Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Да вам кажем нешто, ово је морало да се деси, кад тад. Можда пре,а можда и после. У овом случају то је пре! Доста утакмица смо пролазили на срећу. Наравно, криво ми је што смо изгубили, али опет кажем пре или касније морало је то да се деси! Тачно сам знао. Можда је боље сада, него касније да буде касно, па да решавамо проблеме у минут до дванаест! Не знам што Пижон не ставља Јевтића од првог минута, него га чува на клупи. По мени бољи је играч од Перовића. Надам се да ће то да буде лекција Пижону за у будуће.
А шта ми као нисмо знали да имамо испод просечне играче?! Јбг, што рече претходник, боље да се то десило пре а не касније... А то да ли је бољи Перовић или Јефтић, мислим да је то небитно, нијансе су у питању, једноставно екипа је таква каква је, немамо пара за боље и на нама је да их подржимо до краја, то јест до коначног циља - ТИТУЛА!!! Пижон нема неки специјалан избор, али мислим да мора мало више строгоће да унесе и да кажњава оне који се не труде и немају жељу да дају свео до себе... Није проблем ако не знаш, већ ако нећеш... Мислим да је данас код неких било ово друго! А дефинитивно се не би сложио са Кизом око Нинкова, он је данас био једини који је показивао жељу, борио се, уклизавао, утрчавао, центрирао, али није имао с ким...

Но, не би ја ово доживљавао као трагедију, морамо да скупимо редове и да као што рекох, помогнемо да ово не уздрма наш тим превише... Следећи противник на Маракани је Смедерево и то морамо да добијемо!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:Само сам чекао да крену изливи беса......
Скренута је пажња да се не дивља и не псује на форуму као и да се играчи не вређају. Мало хлађење не би било лоше пре него што се седне за тастатуру.

Хладио сам се два сата од Крагујевца до Београда, ал не иде ...
Нису то брате изливи беса, сем те две три псовке, све остало што сам рекао мислим да је на месту. И ниси морао цео коментар да обришеш, јер сам опсовао само у те две уводне реченице. И то две псовке, једну поновио једном а једну три пута. Ником нисам спомињао мајку, називао га дилејом и слично.

Ево онда овако ...

Quote:ИГРАЧИ, и вас бре све *накитим белим радама, па нек сте Звездини још сто пута!!!

*Волим вас у пас, *волим вас у пријем, *волим вас у центаршут ...

Ја могу да разумем да неко не зна фудбала, ал да има дрво место ноге ... е нисте ми јасни ... у реду је да немаш урођен преглед игре као нпр Илија Најдоски,  ал да не умеш да примиш, да додаш, истрчиш на дупли пас ...  ПА ШТА РАДИТЕ ВИ НА ТРЕНИНЗИМА?

ПС
Можда мислите да сам мало попиздео, али нисам ... МНОГО сам попиздео. Углавном не обраћам посебну пажњу на саму игру на утакмици, ни не стигне човек од онолике луднице  коју правимо где год се појавимо, али данас сам игром случаја био на таквом месту да сам као ретко кад одлично могао да испратим и њихову игру доле на терену, и то колико појединци НЕ ЗНАЈУ најосновније ТЕХНИЧКЕ ствари у фудбалу ... Што каже брат, ја да толико тренирам имао би три ноге!!!

ЈЕБЕШ ПОРАЗ, АЛ КАД ТИ ЕКИПА ОВАКО ОДИГРА, НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДА НЕ БУДЕШ БЕСАН КО РИС!

Е сад, да појасним пар ствари, јер не желим да изгледа ево изгубили смо, ајд удри по играчима :-[

А ово је тако звучало.

Прво, нисам тип који ће да проклиње своје играче, који ће им после сваког пораза псовати фамилију и терати из клуба. Нек изгубе и свих 32 утакмице у првенству, ја ћу опет бити ту и цепати грло за њих и клуб. И не само ја, сви ми ... али ево у чему НИЈЕ проблем, и у чему ЈЕСТЕ проблем...

