Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Само без тензија  Wink

Нисам пратио нешто остале, а по најмање комшије и нисам рекао да они нису имали среће, имали су и намештаљке и доста среће, али овде је реч о нашој игри. Како објашњаваш дерби? Будимо реални, можда смо бољи од осталих, али кнап. Тас на ваги могу да одлуче навијачи, ми, својом подршком и притиском.
Ја ништа нисам раздвајао, и ми-навијачи и они-играчи смо ишли ка истом циљу. Да нису имали подршку какву су имали, добар број бодова не би освојили, али нема смисла за развајањем, јер смо увек били једно и тако треба да остане. О дербију можемо дискутовати мало више, али мислим да је суштина у искуству и игрању великих утакмица.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(12-13-2009, 04:36 PM)8stardust7 link Wrote:Да смо "убедљиво први" нисмо, 3 бода је ништа, партизан нам је помогао својим киксевима, а имали смо и доста среће у неколико утакмица где смо надиграни, али смо некако победили. Тако да је после свега право чудо што смо први.

Срећа прати храбре, а момци су играли срцем пре свега, и то се вратило. А три бода је три бода...Сети се где смо били прошле године у ово време......

(12-13-2009, 12:09 AM)Мобилисан link Wrote:Он почео ко Богдановић. Нико га не воли, кад оно бум, човек набија голове одакле стигне  Smile

Стварно, ја сам се шокирала кад сам га видела у стартној постави, испљува човека, а он бум гол и то какав,,,,Дај Боже да буде ко са Богдановићем, да ме и он демантује....
(12-13-2009, 12:09 AM)Мобилисан link Wrote:Он почео ко Богдановић. Нико га не воли, кад оно бум, човек набија голове одакле стигне  Smile

Стварно, ја сам се шокирала кад сам га видела у стартној постави, испљува човека, а он бум гол и то какав,,,,Дај Боже да буде ко са Богдановићем, да ме и он демантује....
[/quote]

Ма има он добар шут, али ме ужасно нервира што оверава лопту 5-6 пута и то знатно успорава акцју. То мора подхитно да се поправи и биће нешто од њега.
Искључите ТВ, укључите мозак
Што се тиче протекле полусезоне  мени лично су прихватљиви  резултати наше Звезде у глобалу, нисам нешто презадовољан ,највише због неких срамних партија у Европи као против Динама из Тбилисија и Славије у гостима (са скандалозном формацијом у којој Звезда никада више не сме да игра, па ни против Реала), али ипак оно што највише боли је пораз од гробара на Маракани ,опет пораз од партизана  који полако прераста у традицију која није ни мало пријатна, и која мора што пре да се прекине. Некако, влада утисак, да је ова јесења титула плод праве мотивације наших играча на оним тзв. малим утакмицама против мање атрактивних ривала у нашој лиги. И ја бих се сложио са тим. Велики удео у томе имамо и ми навијачи који смо долазили у пристојном броју на Маракану и против мање атрактивних ривала, а притом пунили смо стадионе широм земље ,тако да смо нашим играчима пружали велику подршку у сваком мечу и давали им мотива .Тако од сад увек треба да буде.Једино је можда заказала посета на карабурми против Бск-а али добро,исправићемо на пролеће ако Бог да. На реду је зимска пауза која ће послужити и играчима и нама да напунимо батерије и да дочекамо пролећни део пуни енергије.
На пролеће, остаје нам задатак да још боље радимо на овој акцији мобилизације ,да побољшамо посету на Северу, али и на истоку и западу, јер реално звездаши којима су омиљене трибине исток и запад су ипак заказали у добром делу мечева протекле полусезоне ,па се надам да ће у пролећном делу долазити у доста већем броју на ове две трибине.
Од када пратим Звезду први пут сам задовољан радом управе и односом управе клуба према Звезди. Маркетинг је најзад добар,председник Звездаш коме су интереси клуба примарни,потпарол прави човек на правом месту, свака част људи наставите тако.
СВИ У ЈЕДАН ФРОНТ ТО ЈЕ СПАС ЗА ЗВЕЗДУ!!!!!!!
(12-14-2009, 04:33 PM)Darko link Wrote:потпарол прави човек на правом месту,

Драго ми је да је ово још неко приметио! Заиста када се сетим онго Милана Бошковића са у92 па разних Козића, Марко Николовски је заиста као што кажеш прави човек на правом месту!
Козић није био портпарол, али је свакако био срамота за клуб... Можда ни ова управа није баш "најрепрезентативнија" али каква год да је, ради свој посао... И за сада остварују резултате који су испред онога што су обећали... И слажем се да је Николовски право освежење, елоквентан и пристојан момак... Тог бошковића немој да спомињете молим вас, тог се и пријатељи и родбина вероватно стиде...

Волео би да се и Џаја на неки начин укључи у рад управе... Бар као саветник... Он свакако неће у будућности бити млађи и здравији, али ако мисли да је Лукић тај који би могао на дуже стазе да води Звезду, онда треба да му пружи знање и помоћ да оствари бар пола од онога што нам је Џаја донео као директор и председник... И наравно, има ту места и за неке веће звезде нашег клуба, али вероватно није тренутак јер су били изиграни од разних бизнисмена (као нпр. Југовић)... У крајњем случају, не треба гомилати функције ако они који су ту раде то како треба, али волео би све те људе да видим бар на кафи на нашем стадиону, а не као претходних година да га заобилазе у широком луку због разних конобара, слуга и татиних синова...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Данас је званично објављено да је Црвену звезду на "Маракани" ове сезоне гледало 12 571 навијач у просеку.Још једно сјајно признање за мобилизацију коју смо извршили.  Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Beograd  15. 12. 2009

PRESS

Ja u Zvezdi? Nema šanse da se to desi

Petković: Pročitao sam vest da se vraćam među crveno-bele, ali to nema veze sa istinom. Zvezda je u mom srcu, drago mi je što su me „delije" dočekale ovacijama, ipak, povratak u Beograd nije realna opcija
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport...+desi.html
(12-14-2009, 10:38 PM)Darko link Wrote:Beograd  15. 12. 2009

PRESS

Ja u Zvezdi? Nema šanse da se to desi

Petković: Pročitao sam vest da se vraćam među crveno-bele, ali to nema veze sa istinom. Zvezda je u mom srcu, drago mi je što su me „delije" dočekale ovacijama, ipak, povratak u Beograd nije realna opcija
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport...+desi.html

И кад се лепо прочита текст, види се да Рамбо нигде није овако ружно реаговао и рекао: "НЕМА ШАНСЕ!"... Битно је да се новина прода и да стоје овакви бомбасти наслови који само могу Звездаше да посвађају са Рамбом... УА новинари, по ко зна који пут правите драме и срања!!!
А уствари, Рамбо је само рекао да то у овом моменту није реална опција и ништа више о томе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)