Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Промоција Достанића је данас у 3. Толико о привременом решењу. Морам да се захвалим клупској легенди, Петровићу Пижону што је узео тим када су сви бежали од Звезде као ђаво од крста, што је радио готово за џабе, што је од анонимуса мимо свих очекивања направио тим који већ дуже време држи челну позицију на табели. Очигледно је да апетити расту, па се све ово чини као да је недовољно...
Нажалост пређосмо с' коња на магарца....
Али, пошто је ова управа до сада вукла углавном добре потезе надам се да је и ово један од њих. За сада, знају шта раде и добро то раде. Тим нам је лимитиран и то свако мора да схвати, овај тим без навијача на сваком стадиону не може да рачуна на бодове, зато сви сад још јаче и још масовније да бодримо наш клуб.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Пижон крив за лоше резултате... не видим ништа лоше с обзиром да је преузео Звезду у тренутку горе наведеном...када су сви буквално бежали од ње... Пораз..па шта... данас пораз - сутра победа - у мају титула... али то је само моје мишљење...
У сваком случају Пижону свака част и све похвале!
Ако је већ смењен, слажем се са вашим коментарима, да је Достанић најгоре решење... Камо среће кад би Муслин дошао... сећамо се сви дупле круне пре пар година, после сезоне без пехара, зар не?

Што се тиче бодрења клуба...то не треба да се доводи у питање, ни случајно! Идемо даље, јачи него икад!
[Image: 2e1f67k.jpg]
(03-21-2010, 11:37 AM)Mилутин link Wrote:Зашто узимате све здраво за готово,сигуран сам да је Достанић само привремено решење,утакмица је већ у среду и мислим да је то једини разлог.

Управни одбор ФК Црвена звезда је на предлог спортског директора, између више кандидата, једногласно за новог шефа стручног штаба изабрао Ратка Достанића, директора Омладинске школе. Ратко Достанић ће наставити да обавља функцију директора Омладинске школе до именовања новог.

собзиром на ово горе подебљано претпостављам да није Достанић само привремено решење већ решење на један дужи период.
Дакле они ће сад тражити друго решење за директора омладинске школе,што не верујем да би био случај да је Достанић само привремено на месту тренера.
Надајмо се да је привремено...
па можеш да се надаш али видиш чињенице да није привремено.
Да не би смењивали човека пре него што је уопште постао тренер,боље се надајмо да ће кренути у жетву бодова и титула.А остало отом потом,како се покаже тако ће му и бити.
(03-21-2010, 12:31 PM)Виноградар link Wrote:Пижон крив за лоше резултате... не видим ништа лоше с обзиром да је преузео Звезду у тренутку горе наведеном...када су сви буквално бежали од ње... Пораз..па шта... данас пораз - сутра победа - у мају титула... али то је само моје мишљење...
по мени је пораз најмање битан.Битно је то што немамо никакву игру од припремног дела и играмо далеко лошије иако нам није отишао ниједан играч из прошле полусезоне а довели смо још и нека појачања.

Иначе и ја да додам да Пижону свака част увек сам га и поштовао као нашу легенду пристанак да дође у Звезду за неке бедне паре и да помогне је само још један у низу плусева.Без обзира што је он тренер,волео би да руководство клуба га остави у клубу и да му неку функцију и наравно волео бих да он то пристане,јер не сумњам у његову жељу да помогне и љубав према клубу.
Пижону хвала за све. Стварно ми је жао због његове смјене. Али надајмо се да ће ово да раздрма екипу.
[Image: 35c0qqq.gif]
http://www.crvenazvezdafk.com/dostanic-m...ontent.htm
Jeдна је Србија!
Пижону свака част!!! Сада само напред и да се надамо да ће и Достанић бити добар тренер!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)