Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ви се још пецате на новинарске патке. Зар неко мисли да би довели неког усташу у тренутку кад имамо 4 шпица? Па није излапели помоћник конобара председник.
(02-15-2010, 09:50 AM)Звездаш link Wrote:Ви се још пецате на новинарске патке. Зар неко мисли да би довели неког усташу у тренутку кад имамо 4 шпица? Па није излапели помоћник конобара председник.
Ма вест свакако нема везе са мозгом. Него реакција је била за ове што им нису проблем хрвати и балије у екипи  :o
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Аца Кристић и још један наш су на припремама у Анталији погледали и Партизан, па ме чуди како се нико од новинара није досетио да објави да доводимо Мореиру!? Српским новинарима је довољно да неко из Звезде са неким познаником из другог клуба попије кафу, па да се они распишу како се преговара око неког играча. Поновићу, новинари су целе прошле зиме продавали Милијаша и Коромана, па на крају обојица остадоше. Слично је било и сада када се убише од продаје Нинкова, Гуме и Перкета, а и они остадоше. Тако да вас молим да не дижете тензију на овом форуму после прочитаних неких текстова из жуте штампе! Дозволите нам да им не верујемо ништа бар док се нешто конкретно не објави на http://www.crvenazvezdafk.com/src/index.php !
Иначе, данас играмо последњу утакмицу на припремама, против пољског Леха, а према најавама требали би да игра она екипа која ће и бити стандардна на пролеће.

П.С. Видим да је на званичном отворена тема за прво пролећно коло против Јагодине на Маракани, мислим да би то требало и ове учинити, да људи већ почну да се цимају и организују... имам неки осећај да ће то бити најпосећенија утакмица ове сезоне до сад, на сваком кораку се осећа да су се људи ужелели навијања (на фудбалу).
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(02-15-2010, 01:50 PM)Ђенерал link Wrote:П.С. Видим да је на званичном отворена тема за прво пролећно коло против Јагодине на Маракани, мислим да би то требало и ове учинити, да људи већ почну да се цимају и организују... имам неки осећај да ће то бити најпосећенија утакмица ове сезоне до сад, на сваком кораку се осећа да су се људи ужелели навијања (на фудбалу).
http://www.delije-caffe.net/forum/index....g75725#new    Wink
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Можда би било реалније да се послуша и погледа Лукићев интервју постављен на главном сајту.

http://www.crvenazvezdafk.com/lukic-zado...-video.htm
Пијанац: Овај предлог није за јавни део форума! Молим да се такви предлози шаљу путем приватних порука!
На последњем припремном мечу у Турској изгубили смо 3:1 од Леха.
Стрелац за нас био Јевтић, док је Блажић из пенала погодио пречку.
bQxi је добио привремени бан... Постоје неке ствари које и поред велике слободе и опуштености овог форума, не смемо да дозвољавамо... Схватите то без икакве љутње, надам се да ће и он, али слагање са тим да неки хрват игра у Звезди је у најмању руку пљување по Делијама... А то не смемо да дозволимо...

Идемо даље са овом темом...

Пораз од Пољака можда и није лош, после две победе треба се спустити на земљу, а првенство почиње за мање од две недеље... Не сумњам да ћемо на овој теми и даље писати о залагању и знању играча, тактици и много чему другом везано за фк, па надам се и о титули коју ћемо освојити...

И наравно, још одавно смо се договорили да непроверене информације, посебно из медија наведених у горњим уписима, не треба ни преносити, само нам троше време и живце...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Udruga navijača Dinama želi ovim putem poručiti da NIKADA
neće podržati niti jedan oblik natjecanja ili regionalnu ligu u kojoj će
NK Dinamo nastupati zajedno sa klubovima iz Srbije,Crne Gore i republike srpske.
Ovo se naravno ne odnosi na Ligu Prvaka ili Ligu Uefe.

Udruga navijača Dinama i svi njezini članovi boriti će se svim sredstvima protiv takvog natjecanja i nastupa NK Dinamo u istome.

Ово сам скинуо са званичног сајта БББ, а неки медији су пренели. Симптоматично је то што је Република Српска намерно написана малим словима. Но то није поента. Битно је да имамо слично мишљење, ми нисмо ни за какве лиге са непријатељима српског рода.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)