Није проблем не умети, није проблем ни изгубити, али је проблем кад прволигашки играч не може да повеже два успешна додавања, од 5 центаршутева , свих пет иду у висини колена ... и још тај играч игра у Црвеној Звезди! Одакле, како се он ту нашао? Јел он од јуче игра фудбал?

Немој погрешно да ме схватите, није проблем пораз као пораз,  али да би играо фудбал није довољно само да трчиш, мораш познавати елементарну технику: пас; дупли пас; дриблинг; ЦЕНТАРШУТ!!! А то наши играчи очигледно немају. То се не рађа, то се учи свакодневним преданим тренинзима. вежбањем.  А не купује се за 350. 000 јевреја. То играч научи још у петлићима, кадетима ... па усавршава у омладинцима и првом тиму.

(03-20-2010, 10:20 PM)Red Star Forever link Wrote:А шта ми као нисмо знали да имамо испод просечне играче?!
Знали смо брате мој, знао сам и ја ... знао сам да немамо у екипи једног Белодедића, једног Најдоског, Радиновића ... али нисам знао(мој пропуст, признајем) да имамо играча који дословце не могу да из пуног трка центрирају и лопту добаце бар до петерца, нисам знао да немамо играча који зна да стане на лопту, промени страну, шутне са двадесет и кусур метара ...

ПС
Одужио сам, можда сам вас и удавио ...  ал имао сам потребу да све прецизно објасним, из простог разлога што ће ти играчи, моју(и нашу) подршку увек имати, видеће се већ у среду, али немој да продајемо муда за бубреге ... Хвала на пажњи, и нећу се неко време јављати на спортским странама, бар док им не одем на тренинг и својим очима видим како вежбају те центаршутеве, додавања на малом простору итд ...

Апропо Николине приче о елементарној техници коју не поседују наши играчи, чињеница је (а то су ми потврдили људи који често посећују тренинге Звезде) да су они прилично необучени, и да их  Пижон на тренинзима учи стварима који су требали да знају још у кадетима. Учи их елементарним фудбалским вештинама и то му одузима много времена и енергије. Не причам ово сада због последњег пораза у циљу отварања пандорине кутије,  већ причам зато што је истина, и да Пижон ипак има врашки тежак посао. Једноставно доста играча још нису фомирани (неки никада и неће бити) и јасно је као дан да уколико не уђу у меч потпуно мотивисани и наоштрени сви ко један, да могу изгубити од било кога. Шта да радимо, ту смо где смо други клуб немамо, остаје нам једино да овом тиму пружимо максималну могућу подршку до краја првенства па ћемо на крају сводити рачуне. Уосталом и порука овог форума је ДО КРАЈА ЗВЕЗДИ ВЕРНИ – Па нека тако буде !!!!!!!!   
Нису криви Блажић , Богдановић и Игњатијевић што не знају, крив је Пижон што их ставља у тим . Ово је морало пре или касније да дође, надам се да ће се Пижону после овога отворити очи .
На нама је да их против Смедерева максимално подржимо , и да се овај пораз што пре заборави . Борба за титулу тек почиње !
(03-20-2010, 11:44 PM)Симке link Wrote:Нису криви Блажић , Богдановић и Игњатијевић што не знају, крив је Пижон што их ставља у тим .
Шта су алтернативе  :-\
Колико год апсурдно звучило можда је и добро што смо данас изгубили, тј. што нисмо извукли после јако лоше игре реми из пенала. Онако би се чупали да су ето узели бод, а овако очекујем да се цео клуб, а превасходно играчи, мало тргну. Са изузетком Рада од почетка пролећа се играло лоше и права је срећа што нисмо изгубили и више од 3 бода. Сад су мало спуштени на земљу, враћени у реалност и време је да поново почну да уједају за бодове. Надам се да ће овај пораз имати позитиван ефекат који ће већ у среду дати резултат.
(03-20-2010, 10:47 PM)Никола Д/С link Wrote:[quote author=СЕВЕР ]
Само сам чекао да крену изливи беса......
Скренута је пажња да се не дивља и не псује на форуму као и да се играчи не вређају. Мало хлађење не би било лоше пре него што се седне за тастатуру.

