![]() |
KK Црвена звезда 09/10 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: KK Црвена звезда 09/10 (/showthread.php?tid=1527) |
KK Црвена звезда 09/10 - KizaLion - 04-01-2010 Отварам тему, јер не верујем шта се пише у новинама, а мислим да не боли уво сваког или да се људи праве мутави... ово сада је ситуација до које су довели Весић и Влаховић, намерно су упропастили клуб! А сада мртви сточари иду у Париз, све са оним што изиграва "навијача" председника Тадића... изем ти такву државу! Сви се ти сточари радују а Звезда пропада! Quote:Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Vladislav Lučić izjavio je da se njegovi saradnici i on trude da stabilizuju klub. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - rukometas_bg - 04-01-2010 "Клуб се не би распао јер је то одавно обављено. Ово све са Пешићем је шминка која ће врло брзо избледети." Рече Пијанац на овом форуму у новембру 2008. Нажалост био је у праву. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - obelix - 04-01-2010 Киза је праву што је отворио тему. КК је у озбиљном проблему. Никада није било овако тешко као што је сада. Нешто мора да се предузме ОДМАХ са наше стране. Ми нисмо навијачи само ФК. Ми смо навијачи ЦЗ. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Darko - 04-01-2010 Слажем се Обеликс са тобом,јер ко ће ако не ми Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Храбро срце - 04-02-2010 После више од месец и по дана седам за комп. и затичем тему о нашем кошаркашком клубу ! И драго ми је што је неко са врха(форума) покренуо ову тему,јер више не сме ништа да се крије,треба јавно да кажемо шта мислимо ! Прво што треба да се каже да ми нисмо криви због стања у кошаркашком клубу,да нису навијачи ти који су направили дугове и довеле нас до амбиса !Мислим да многи нису ни свесни стања у каквом се налази наш КК и сви размишљају мање-више у фазону: Ма дај мало-мало,па је оваква ситуација,ископрцаћемо се некако !!! :-[!Људи ево сад читам дато нам је 2 месеца(60 дана) да се одблокирају рачуни,у супротном ГАШЕЊЕ !!!Немојте да се заносимо да мислимо да смо ми неуништиви !Пропадале су велике фирме,гиганти и сами смо сведоци тога,зашто не би пропао и угасио се један кошаркашки клуб !!!?Ово је много гора ситуација него што је летос био фудбалски клуб,а он је стварно био у потпуној дубиози,коми,на самом дну!!! Е онда замислите где нам је тренутно КК !!! Све ово се дешава у време највећег успеха партизана у последњих 12 година,па ситуација по нас изгледа још гора !!!Шта радити ??? По мени прво што треба урадити је ПРЕКИНУТИ БОЈКОТ ! Никад навијачка група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР није бојкотовали неки од својик клубова оволико дуго и на овај начин ! Доста су се ствари гурале под тепих,сакривале,..!!!Једино место где можемо да кажемо све што нам смета,да изнесемо своје мишљење је ТРИБИНА !И зато доћи у пионир и све оно што смо прећуткивали ове године,све што смо сакривали од нас самих,све то јавно изнети на видело !!!! Управа??? Морамо схватити да људи који су скоро дошли у клуб да нису они кривци за дуг,за амбис и дно које смо дотакли,али исто тако у тој истој УПРАВИ седе људи који су ЗВЕЗДУ из ЦРВЕНОГ завили у ЦРНО !!!! Ти људи из неких својих личних амбиција и планова систематски су уништавали ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ на исти или сличан начин као што су то радили у ФК Црвена Звезда претходних година !!!! По мени НЕПРИЈАТЕЉ број 1 је Слободан Вучићевић !!!То је неко моје лично мишљење !Јер је тај човек био главни у клубу све ове године и немогуће је да је он у свему овоме невин и чист !!! Много је верзија и прича зашшто Делије бојкотују утакмице КК-а и верујем да многима није јасно,да су многи због КК-а били бановани(како овде тако и на делије.нет форуму) ! Мислим да то и није више тако важно,јер оно што смо предвиђали и оно што је био главни разлог бојкота(а то је да управа не ради добро и да ће клуб довести до очаја) се на нашу жалост испоставио као тачним ! Волео бих да нисмо били у праву,али нас нико не може да превари !Навијачи су ти који воле свој клуб !