Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Донекле се не слажем са вама... Јесте Пижон толико тога урадио у Звезди, то све стоји, и велико му хвала на томе! Ипак, ја још увек не могу да преболим онај пораз у Прагу, за који мислим да је он искључиво једини кривац! И ја просто не могу да поверујем да једна екипа онако добра, каква смо били у првом делу сезоне, одради припреме и буде оволико лоша... Још једном ћу поновити, бескрајно хвала Пижону због свега позитивног што је урадио, али сматрам да смо морали да га мењамо. Достанић можда јесте лош тренер, и мислим да смо могли да доведемо неког бољег, Муслина на пример који је по мени један од најбољих тренера у историји Звезде. Али, временом ћемо видети какав је Достанић, можда већ у среду.
Ево га и извештај са терена, јучерашње утакмице. По овоме играчи су стварали шансе, поготово у првом полувремену, где се Лекић опет испромашивао доста!

Пијанац: Да не би ја сада сваком појединачно објашњавао путем приватних порука, објавићу овако. Свака порука у којој стоји веза за сајт који није званични клупски, онај Василов или Политика ће бити обрисана. Па ви изволите!
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Ја се искрено надам да Управа зна шта ради. Ми као клуб, немамо пара, а свако мењање тренера кошта. Јер нико не ради за џабе. Надам се да је Достанић привремено решење и да му неће бити понуђен уговор. Сетимо се колико дугујемо бившим играчима, и тренерима као што је Земан, и спортским менаџерима као што је Ивић.. свако хоће да наплати свој (не)рад.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Брате из твојих уста у Божије уши....али дефинитивно је да не зна шта ради... јесте да нисмо какви можемо да будемо, али ипак смо први, са великим потенцијалом за освајање титуле, овакав потез нам сад није требао. Али добро, ми нисмо управа, то је њихов посао, ми смо ту да помогнемо клубу.
[Image: 2e1f67k.jpg]
не мислим да је достанић толико лош каквог га ви представљате.зар је тим бољи и звучнији? ратко је велики србин и звездаш и сигурно ће моћи да мотивише играче да се труде и гину као у првом делу сезоне.
НА КРАЈУ ПРВИ СИГУРНО!!!!!
Белый - цвет города с давних времён,
а красный - цвет крови его славных защитников.
(03-21-2010, 05:12 PM)петар книн link Wrote:ратко је велики србин и звездаш и сигурно ће моћи да мотивише играче да се труде и гину
Поред тога треба да нас увери да зна да ради свој посао, јер те две ствари што си набројао сигурно неће водити тим уместо њега.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(03-21-2010, 05:12 PM)петар книн link Wrote:не мислим да је достанић толико лош каквог га ви представљате.зар је тим бољи и звучнији? ратко је велики србин и звездаш и сигурно ће моћи да мотивише играче да се труде и гину као у првом делу сезоне.
НА КРАЈУ ПРВИ СИГУРНО!!!!!
Хајде нов си Петре на форуму и пре свега ми је драго да си нам се придружио. И ја сам још већи Србин од Ратка Достанића (мада искрено није ми јасно на основу чега меримо ко је већи Србин али то је сада друга прича) и велики сам Звездаш само се плашим да то не држи воду у овом моменту јер мислим да је то битно само као нека полазна тачка али се на жалост на томе и завршава. Значи он није, као што кажеш, толико лош али је ипак лош само изгледа не толико? У његовом послу или знаш или не знаш а ја стварно не знам какву он има до сада биографију да би могли да базирамо мишљење на томе да неће да буде баш толико лош. Такво размишљање је филозофија лузера (не мислим на тебе) са смрадом демагошког гледања на ствари...
Ја мислим да је ово потпуно погрешан тајминг за промјену тренера. А опет ко зна шта се све крије иза свега. Можда Пижон није хтио да слуша људе који о фудбалу знају мање од њега (Аџић). А надам се да нашем младоме пресједнику фотеља није ударила у главу па почео деспотски да доводи послушне људе у клуб а да тјера све оне који га не слушају.
..Звезда ми је све...
Имаш право, СЕРЕМ у потпуности! Али како другачије осим срања назвати избор Достанића а не Грофа Божовића и то једногласно! Једно велико срање. Достаниће је тренер који у својој каријери има освојен само Куп Бугарске и ништа више. Да неће код нас да заблиста!?
..Звезда ми је све...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)