Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(02-19-2010, 03:29 PM)KizaLion link Wrote:Udruga navijača Dinama želi ovim putem poručiti da NIKADA
neće podržati niti jedan oblik natjecanja ili regionalnu ligu u kojoj će
NK Dinamo nastupati zajedno sa klubovima iz Srbije,Crne Gore i republike srpske.
Ovo se naravno ne odnosi na Ligu Prvaka ili Ligu Uefe.

Udruga navijača Dinama i svi njezini članovi boriti će se svim sredstvima protiv takvog natjecanja i nastupa NK Dinamo u istome.

Ово сам скинуо са званичног сајта БББ, а неки медији су пренели. Симптоматично је то што је Република Српска намерно написана малим словима. Но то није поента. Битно је да имамо слично мишљење, ми нисмо ни за какве лиге са непријатељима српског рода.

Е, то шта ”задругари из усташграда” мисле то ми је јако битно у животу и просто нисам могао да спавам целе ноћи. Информација у вези њих-тотално не битна, идеје о лигама-тотално ирелевантне, а наш став је јасно дефинисан по том питању и ту су ствари по мени кристално јасне.
Састали се шефови мафијашких фудбалских савеза Балкана у дежели па уз ракију, ћевапе и које преврнуто јагње присетили се дана када су били саборци. Одређене навијачке групе, у главном оне искомплексиране, брже боље пожуриле да дају званично саопштење а наши плаћени новинари склони сензационализму брже боље пожурили да преплаве нашу штампу глупостима. Све у свему, на Балкану ништа ново...
По ономе што сам могао да видим до сада на припремним утакмицама што се тиче појачања, мислим да ће Микић бити право појачање и најбоље, мада не мора ништа то да значи. Исто тако мислим да онај Трифуновић, за сада, мислим да је промашај и да ништа није показао. Остали ок, мада искрено нисам их ни много видео... И онај Блажић, ја не могу да верујем колико тај дечко не зна, он не уме лопту да прими како треба, а камоли нешто више, још га Пижон форсира колико видим, био је у постави увек са већином оних који би требало да играју. Надам се да неће бити у првих 11!
Изгледа да ће управо Трифуновић и Блажић бити Пижонове опције за позиције једног нападача и централног везног на почетку пролећног дела првенства. Ја што сам имао прилике да гледам ове кратке снимке на сајту клуба на тим позицијама су се добрим играма много више наметнули Јевтић, Каду и Гума, али ће изгледа сва тројица фасовати клупу. Међутим, биће убитачан ритам, среда-субота, на пролеће тако да стартна постава против Јагодине не мора ништа да значи. Мада Блажић...  :-[

Још једна ствар:

http://www.crvenazvezdafk.com/src/babaro...ontent.htm

Данас је у управни одбор враћен Бранимир Бабарогић један од чланова претходне управе која је са клубом дотакла дно дна. Он је један од људи који је био међу најбучнијима када је претходна управа покушала да се чупа, а и не важи баш за човека за пример. Једино што би евентуално могли бити позитивно је то што има утицај међу јагњећим бригадама које ведре и облаче овим напаћеним српским фудбалом, председник је те Заједнице Прволигаша, па би се можда поправио катастрофалан рејтинг који Звезда ужива у фудбалским круговима.
(02-19-2010, 05:21 PM)Пијанац link Wrote:Једино што би евентуално могли бити позитивно је то што има утицај међу јагњећим бригадама које ведре и облаче овим напаћеним српским фудбалом, председник је те Заједнице Прволигаша, па би се можда поправио катастрофалан рејтинг који Звезда ужива у фудбалским круговима.

Управо мислим да је са тим разлогом и постао део управног одбора и да је ово добро прорачунат Лукићев потез. Хтели ми то или не, Звезда мора да има своје људе у ФС јер су нам исти довољно наудили последњих година. А што се тиче Бабарогића, он сигурно није човек за углед никоме. Једино је битно то што је председник Заједнице Прволигаша што показује да циљ очигледно не бира средства....
(02-19-2010, 05:21 PM)Пијанац link Wrote:Једино што би евентуално могли бити позитивно је то што има утицај међу јагњећим бригадама које ведре и облаче овим напаћеним српским фудбалом, председник је те Заједнице Прволигаша, па би се можда поправио катастрофалан рејтинг који Звезда ужива у фудбалским круговима.

Ценим да је то ЈЕДИНИ разлог што је доведен ... одвратан ми је ...
Е сад се поставља питање да ли треба прећи преко неких ствари... Неке ствари нам не требају по сваку цену. У сваком случају за сад нема разлога да будемо скептични према овој одлуци, до сада су све Лукићеве углавном биле добре.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(02-19-2010, 05:21 PM)Пијанац link Wrote:Данас је у управни одбор враћен Бранимир Бабарогић један од чланова претходне управе која је са клубом дотакла дно дна. Он је један од људи који је био међу најбучнијима када је претходна управа покушала да се чупа, а и не важи баш за човека за пример. Једино што би евентуално могли бити позитивно је то што има утицај међу јагњећим бригадама које ведре и облаче овим напаћеним српским фудбалом, председник је те Заједнице Прволигаша, па би се можда поправио катастрофалан рејтинг који Звезда ужива у фудбалским круговима.

Каква заједница такав и председник, одвратан лик али у овом тренутку изгледа нужно зло
Данас у 13:00 се игра утакмица наша два тима на помоћном терену, ово је као нека генерална проба где би требале да се отклоне дилеме око састава, тактике и слично... тако да кога интересује може да дође.  Smile
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Из Монда:
Quote:Пижон: Не може тако пред 20.000 навијача

Тренер Звезде прекинуо тренинг у понедељак да би "изрибао" играче који се не залажу довољно.

У Црвеној звезди спокојно дочекују пролећне борбе за трофеје. Прелазни рок и припреме су одрадили како су планирали, није било никаквих трзавица, имају три бода више у односу првог пратиоца на табели Јелен Суперлиге, "вечитог ривала"...

Изгледа да су се играчи, бар на тренутак, превише опустили и успавали. Зато је реаговао тренер Владимир Петровић.

Пижон је у понедељак прекинуо тренинг када је увидео да се (поједини) играчи не залажу колико би требало. Окупио их је и мирним тоном, али повишеним гласом им се обратио:

"Чека нас 20.000 навијача у суботу и свакако можете да замислите како би реаговали за овакво издање", рекао је између осталог Петровић, а пренеле "Новости".

Његове речи су имале ефекта, па је наставак тренинга одрађен са знатно више ангажовања његових фудбалера.

Касније је окупљеним новинарима објаснио:

"Морате да се бавите психологијом у сваком тренутку. Знам да су све то млади момци, да су се ужелели својих кућа после припрема и да отуд постоји одсутност. Међутим, толеранција има своју границу и моја реакција је била сасвим разумљива. Остало је мало до почетка шампионата, сад нам је потребна максимална концентрација, и играчи су, надам се, тога свесни".

Црвена звезда у суботу дочекује Јагодину (16.00).
Како је ово испало одлично, а сасвим спонтано.У готово свим данашњим новинама је изашао тај текст, а народ к'о народ, жељан спектакла ће похрлити  у великом броју да види тих два'јес 'иљада! ;D

Пижон мајстор! Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)