Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
Отварам тему, јер не верујем шта се пише у новинама, а мислим да не боли уво сваког или да се људи праве мутави... ово сада је ситуација до које су довели Весић и Влаховић, намерно су упропастили клуб! А сада мртви сточари иду у Париз, све са оним што изиграва "навијача" председника Тадића... изем ти такву државу!

Сви се ти сточари радују а Звезда пропада!

Quote:Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Vladislav Lučić izjavio je da se njegovi saradnici i on trude da stabilizuju klub.

"Svakako da je ovo alarmantno, ne samo za nas nego i za sve klubove, za kompletan sport u Srbiji, a pogotovo za Crvenu Zvezdu koja je nosilac nekih četiri do pet miliona navijača u Srbiji. Mi smo znali u šta ulazimo, mi sigurno nismo krivci za ovo, ali trudimo se da klub postavimo na prave noge i onako kako može da radi“, rekao je Lučić.

Ja sam vam rekao i na konferenciji za novinare, ne samo ja, nego i moji drugari koji su uzeli klub. Mi smo tačno znali koliko je klub u teškoj situaciji. Mi sa našim načinom rada do sada učinili smo mnogo da bi se onaj dug od 12 miliona spustio na neku manju, ne mogu da kažem razumnu cifru, pošto je danas i 100 evra mnogo i teško se dobija. Međutim, mi sada radimo kao što smo i na početku radili, napravili smo revizorsku komisiju koja će za par dana dostaviti kompletne rezultate, znaćemo tačno ko kome i šta duguje, a naše je da razgovaramo sa poveriocima, da napravimo neki stend-baj aranžman, da oslobodimo račun, a kad nam je slobodan račun, da ćemo moći nesmetano da radimo i da polako pravimo neku novu sezonu“, dodao je Lučić.

Predsednik Zvezde nastavio je da objašnjava trenutnu situaciju i uveren je da će ’crveno-beli’ na pravi način odgovoriti novim izazovima.

„Gospodin Vučićević je već dao izjavu, i njegov dug i zajam neće uticati na rad kluba. On je već rekao da će pet do deset godina staviti moratorijum na njegova sredstva. Međutim, javljaju se i drugi poverioci koji su spremni da nam izađu u susret. Sigurno je da u ovoj situaciji Crvena zvezda, ako nema poverioce sa stend-baj aranžmanom na pet ili više godina, ni nema nikakvu stečajunu masu i oni su i sami svesni da od Crvene zvezde ne mogu ništa da dobiju . Ja, kao što sam rekao, sem slika i trofeja i naše dobre volje, Crvena zvezda nema više ništa. Tako da smo mi ušli još i u onom momentu kad smo rekli da nismo stečajni upravnici, da smo znali kompletnu situaciju u kojoj dugujemo 12 miliona. Situacija je sada mnogo bolja nego ona kada smo je uzeli. Ovo sve nije iznenađenje i mi smo spremni za dalje izazove koje nam donosi ova situacija, sigurno ćemo morati da razgovaramo sa Ministarstvom sporta, sa gospodinom Dinkićem da pronađemo zajedničke puteve jer bi stvarno bila šteta da klub sa najvećom tradicijom u košarci dođe u situaciju da ne postoji više“, zakjučio je Lućić
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
"Клуб се не би распао јер је то одавно обављено. Ово све са Пешићем је шминка која ће врло брзо избледети." Рече Пијанац на овом форуму у новембру 2008. Нажалост био је у праву.

Киза је  праву што је отворио тему.

КК је у озбиљном проблему. Никада није било овако тешко као што је сада. Нешто мора да се предузме ОДМАХ са наше стране. Ми нисмо навијачи само ФК. Ми смо навијачи ЦЗ.

