Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Синоћ ми најдраже било због Леке што је стрпао два ком. Надам се да је ово увод у серију голова. Капитен је краљ, свака му част. Колико он нама значи по то је невероватно.
Што се тиче репрезентације боље да нису никог позвали да се момци одморе и спреме  за наставак .
Успут, зар ми не играмо са ОФК-ом у Купу у среду 07.04.?Тако стоји на званичном сајту. Јел то померено? С обзиром да репрезентација путује у Јапан?
утакмица са офком се игра 7 дана касније,14ог априла.

Да сам ја неко у клубу поводом оваквог списка играча за ту репрезентацију домаће лиге ја не би дао да и ова тројица оду у Јапан.Јебига ако први на табели даје двоструко мање од другог и тамо неког петог то је јасно шта је у питању.

Јучерашња игра није била толико добра колико сам резултат али је направљен помак у односу на смедерево,надајмо се да ће игра још више се побољшавати.
Саопштење генералног секретара о спору са РТС-ом

http://www.crvenazvezdafk.com/src/gensek...ontent.htm
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ууууу брутално  :Smile
Али ако, са говнима само тако, никако другачије, никоме не треба ћутати 
Мислим да је синоћ дефинитивно доказано да кад неко дође да игра фудбал на Маракани ми можемо да га победимо... А сви ови бункераши, који играју 9-1 тактику једноставно су проблем за ову Звезду! Па ето и рецепта за Достанића, учи их на тренинзима како да разбију бункер!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Бункер се обично разбија играњем по боковима значи константним играњем по крилима и пребацивањем лопте са једне на другу страну терена да би се противник развлачио и тако се правила већа дистанца између њихових играча. Очигледно је да је Лазетић не заменљив играч овога тима. Радује, као што је то већ констатовано, да се Лекић вратио у голгетерске воде. Мислио сам лично да ће ићи све много теже али на крају није могло боље да испадне. Овакве победе враћају самопоуздање целом тиму као и појединцима. О манама не бих сада. И онако се доста писало о томе претходних недеља.
кад смо код тих бункера,слажем се да играњем по боковима и развлачењем,убацивањем лопте у 16(не као игња што је радио)...за 90 пробиће се то,али мене више брину контре које следе у таквм утакмицама,видели смо металац који се исто тако бранио...па безмало прешао је 2 пута само половину терена и оба пута ма, дао гол.Видесмо такође и Смедерево које ништа боље није било,такође умало при крају утакмице не примисмо гол....
Побједа која много значи, прије свега на психолошком плану. Утрпати три комада Војводини, у каквој год форми била, није лако. Лекић се вратио головима, што ће нам такође много требати у наредним мечевима.
[Image: 35c0qqq.gif]
0-1 на Карабурми !!!  

Перовић 40. минут

Крај првог полувремена!

[Image: icon_jump.gif]

ЕДИТ:

0-2 Лекић у 70. минуту

Добили смо на Карабурми са 2:0! Врло важна победа, можда и пресудна у наставку шампионата!

Субјективан утисак другара који је пословно гледао утакмицу је да дуго овако добро нисмо одиграли, да смо безмало могли 10 голова да дамо из 15-ак изгледних шанси, али и да је ОФК-а одиграла криминално лоше.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)