Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
има још времена до прве утакмице у Пиониру 17.04 је прва, сутра Лале гостује на СОС-у у 23:00 и могу да му се постављају питања,па ћемо да видимо шта ће све рећи...
Данас је један од играча ККЦЗ изјавио да завиди Партизану на атмосфери у којој игра....није ми јасно како могу у оваквој ситуацији толико ниско да се спуштају... :-\ Колико год он желео да буде искрен,ово није тренутак за такве изјаве  :-[
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Да ли је куцнуо час да се Пионир напуни, да буде наш, обојен у црвено беле боје, да ли можемо да помогнемо клубу и покажемо нашу СНАГУ када је најпотребније... Доста више, доста играња са Звездом,само ми можемо да је спасимо,јер ми смо ЗВЕЗДА !!! Ми смо били уз њу у сваком тренутку, на овај или онај начин... Кошаркашки клуб је пао на најниже гране, али сада морамо да будемо сви заједно и покушамо нешто да урадимо !!! РЕАКЦИЈА !!!
Одређени чланови пишу само на овој теми, изгледа да прате само то, наставите ли тако нећете још дуго писати... У суботу је утакмица на Маракани, можда да дођете на неку? Све евентуалне нејасноће око овога што сам написао молим вас на ПП да не гушимо овако "добру" тему...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Да ли ће и кад бити званично саопштење дали се враћамо у пионир? Дал неко зна?
Сутра у подне на дневнику ће рећи,обрати пажњу на спортски део.Брате,ако дође до престанка,ил неких промена,знаћете сви,нема потребе за оваквим питањима поготово преко нета.главна тема је МЛАДИ РАДНИК,мобилизација за ту утакмицу !!!
Администрација: не прави се паметан!
Кад је већ отворена ова тема, има ли неко ко боље познаје ситуацију да нам каже какви су ови играчи што смо довели..не ово из новина што сви видимо, него мало детаљније ако је могуће...
(04-09-2010, 09:29 AM)нешо link Wrote: Кад је већ отворена ова тема, има ли неко ко боље познаје ситуацију да нам каже какви су ови играчи што смо довели..не ово из новина што сви видимо, него мало детаљније ако је могуће...

Стојачић и Катнић су добри играчи, нису нека класа али за наше услове су ок. За Јеловца не знам, нисам га гледала. Проблем је што су то опет нека краткорочна решења јер колико сам упозната они су потписали само до краја сезоне, пошто играју за џабе. Одласком Тејлора и Виденова ( а највероватније и Штимца) ми имамо у нашој лиги сад најперспективнији тим, али џаба кад ће сви играчи вероватно отићи по завршетку сезоне и то без икаквог обештећења , јер нису добили плате зилион година. Углавном ове године улазак у полуфинале плаз оффа је успех раван освајању лиге..
У медијима се опет провлачи прича о ФМП-у и Човићу. Чисто сумњам, кад није прошла онда ...
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)