Threads: 0
Синоћ ми најдраже било због Леке што је стрпао два ком. Надам се да је ово увод у серију голова. Капитен је краљ, свака му част. Колико он нама значи по то је невероватно.
Што се тиче репрезентације боље да нису никог позвали да се момци одморе и спреме за наставак .
Успут, зар ми не играмо са ОФК-ом у Купу у среду 07.04.?Тако стоји на званичном сајту. Јел то померено? С обзиром да репрезентација путује у Јапан?
Threads: 3
утакмица са офком се игра 7 дана касније,14ог априла.
Да сам ја неко у клубу поводом оваквог списка играча за ту репрезентацију домаће лиге ја не би дао да и ова тројица оду у Јапан.Јебига ако први на табели даје двоструко мање од другог и тамо неког петог то је јасно шта је у питању.
Јучерашња игра није била толико добра колико сам резултат али је направљен помак у односу на смедерево,надајмо се да ће игра још више се побољшавати.
Threads: 61
Threads: 9
Ууууу брутално :

Али ако, са говнима само тако, никако другачије, никоме не треба ћутати
Threads: 83
Мислим да је синоћ дефинитивно доказано да кад неко дође да игра фудбал на Маракани ми можемо да га победимо... А сви ови бункераши, који играју 9-1 тактику једноставно су проблем за ову Звезду! Па ето и рецепта за Достанића, учи их на тренинзима како да разбију бункер!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 17
Бункер се обично разбија играњем по боковима значи константним играњем по крилима и пребацивањем лопте са једне на другу страну терена да би се противник развлачио и тако се правила већа дистанца између њихових играча. Очигледно је да је Лазетић не заменљив играч овога тима. Радује, као што је то већ констатовано, да се Лекић вратио у голгетерске воде. Мислио сам лично да ће ићи све много теже али на крају није могло боље да испадне. Овакве победе враћају самопоуздање целом тиму као и појединцима. О манама не бих сада. И онако се доста писало о томе претходних недеља.
Threads: 8
кад смо код тих бункера,слажем се да играњем по боковима и развлачењем,убацивањем лопте у 16(не као игња што је радио)...за 90 пробиће се то,али мене више брину контре које следе у таквм утакмицама,видели смо металац који се исто тако бранио...па безмало прешао је 2 пута само половину терена и оба пута ма, дао гол.Видесмо такође и Смедерево које ништа боље није било,такође умало при крају утакмице не примисмо гол....
Threads: 15
Побједа која много значи, прије свега на психолошком плану. Утрпати три комада Војводини, у каквој год форми била, није лако. Лекић се вратио головима, што ће нам такође много требати у наредним мечевима.
Threads: 3
0-1 на Карабурми !!!
Перовић 40. минут
Крај првог полувремена!
![[Image: icon_jump.gif]](http://www.delije.net/forum/images/smiles/icon_jump.gif)
Threads: 38
Добили смо на Карабурми са 2:0! Врло важна победа, можда и пресудна у наставку шампионата!
Субјективан утисак другара који је пословно гледао утакмицу је да дуго овако добро нисмо одиграли, да смо безмало могли 10 голова да дамо из 15-ак изгледних шанси, али и да је ОФК-а одиграла криминално лоше.