Слажем се Обеликс са тобом,јер ко ће ако не ми 
После више од месец и по дана седам за комп. и затичем тему о нашем кошаркашком клубу ! И драго ми је што је неко са врха(форума) покренуо ову тему,јер више не сме ништа да се крије,треба јавно да кажемо шта мислимо ! Прво што треба да се каже да ми нисмо криви због стања у кошаркашком клубу,да нису навијачи ти који су направили дугове и довеле нас до амбиса !Мислим да многи нису ни свесни стања у каквом се налази наш КК и сви размишљају мање-више у фазону: Ма дај мало-мало,па је оваква ситуација,ископрцаћемо се некако !!! :-[!Људи ево сад читам дато нам је 2 месеца(60 дана) да се одблокирају рачуни,у супротном ГАШЕЊЕ !!!Немојте да се заносимо да мислимо да смо ми неуништиви !Пропадале су велике фирме,гиганти и сами смо сведоци тога,зашто не би пропао и угасио се један кошаркашки клуб !!!?Ово је много гора ситуација него што је летос био фудбалски клуб,а он је стварно био у потпуној дубиози,коми,на самом дну!!! Е онда замислите где нам је тренутно КК !!! Све ово се дешава у време највећег успеха партизана у последњих 12 година,па ситуација по нас изгледа још гора !!!Шта радити ???
По мени прво што треба урадити је ПРЕКИНУТИ БОЈКОТ ! Никад навијачка група ДЕЛИЈЕ СЕВЕР није бојкотовали неки од својик клубова оволико дуго и на овај начин ! Доста су се ствари гурале под тепих,сакривале,..!!!Једино место где можемо да кажемо све што нам смета,да изнесемо своје мишљење је ТРИБИНА !И зато доћи у пионир и све оно што смо прећуткивали ове године,све што смо сакривали од нас самих,све то јавно изнети на видело !!!! Управа???
Морамо схватити да људи који су скоро дошли у клуб да нису они кривци за дуг,за амбис и дно које смо дотакли,али исто тако у тој истој УПРАВИ седе људи који су ЗВЕЗДУ из ЦРВЕНОГ завили у ЦРНО !!!! Ти људи из неких својих личних амбиција и планова систематски су уништавали ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ на исти или сличан начин као што су то радили у ФК Црвена Звезда претходних година !!!! По мени НЕПРИЈАТЕЉ број 1 је Слободан Вучићевић !!!То је неко моје лично мишљење !Јер је тај човек био главни у клубу све ове године и немогуће је да је он у свему овоме невин и чист !!! Много је верзија и прича зашшто Делије бојкотују утакмице КК-а и верујем да многима није јасно,да су многи због КК-а били бановани(како овде тако и на делије.нет форуму) ! Мислим да то и није више тако важно,јер оно што смо предвиђали и оно што је био главни разлог бојкота(а то је да управа не ради добро и да ће клуб довести до очаја) се на нашу жалост испоставио као тачним ! Волео бих да нисмо били у праву,али нас нико не може да превари !Навијачи су ти који воле свој клуб !Ако је клубу добро,ако побеђује,осваја трофеје онда се и ми,његови навијачи осећамо лепо,поносно,...!!!И ту љубав и страст коју осећамо не може нико да нам одузме или да нам плати за њу,јер она нема цену ! У реду били смо у праву,дошли смо докле смо дошли и сад је време да се окупимо сви који волимо и живимо за Црвеу Звезду и као што смо и до сад све ове године чинили пружимо јој сву нашу љубав и енергију !За мање од годину дана МОБИЛИЗАЦИЈЕ успели смо да нас у првенственим утакмицама буде 15 хиљада у просеку и самим тим мислим да би без проблема пунили Пионир ! Међутим ако би се вратили то не би значило да ћемо 100 % да освојимо титулу и даље би имали мале шансе,јер реално кад погледамо стање у каквом се налази сама екипа,да су у последњих месец,два отишли кључни и понајбољи кошаркаши(Драгићевић,Тејлор,Виденов)  није баш оптимистична !Као што сам већ рекао да ствар буде још гора ,преко пута себе имамо крмка и његову евролига екипу !Али њих се никад нисмо плашили,нити се плашимо,нити ћемо икад се бојати,али опет треба бити реалан и рећи да имају тренутно бољи тим ! Значи не можемо да очекујемо да освојимо титулу,не можемо ни да очекујемо само зато што ће у неколико утакмица да се напуни пионир и направи врхунска атмосфера,какву само ми можемо да направимо,па да дуг и проблеми нестану ! АЛИ ЗАТО МОЖЕМО ДА ПОКАЖЕМО ДА ЗВЕЗДА НИЈЕ САМА,ДА ИЗА ЗВЕЗДЕ СТОЈИ АРМИЈА НАВИЈАЧА КОЈИ ВОЛЕ И ЖИВЕ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ и да на тај начин привучемо спонзоре,потенцијалне  партнера,донаторе,.... !!!!! Риба смрди од главе,па од главе требамо и почети !Међутим не смемо превише трошити енергију и време(јер га имамо јако мало) на то ко је крив и ко нас је довео до овога !!!Све се зна,све је јасно! Отерати оне који ЗВЕЗДИ желе зло,пружити шансу онима који хоће да помогну(као Лукић летос), вратити се у Пионир,пружити максималну подршку играчима и тренеру !!!!
Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
(04-02-2010, 10:15 AM)buteo serbiano link Wrote: Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему
у праву је човек..сад је касно било је времена нико ништа није предузео... па кад су грб продали...то је врхунац и на крају нико неће одговарати за то...НИКО... толико од мене....
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
(04-02-2010, 12:07 PM)ORTHODOX.NS link Wrote: [quote author=buteo serbiano link=topic=3794.msg77387#msg77387 date=1270203325]
Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему
у праву је човек..сад је касно било је времена нико ништа није предузео... па кад су грб продали...то је врхунац и на крају нико неће одговарати за то...НИКО... толико од мене....
[/quote]

А зашто ја мислим да је прорадио код вас ИНАТ, у фазону е нека сад, нек виде шта су направили, или као мала деца, е сад баш нећу. Озбиљно би требали да се ухватимо у коштац са стоком која води КК, био сам за бојкот, али ме боли кад видим докле је стигао наш клуб и шта му се дешава.
Искључите ТВ, укључите мозак
(04-02-2010, 10:15 AM)buteo serbiano link Wrote: Мислим да је сад касно за све ово, тако да би комотно могли и да затворите тему

Звезда је Звезда...наша љубав и наш живот... ма који спорт био у питању! Имали смо много проблема до сада, и сви знамо због чега је дошло до бојкота. Али опет не можемо само седети скрштених руку и гледати како нам се љубав гаси, требали би да реагујемо свом снагом! Свесни смо шта је наша мобилизација урадила за Север и за ФКЦЗ, крајње је време да исто урадимо и са КК уколико постоји и најмања шанса за то.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Ало људи,браћо погледајте у каквој ситуацији нам се налази КОСОВО И МЕТОХИЈА,па ни не помишљамо да се одрекнемо свете земље,већ ћемо се боримо свим силама за КИМ и никад нећемо престати да се боримо за њега,никад се нећемо одрећи !Исто тако НИКАД не смемо да се одрекнемо ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ ! Још има наде и снаге за спас !Касно јесте,али није прекасно !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)