Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Оно што је до нас и оно што ми у овом сада већ отвореном рату против душмана треба да урадимо, је да долазимо у још много већем броју на стадион и да остављамо срце и грло на трибини како би помогли онима доле на трави да наставе са победама.  Превелики се притисак прави на Звезду заиста да би ово све било случајно. Прво дефектни шнајдер, па онај индијанац тренер јагодине, па онај плави куртон тренер малог клуба,  а сада и мафијаш толе. Многима смета Звезда која је почела полако да се диже из пепела, многи душмани су се понадали да је Звезда уништена и сада им ова ситуација квари планове  >Sad
Што се мене лично тиче – Са Звездом до краја,  ма какав тај крај био  !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Сваке недеље лажна афера

ПРЕДСЕДНИК ФС Србије Томислав Караџић није желео да потврди причу о претњама челника Црвене звезде Владана Лукића, нити је челник црвено-белих желео да уђе у било какву причу о томе, иако су чланови ИО ФСС Драган Ђорђевић и Ратко Боровница потврдили да им се председник пожалио на ”неприкладну комуникацију са Лукићем”. Ипак, саветник председника Миодраг Антонијевић доставио је саопштење ФК Црвена звезда о актуелној ситуацији:
* Фудбалски клуб Црвена звезда не одговара на незванична сазнања и наручене текстове. Нека Томислав Караџић да изјаву под својим именом и презименом, не кријући се иза новинара којима се пуштају незваничне информације или других чланова Извршног одбора. Када и ако буде дао изјаву о било ком догађају из рада фудбалске организације Србије који се тиче ФК Црвена звезда и нашег председника бићемо спремни да о томе изнесемо јавно свој став. Будите сигурни да о многим темама која се тичу српског фудбала
имамо шта да кажемо.
* Ова кампања је у функцији ометања клуба да се потпуно спреми за наредну утакмица са Металцем, која нам је приоритет. Симптоматично је овог пролећа да пред сваку утакмицу коју Звезда игра пласира се нека лажна афера. На то је наш председник Лукић указао пред почетак првенства. Једноставно, постоји јак фудбалски лоби инспирисан појединцима ван Србије коме не одговара да Звезда буде прва, да Звезда није у банкроту, да се Звезда подигла. Све ће урадити да нас спрече и још ћемо се нагледати и наслушати оваквих подметачина.
* До тада се бавимо утакмицом коју играмо у суботу. Идемо спремни у Крагујевац, стиже десетак хиљада наших навијача из Србије, Црне Горе, РС и Македоније. Биће то празник фудбала. И опет ће Звезда сама имати више гледалаца него цела лига заједно. То наравно неће бити важно јер они су зацртали још пре годину дана ”десетогодишњи план” по коме се зна првак. Звезда је унижена и опљачкана, а они деле новац и функције. Нажалост, те планове ремети ове године Звезда. Међу тим самозваним ”очевима” српског фудбала су и поменута двојица која су дала изјаве. Дозволите да победимо - каже се у саопштењу Црвене звезде.

КАРАЏИЋ: НИСАМ ТРАЖИО ЗАШТИТУ!
ПРЕДСЕДНИК Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић, демантовао је да се обратио полицији, тражећи заштиту због наводних претњи које је примио од председника Црвене звезде Владана Лукића.
- Не, то није тачно, нисам тражио заштиту - рекао је Караџић у телефонском разговору за ”Новости” у уторак увече. - Верујте, затечен сам том информацијом, нико из медија ме није звао тим поводом. Тренутно сам на једној вечери, па је најбоље да ме позовете ујутро и разговараћемо о томе.
Упркос упорним покушајима, редакција ”Новости” у среду није успела да ступи у контакт са Караџићем, најпре се није јављао на телефон, а затим је број његовог мобилног био недоступан. (Б. Ц.)

Новости
Е само нек су се још и ''Новости'' огласиле ... Ја бре више никоме не верујем, ал ни реч буквално ... само оно шпто прочитам на нашем званичном сајту!

А и они ми се свиђају како раде, јако паметно ...

- '' Је л' крмак Толе реко нешто званично?''

- '' Није!''

- '' Дувајте га, лешинати ... ''

[Image: applause2.gif]
(03-17-2010, 10:52 PM)Никола Д/С link Wrote:Е само нек су се још и ''Новости'' огласиле ... Ја бре више никоме не верујем, ал ни реч буквално ... само оно шпто прочитам на нашем званичном сајту!

Е зато ће убудуће на овом под-форуму бити дозвољено качити само вести са званичног сајта (а о овоме свему и даље нема ништа), са Василовог сајта и евентуално нешто, али баш паметно, из Политике. Све друго ће бити брисано! Много пута је речено до сада, а сада ће се и ригорозније повести рачуна о томе, да нам се не диже притисак разним новинарским просеравањима!
То је то ... само званични сајт ... живци су нам ионако ко струне ...

Лукићев одговор Караџићу

http://www.crvenazvezdafk.com/src/lukice...ontent.htm
Говна су очито заборавила шта је српски инат...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
И ја се надам да ће тај инат прећи и на играче,и да ће да развале сутра "црно - бела говна".
Реално пола лиге је против нас,јуче сам сазнао да су играчи Хајдука из Куле били 10 дана у карантину,пред дуел на Маракани у првом делу сезоне,замислите тек притисак сад за месец дана у Кули.
Сутра је најбитније,уз нашу и Божју помоћ, надамо се победи.
У Кули очекујем да ће улаз бити најмање 1000 динара само да би нас спречили да им напунимо стадион. Али до куле има још да се игра.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Само сам чекао да крену изливи беса......
Скренута је пажња да се не дивља и не псује на форуму као и да се играчи не вређају. Мало хлађење не би било лоше пре него што се седне за тастатуру.
Могао би ја све да напишем, вреле главе... Али овако је како је, ми немамо пара за нове играче, за добре играче, требали смо довести Меребашвилија и Билбију (Војводина их довела за по око 350.000 евра), а Нинкова и Богдановића смо требали продати, али нисмо јер смо их преценили.. Нинков без Лазетића је голи курац...

Зајебали смо се што у прелазном року нисмо довели оно што ваља. А ово сада, није ни довољно за Европу. Ми већ сада треба да имамо играче и да их уигравамо за јул месец.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)