Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
Ма требали смо да избацимо ову управу као и све остале што смо отерали а не бојкотом!!!!!!!!!!! Ово је страшно, прво ватерполо клуб нам се угаси сад хоће и овај да гасе, морамо да предузмемо нешто! Ко ће, ако не ми? Никад није касно!!!!!
можете да ми дате бан... али морам ово да кажем...сад сте се сетили ЗВЕЗДЕ...кад су они јадници прошли на фајнал 4... а пре тога нико ништа није писао а код нас проблеми трају годинама... грб су нам продали...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
(04-02-2010, 05:37 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: можете да ми дате бан... али морам ово да кажем...сад сте се сетили ЗВЕЗДЕ...кад су они јадници прошли на фајнал 4... а пре тога нико ништа није писао а код нас проблеми трају годинама... грб су нам продали...

Момак је управу! Клуб нам пропада годинама, а ми смо одлучили да му помогнемо тако што ћемо бојкотовати утакмице? Ако се не крене с активним бојкотом наш кошаркашки клуб ће имати исту будућност ко ватерполо клуб.
А шта смо ми ту могли да урадимо? Је л' је била пре 2 године седница везана за КК, па су нас зајебали? Ми хтели да помогнемо а они тако нама вратили. Сами су криви. Ми пружамо помоћ, а они ником ништа!
(04-02-2010, 05:43 PM)Увек са тобом link Wrote: А шта смо ми ту могли да урадимо? Је л' је била пре 2 године седница везана за КК, па су нас зајебали? Ми хтели да помогнемо а они тако нама вратили. Сами су криви. Ми пружамо помоћ, а они ником ништа!
У праву си скроз..покушали смо и испалили су нас...али можда је сад време да покушамо поново...свом снагом, па шта нам Бог да. Сад или никад, само на нама је одлука!

П.С. И нисмо се сад сетили Звезде јер су они папци прошли у ф4...нема то никакве везе, њихов клув њихова ствар, сетили смо се Звезде јер смо у до сада најгорој могућој ситуацији.
[Image: 2e1f67k.jpg]
(04-02-2010, 05:43 PM)Увек са тобом link Wrote: А шта смо ми ту могли да урадимо? Је л' је била пре 2 године седница везана за КК, па су нас зајебали? Ми хтели да помогнемо а они тако нама вратили. Сами су криви. Ми пружамо помоћ, а они ником ништа!

Па могли смо макар имати активан бојкот ићи на текме и певати целу утакмицу против управе! Овако ништа нисмо добили само смо им дали још времена да нам уништавају клуб! И не разумем зашто се сточари уопште спомињу??? Немојте ми рећи да вам је њихов успех дао инспиранцију да се отвори ова тема!
(04-02-2010, 05:51 PM)Коле link Wrote: [quote author=Увек са тобом link=topic=3794.msg77415#msg77415 date=1270230226]
А шта смо ми ту могли да урадимо? Је л' је била пре 2 године седница везана за КК, па су нас зајебали? Ми хтели да помогнемо а они тако нама вратили. Сами су криви. Ми пружамо помоћ, а они ником ништа!

Па могли смо макар имати активан бојкот ићи на текме и певати целу утакмицу против управе! Овако ништа нисмо добили само смо им дали још времена да нам уништавају клуб! И не разумем зашто се сточари уопште спомињу??? Немојте ми рећи да вам је њихов успех дао инспиранцију да се отвори ова тема!
[/quote]      коле је у праву.... па грб су на продали..ми фактичи више и не постојимо...јел то вама доалзи до свести...шта значи кад клуб изгуби грб... и кад спадне на то да продаје трофеје...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
То значи да смо пропали, али не да смо НЕСТАЛИ! Шта је било-било је. Моје лично мишљење је да не треба причати о томе шта би било кад би било, него о тренутном стању и о томе да ли ћемо реаговати или не.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Само без помињања сточара. Причали смо већ о томе. Гледам у ком ће смеру овај топик да иде...
Испалили су нас и шта сад, нећемо да помогнемо зато што су нас испалили, уосталом то је сад већ бивша управа! Питање гласи: зашто сада бојкотујемо да тако кажем кад нема више оне управе која нас је испалила, они шатро звездаши,зашто? Докле да ћутимо, ако наставимо овако биће исто као и за ватерполо, уместо да смо се договорили са шапићем и још некима ми ништа!!! Дај да помогнемо нашој Звезди, а не само фудбал, дај да се вратимо, да видимо како да се извучемо, да дамо неке идеје новој управи а не да нам се срце цепа што не постоји кк који је некад био најбољи клуб!!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)