Хладио сам се два сата од Крагујевца до Београда, ал не иде ...
Нису то брате изливи беса, сем те две три псовке, све остало што сам рекао мислим да је на месту. И ниси морао цео коментар да обришеш, јер сам опсовао само у те две уводне реченице. И то две псовке, једну поновио једном а једну три пута. Ником нисам спомињао мајку, називао га дилејом и слично.

Ево онда овако ...

Quote:ИГРАЧИ, и вас бре све *накитим белим радама, па нек сте Звездини још сто пута!!!

*Волим вас у пас, *волим вас у пријем, *волим вас у центаршут ...

Ја могу да разумем да неко не зна фудбала, ал да има дрво место ноге ... е нисте ми јасни ... у реду је да немаш урођен преглед игре као нпр Илија Најдоски,  ал да не умеш да примиш, да додаш, истрчиш на дупли пас ...  ПА ШТА РАДИТЕ ВИ НА ТРЕНИНЗИМА?

ПС
Можда мислите да сам мало попиздео, али нисам ... МНОГО сам попиздео. Углавном не обраћам посебну пажњу на саму игру на утакмици, ни не стигне човек од онолике луднице  коју правимо где год се појавимо, али данас сам игром случаја био на таквом месту да сам као ретко кад одлично могао да испратим и њихову игру доле на терену, и то колико појединци НЕ ЗНАЈУ најосновније ТЕХНИЧКЕ ствари у фудбалу ... Што каже брат, ја да толико тренирам имао би три ноге!!!

ЈЕБЕШ ПОРАЗ, АЛ КАД ТИ ЕКИПА ОВАКО ОДИГРА, НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДА НЕ БУДЕШ БЕСАН КО РИС!

Е сад, да појасним пар ствари, јер не желим да изгледа ево изгубили смо, ајд удри по играчима :-[

А ово је тако звучало.

Прво, нисам тип који ће да проклиње своје играче, који ће им после сваког пораза псовати фамилију и терати из клуба. Нек изгубе и свих 32 утакмице у првенству, ја ћу опет бити ту и цепати грло за њих и клуб. И не само ја, сви ми ... али ево у чему НИЈЕ проблем, и у чему ЈЕСТЕ проблем...

Није проблем не умети, није проблем ни изгубити, али је проблем кад прволигашки играч не може да повеже два успешна додавања, од 5 центаршутева , свих пет иду у висини колена ... и још тај играч игра у Црвеној Звезди! Одакле, како се он ту нашао? Јел он од јуче игра фудбал?

Немој погрешно да ме схватите, није проблем пораз као пораз,  али да би играо фудбал није довољно само да трчиш, мораш познавати елементарну технику: пас; дупли пас; дриблинг; ЦЕНТАРШУТ!!! А то наши играчи очигледно немају. То се не рађа, то се учи свакодневним преданим тренинзима. вежбањем.  А не купује се за 350. 000 јевреја. То играч научи још у петлићима, кадетима ... па усавршава у омладинцима и првом тиму.

(03-20-2010, 10:20 PM)Red Star Forever link Wrote:А шта ми као нисмо знали да имамо испод просечне играче?!
Знали смо брате мој, знао сам и ја ... знао сам да немамо у екипи једног Белодедића, једног Најдоског, Радиновића ... али нисам знао(мој пропуст, признајем) да имамо играча који дословце не могу да из пуног трка центрирају и лопту добаце бар до петерца, нисам знао да немамо играча који зна да стане на лопту, промени страну, шутне са двадесет и кусур метара ...

ПС
Одужио сам, можда сам вас и удавио ...  ал имао сам потребу да све прецизно објасним, из простог разлога што ће ти играчи, моју(и нашу) подршку увек имати, видеће се већ у среду, али немој да продајемо муда за бубреге ... Хвала на пажњи, и нећу се неко време јављати на спортским странама, бар док им не одем на тренинг и својим очима видим како вежбају те центаршутеве, додавања на малом простору итд ...

