Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Покушајте да кад кликнете на страницу не пише :

http://www.crvenazvezdafk.com/index.php

Ја обришем ово индекс.пхп и онда ми редовно уђе.
Jeдна је Србија!
Није због тога. Нема везе шта стоји на крају. И опет кажем највероватније је због посете сајту у том тенутку!
Ја сад одгледао снимак,деловало је још боље него против Воше.
Контрола лопта скоро целу утакмицу,верујем да је посед лопте био преко 60%.Утакмицу смо привели крају у Барсином стилу,где играчи ОФК нису пипнули лопту скоро 2 мин.
Појединачно,сви су били добри,али играч без кога једноставно овај тим не може је Лаза капитен.И данас је био веома добар.
Никола, слажем се са тобом! Коначно тренер који форсира нападачки фудбал! Неки други тренер би покушао да сачува тих 1-0, па и 2-0, а ми смо и после тог другог, на крају ће се испоставити и коначног резултата, наставили да нападамо! Ја још не могу да поверујем да смо ми везали две утакмице за редом у којима смо бриљирали! Чак људи који редовно иду на утакмице, који вечито имају некакву примедбу, на јучерашњи меч су били поносни! Надам се да ће овако да се настави и да ћемо се на крају сви заједно радовати новој Звездиној титули! Некако ми се чини да то неће бити светско чудо  Wink
Дивно је било гледати наше момке на Карабурми, одавно нисам видео толико полета и жеље међу њима, ОФК је био паралисан , последња два минута лопта само у нашим ногама уз повике на свако додавање оле, пресрећан сам могли смо и убедљивије победити, али далеко битније од разлике у головима је игра која охрабрује пред финалне окршаје.
„Моја прва утакмица“
[Image: 350-prv-0604.jpg]
Сећаш ли се кад си упознао-ла Црвену звезду? Јел било по киши, сунцу, снегу или кошави? На Маракани или на страни? У Југославији или Србији? Са оцем, стрицем. Да није ујак седео до тебе или је теча улепшао недељно поподне? Можда те је мајка одвела да видиш прву љубав? Јесмо ли победили или смо туговали? Ко је дао гол, како се звао капитен, ко је био у шпицу...?
Многи знају, сећају се и препричавају своју прву утакмицу читав живот, исто онолико колико и воле Звезду. Детаљи заувек остају испред очију.

Е па нека и твој син, ћерка, сестрић, братаница... запамти своју прву утакмицу. Упознај га са Црвеном звездом, проследи јој љубав, научи их шта је живот а шта су ситнице...
ФК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да 65-годишњи процес „регрутације“ нових симпатизера, љубитеља и навијача добија своју званичну форму у виду акције „Моја прва утакмица“.
„Моја прва утакмица“ је шанса да деци из вашег окружења омогућите да наставе тамо где ћете ви стати и да им први сусрет са Црвеном звездом остане заувек у сећању и албуму, на витрини, у новчанику...

Позовите инфо телефон 011/2662-500 или пошаљите мејл на office@zvezdaforever.com и пријавите се за акцију „Моја прва утакмица“. Довољно је да оставите своје податке и да кажете на коју утакмицу желите да дођете. Пријављивање искључиво врше пунолетне особе у своје име и у име детета које желе да доведу. Акција почиње већ од утакмице Црвена звезда – Млади радник која се игра у суботу 10. априла у 19,00 часова.
Број пријављених је ограничен на 10 по утакмици, а уз дете обавезно иде и пратилац, али један, како не бисмо правили гужву и како би свако дете добило жељену пажњу.
Дакле, пројекат „Моја прва утакмица“ подразумева следеће кораке:

Пријављивање путем call центра и мејла, избор групе од 10-оро деце, окупљање у ложи „Пет Звездиних звезда“ 60 минута пре почетка меча, обилазак стадиона и трофејног музеја ФК Црвена звезда, одлазак у ВИП галерију где вас очекује дружење са легендама клуба и познатим Звездашима, гледање утакмице... У току утакмице сви ће попунити формулар, а након меча деца ће добити прилику да сиђу у свлачионицу и сликају се са играчима првог тима.

Дан после сабирања утисака са Маракане ред долази на вас и вашу децу. Потребно је да на мејл office@zvezdaforever.com пошаљете своје писане, цртане или фотографисане радове на тему прве утакмице од којих ћемо бирати најбоље и исте наградити. По завршетку сезоне у Музеју ФК Црвена звезда биће организована изложба награђиваних радова, уз присуство аутора.

Дакле, изволите, нека и ваша деца певају „ЈОШ КО ДЕТЕ ЈА САМ БИО ТУ, ОСЕТИО ТУГУ И СРЕЋУ, РАДОВАО СЕ ПРВОМ ГОЛУ ЈА НА СЕВЕРУ, ЖИВЕО ЗА ПОБЕДУ“!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/moja-p...ontent.htm
Важна победа против романтичара, а посебно радује нападачка игра свих 90-мин. Мене посебно радује што се Перке коначно пробудио, Каду по мени играч утакмице, заједно са нашим капитеном. Опет, колико тај човек нама значи...Све у свему добра увертира за суботу, очекујем 25.000 на Мари, и пуно голова .
http://www.crvenazvezdafk.com/ogromno-in...ontent.htm

Само тако треба клинце од малих ногу навикавати да долазе на стадион и  за кога требају навијати,треба им показати прави пут у животу,још један у низу добрих потеза управе.
(04-08-2010, 07:53 PM)Joka link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/ogromno-in...ontent.htm

Само тако треба клинце од малих ногу навикавати да долазе на стадион и  за кога требају навијати,треба им показати прави пут у животу,још један у низу добрих потеза управе.

Кад је споменито,најјачи ми је крај текста - "Дакле, Звезда јесте живот, а све остало су ситнице...
Сви на Маракану, субота 10. април, 19,00 часова, Звезда игра против... Уосталом, није ни важно. ЗВЕЗДА ИГРА ." 
http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-pon...ontent.htm

Рекао бих сјајна вест за све навијаче који нису у могућности да редовно долазе на утакмице,што код куће,што у гостима.Али,са друге стране,могло би да утиче на нашу бројност  :-\
Наравно,то је само разлог више да радимо још јаче на довођењу људи на Маракану,почев од сутра!  ;D
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)