Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Ај бре људи једите говна, 3 књижаре обиђем данас и ладно нестало ролница. Све покуповасте. Каже продавачица у првој: мислим да је то због таксиста, увели им изгледа фискалне касе.  Smile Ништа, мораћу онда да купим ове са сиром, тих ваљда још има.
Reply
Карата више нема,остала су ми 2 севера.Места су нумерисана,17ред,седишта 23 и 24.Цена две ролнице.
Reply
http://www.google.rs/imgres?imgurl=http:...CBsQ9QEwBQ
ево ако могу некоме да помогнем... Tongue ;D
[Image: vqh84k.gif] [Image: psihodelija11.gif] [Image: czxo5.gif]
Reply
е људи претјерујете они који имају најмање уписа највише се ангажовали на овој теми!!!преписују ствари са Делије нета... и лагано као шпрдате се...бар сами провалите неку фору а не да копирате...
мсм мој приједлог као на нету да се лагано избришу непотребни уписи....са овим мојим првим...а оставити конструктивен..хм ако их има уопште...
Reply
Ево један конструктиван предлог. Предлажем да се тресе стадион и околне улице од ове песме.

[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Али уз речи "ТИТУЛУ ДА СЛАВИМО" Wink
Jeдна је Србија!
Reply
(12-11-2009, 07:43 PM)Увек са тобом link Wrote:Узмите и цепкајте мало папирића. Да не буде све у ролнама  Wink 
исцепко сам многооо кад већ нема више ролни.бацаће се сутра 90 минута свашта.........једва чекам  Smile
Reply
Не може Кежуалултра,кад је надлежни у еуфорији већ три дана Smile
Reply
Идемо браћо делије већ је почела еуфорија чак иду на утакмицу и они што до пре годину дана нису знали где је маракана видимо се на журци!
Reply
(12-11-2009, 07:50 PM)Капетан Кука link Wrote:Јој нисте нормални са овим ролницама, сузе ми иду на очи шта вам пада на памет. Ово је луда кућа ;D А модератори ложе ли ложе  ;D ;D ;D А могу ли оне ролнице из максија јер књижаре не раде више ... а не стигох да купим  Smile
Капетане Кука ти само пази да не почешаш будалу погрешном руком и не брини бригу  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)