло тешка утакмица јуче,проблеми који се нису видели у задње три утакмице сада су поново испливали на површину,али само да нас подсете на основне мане овог тима:

1. Без Павла Нинкова,овај тим је слабији бар за 30%
2. Лазетић не може све сам,а без Нинкова је потпуно одсечен
3. Лева страна неупотребљива

Уз то,Перовић индиспониран (ваљда због силних приватних проблема који се спомињу у задње време,мени се чини и да се угојио доста),Лекић поново немоћан кад нема неког да му намести лопту на тацни,Јевтић бљесне на моменте,али кад заигра само 20 минута,не може се ни очекивати више.Каду данас непрепознатљив.
Све у свему,лоша игра,али очекивали смо и овакав сценарио.Тешко гостовање,Борац традиционално "бункерише",а овај тим има доста проблема да пробије бункер.Уз то,ритам среда-субота већ узима удела,што је и очекивано.
Сад полако припрема за Јавор,који нам већ годинама задаје муке.Без Маракане биће теже,али верујем да смо довољно јаки да изађемо из свега овога као победници.  Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Изгубљени бодови су, по мом мишљењу, логична последица притиска на клуб и играче недавних немилих догађаја. Нажалост, притисак се наставља и добија обележја хајке у пуном смислу те речи, вероватно са циљем обезвређивања клуба али и евентуалног губитка титуле. Што је у оваквим околностима, када имамо мало утицаја у ''ванфудбалским'' круговима а који управљају нашим фудбалом, изводљиво. Суспензија је извесна али помињу се оптужнице против председника и још неких функционера, прети затвором истима, опет је ''случај дукс'' на тапету и тако даље. По плану очигледно а тај план нисам ја смислио већ неко много моћнији. Удар на симбол Српства које, опростите ми на субјективности, вероватно ускоро неће бити дозвољено у Србији. Што морално што законски. Али кад се све сабере, разлог више да будемо јачи и уједињени. Ови момци на терену можда не знају и сам сам им хиљаду пута замерио али треба им запамтити имена, дали су много више од оног што могу и колико вреде на тржишту. О навијању ове сезоне не треба ни трошити речи.

п.с. Ако сам отишао предалеко у ''теорији завере'' спреман сам да сносим последице  Smile Видимо се на Јавору, где год да се игра.
Јел био офсајд?

Фина акција, штета ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)