Ако је клубу добро,ако побеђује,осваја трофеје онда се и ми,његови навијачи осећамо лепо,поносно,...!!!И ту љубав и страст коју осећамо не може нико да нам одузме или да нам плати за њу,јер она нема цену ! У реду били смо у праву,дошли смо докле смо дошли и сад је време да се окупимо сви који волимо и живимо за Црвеу Звезду и као што смо и до сад све ове године чинили пружимо јој сву нашу љубав и енергију !За мање од годину дана МОБИЛИЗАЦИЈЕ успели смо да нас у првенственим утакмицама буде 15 хиљада у просеку и самим тим мислим да би без проблема пунили Пионир ! Међутим ако би се вратили то не би значило да ћемо 100 % да освојимо титулу и даље би имали мале шансе,јер реално кад погледамо стање у каквом се налази сама екипа,да су у последњих месец,два отишли кључни и понајбољи кошаркаши(Драгићевић,Тејлор,Виденов) није баш оптимистична !Као што сам већ рекао да ствар буде још гора ,преко пута себе имамо крмка и његову евролига екипу !Али њих се никад нисмо плашили,нити се плашимо,нити ћемо икад се бојати,али опет треба бити реалан и рећи да имају тренутно бољи тим ! Значи не можемо да очекујемо да освојимо титулу,не можемо ни да очекујемо само зато што ће у неколико утакмица да се напуни пионир и направи врхунска атмосфера,какву само ми можемо да направимо,па да дуг и проблеми нестану ! АЛИ ЗАТО МОЖЕМО ДА ПОКАЖЕМО ДА ЗВЕЗДА НИЈЕ САМА,ДА ИЗА ЗВЕЗДЕ СТОЈИ АРМИЈА НАВИЈАЧА КОЈИ ВОЛЕ И ЖИВЕ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ и да на тај начин привучемо спонзоре,потенцијалне партнера,донаторе,.... !!!!! Риба смрди од главе,па од главе требамо и почети !Међутим не смемо превише трошити енергију и време(јер га имамо јако мало) на то ко је крив и ко нас је довео до овога !!!Све се зна,све је јасно! Отерати оне који ЗВЕЗДИ желе зло,пружити шансу онима који хоће да помогну(као Лукић летос), вратити се у Пионир,пружити максималну подршку играчима и тренеру !!!! Одг: KK Црвена звезда 09/10 - buteo serbiano - 04-02-2010 Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему Одг: KK Црвена звезда 09/10 - ORTHODOX.NS - 04-02-2010 (04-02-2010, 10:15 AM)buteo serbiano link Wrote: Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите темуу праву је човек..сад је касно било је времена нико ништа није предузео... па кад су грб продали...то је врхунац и на крају нико неће одговарати за то...НИКО... толико од мене.... Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Мобилисан - 04-02-2010 (04-02-2010, 12:07 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: [quote author=buteo serbiano link=topic=3794.msg77387#msg77387 date=1270203325]у праву је човек..сад је касно било је времена нико ништа није предузео... па кад су грб продали...то је врхунац и на крају нико неће одговарати за то...НИКО... толико од мене.... [/quote] А зашто ја мислим да је прорадио код вас ИНАТ, у фазону е нека сад, нек виде шта су направили, или као мала деца, е сад баш нећу. Озбиљно би требали да се ухватимо у коштац са стоком која води КК, био сам за бојкот, али ме боли кад видим докле је стигао наш клуб и шта му се дешава. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - InsaNe - 04-02-2010 (04-02-2010, 10:15 AM)buteo serbiano link Wrote: Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему Звезда је Звезда...наша љубав и наш живот... ма који спорт био у питању! Имали смо много проблема до сада, и сви знамо због чега је дошло до бојкота. Али опет не можемо само седети скрштених руку и гледати како нам се љубав гаси, требали би да реагујемо свом снагом! Свесни смо шта је наша мобилизација урадила за Север и за ФКЦЗ, крајње је време да исто урадимо и са КК уколико постоји и најмања шанса за то. Одг: KK Црвена звезда 09/10 - Храбро срце - 04-02-2010 Ало људи,браћо погледајте у каквој ситуацији нам се налази КОСОВО И МЕТОХИЈА,па ни не помишљамо да се одрекнемо свете земље,већ ћемо се боримо свим силама за КИМ и никад нећемо престати да се боримо за њега,никад се нећемо одрећи !Исто тако НИКАД не смемо да се одрекнемо ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ! Још има наде и снаге за спас !Касно јесте,али није прекасно ! |