Threads: 5
Делије следеће недеље играмо последње коло ово полусезоне против Спартака из Суботице.
На тој утакмици славимо 20 година групе Делије Север! На тој утакмици морамо да прославимо и јесењу титулу!
Ви редовни из Београда морате да исцимате што више људи око себе,такође важи за људе из унутрашњости.
Ово се мора најозбиљније схватити,север следеће недеље мора да на буде пун!
Летак са данашње утакмице...
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...2718_n.jpg
На овој утакмици си потребан и ти,јер Звезди је битан сваки навијач,јер Звезда може да буде опет велика ако јој ти помогнеш и оставиш глас на трибини!
Сад да славимо јесењу титулу,а кроз неколико година и трофеј лиге шампиона!
Сви на Маракану!
Сви заједно до титуле!
Threads: 5
Усаните,нек загрми све...
Нек буде к'о никада пре!
Деценије,прошле су две...
С тобом један живот мало је!
Threads: 61
Ајмо Делије, ово мора бити врхунац ове одличне полусезоне. Сад сви морамо дати све од себе, морамо исцимати Делије, Звездаше, све којима је Звезда у срцу, морамо да напунимо Север. Север у суботу мора бити епицентар лудила у правом смислу те речи, зато свако од нас поред тога што дође има и обавезу да активно учествујуе у раду трибине, мора да грмимо, мора да се тресе!
И, да...научите песмицу!
Threads: 0
Мислим да ће то бити врхунац ове полусезоне,као и врхунац у досадашњем нашем навијању,не само због великог јубилеја,већ и због прославе јесење титуле...Мобилизација је узела маха,на свакој утакмици је присутан све већи број Делија,тако да нема разлога да не буде ПУН Север у суботу...Сви на стадион!!!
Threads: 61
Последња утакмица прошле сезоне, не сме да нас буде ни један мање, a мора да нас буде пуно више!
Threads: 1
ДЕЛИЈЕ 12.12 МАРАКАНА!,о том спектаклу не би пуно причао...Цимајте што више људи са факса,школе,из краја,посла.....Север мора бити пун, једном се пуни 20 година! Креће журка!
Threads: 1
СВАКЕ НОЋИ САЊАМ ЈА МАРАКАНА ПРЕПУНА...
Штампајте летке који су дељени на утакмици,и нека свако излепи свој крај!
Threads: 18
Ја мислим да ова тема носи назив пароле једна навијачје групе са њихове годишњице и ако је тако мислим да је срамота да такав наслов стоји!
Threads: 0
Видимо се 12.12. на препуном северу!!!
Threads: 9
Дакле, прво да кажем, сјајна је ствар што се ова тема отворила недељу дана пре последњег меча у овој полусезони. Свако ко се иоле осећа Делијом требало би да уради све да се појави у суботу 12.12. на Северу. Летак имамо, хајде да за почетак свако излепи свој град овим летком (дакле не само Београд већ и Ниш, Крагујевац, Нови Сад, Крушевац . . . сви градови у Србији), да сви Звездаши, буду обавештени на време да је у суботу 12.12.2009. године прослава 20-година групе Делије Север. Ова година је била најтежа за Звезду од њеног оснивања, а ми смо, сви заједно, показали колико нам Звезда значи у нашим животима,и ни у једном тренутку клубу нисмо окренули леђа, већ напротив , подршка је из меча у меч (било кући или на страни) била заиста безрезервна, да би, чини ми се прави тест ове наше мобилизације, уследио на овом последњем дербију када смо напунили Север ,а иако је Звезда губила током већег дела меча и на крају изгубила тај дерби, једноставно смо одували стоку преко пута, и на крају утакмице показали шта значи права верност клубу.
Нека у суботу буде пун Север !!!!!