[/quote]

Никола, ниси само ти попиздео. Многи су попиздели данас али нема разлога да се на тај начин дискутује. Ако је речено да се не пише на тај начин онда то важи за сваког на форуму без обзира на то да ли је неко једном или сто једном опсовао играче.

”Ја могу да разумем да неко не зна фудбала, ал да има дрво место ноге ... е нисте ми јасни ... у реду је да немаш урођен преглед игре као нпр Илија Најдоски,  ал да не умеш да примиш, да додаш, истрчиш на дупли пас ...  ПА ШТА РАДИТЕ ВИ НА ТРЕНИНЗИМА?”

А где је могао да научи да прими, дода и истрчи на дупли пас? Сети се шта се дешавало прошлог лета и како су се сви скупили. На тренинзима Пижон ни не може са њима да ради она што би требао јер маса играча нема основно фудбалско образовање. У стилу као да неког хоћеш да научиш граматику а онда схватиш да тај неко није у ствари још савладао ни сва слова.

Оно што је по мени занимљиво у целој ствари уписа овде на овом под форуму је да када побеђујемо на начине на које је то било у претходне 3 утакмице било је мало уписа чак после утакмице са Напретком скоро ни један. Очекивао сам лично да се коментарише катастрофална игра против Јагодине, Рада а нарочито против Напретка прошлог викенда јер чињеница је да Звезда не игра онако како је играла у првом делу сезоне. Чињеница је да Лекић не може да се састави са собом и да пости већ дуже време. Чињеница је да Нинков није онај исти од раније. Чињеница је да одбрана нема искуства и одговора за контра нападе и да смо у том делу игре поново подбацили. Да, најлакше је критиковати јер су после битке обично сви генерали али да би пронашао играче који могу да замене Блажића, Богдановића и Игњатијевића не смеш да будеш 20 и кусур милиона евра у дугу за почетак а да не причамо о Омладинској школи која скоро да и није постојала до прошлог лета.

Само могу да замислим како је у целој причи Пижону и шта се њему све мота по глави....
(03-20-2010, 11:49 PM)Darko link Wrote:[quote author=Симке link=topic=3621.msg76837#msg76837 date=1269128642]
Нису криви Блажић , Богдановић и Игњатијевић што не знају, крив је Пижон што их ставља у тим .
Шта су алтернативе  :-\
[/quote]

Шта су алтернативе??? Уместо Блажића, дрво да поставиш било би корисније. Дечко толико не зна да то вређа здрав разум нас који долазимо да гледамо Звезду. Можда је тајна његовог константног присуства у тиму што је  Бамбалићев пулен.
Игњатијевић дечко, уз дужно поштовање његовом труду, не зна елементарне фудбалске ствари, о којима је Никола ДС причао. Центаршут катастрофа, испадне у нападу, па га у одбрани нема и лева страна зврји празна.
Што се Гуме тиче, он се истина мало поправио ове сезоне, па није тешки очај као претходних сезона, али је опет још један минус у тиму.

Алтернатива је да бих пре пуштао талентоване клинце да ми играју уместо макар двојице од ових три горе набројаних(Блажића, Игњатијевића). Ем би стицали искуство, ем сигурно имају квалитета за разлику од ове двојице(тројице).

Сложио бих се са РСФ-ом да је Нинков један од ретких који се трудио и заслужио прелазну оцену. Истина је да без Лазетића десна страна слабо функционише, али то није зато што је Нинков без њега лош, већ зато што нема ко га да га испрати, поготово кад му је парњак на десној страни горе поменути Блажић. То се веома добро видело и против Напретка.

Све у свему, добро је што је ово дошло сад да мало продрма све структуре у клубу, не само играче, да се среде, па да запну из петних жила и некако првенство приведу крају као прваци.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Ја мислим да Богдановић игра искључиво због прекида, а чињеница је да су нам његови прекиди донели много бодова ове сезоне. Када имамо овако лимитиран тим онда је тај сегмент у игри јако важан!

Forum Jump:

Users browsing this thread: