Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Спартак
Јбт. пред једну текму напунисте 3, скоро 4 стране! То мора да је неки добар знак  ;D  Ајмо, цимајте људе, нешто јаче од 24. сата је преостало до почетка великог спектакла! Докажимо да смо армија, сви у црвено-бело и сви ко један ! ! !  ЦИГАНИ, ЈУРИИИИИИИИШ  ;D
Reply
(12-11-2009, 12:57 AM)Никола Д/С link Wrote:Ха ха. Дал ме зезаш ил се стварно шалиш ... хахах  Big Grin

Чекај, реци ми да си ово прочитао и прекопирао са званичног форума? И да ли си овај чланак прочитао два пута, на тенане,једном па још једном, и шта тачно пише у њему?

Аууу шоу !  Big Grin
ау бре што мораш све да поквариш...па није фора да ли ја верујем или ти него да се зезамо и ми мало  ;D не иди сви на делије.нет па да знају шта се пише  Wink
Reply
(12-11-2009, 11:12 AM)фрактура link Wrote:Ај пошто тема оде низ воду, да пробам да протурим мој патент ;D

мелодија

а речи из мог потписа, па нананана, па опет текст, уз бубањ који прати ритам

ја и другари падамо у транс на ово, зараза, пробајте и сами.идеално се уклапа у ову слављеничку атмосферу 8)

Већ ми ушла мелодија у главу, са све текстом!!!

Скоро сваког дана сањам те,
мој је живот тужан без тебе,
са Севера сада грме сви,
буди опет Звездо првак ти.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
(12-11-2009, 12:33 PM)Бошке link Wrote:Звездо моја,ииидемо...

Али није утакмица ујутру него увече !!!  Wink Wink Wink
Кокеза лопове !!!
Reply
(12-11-2009, 01:57 PM)ЦЗБГ link Wrote:

...аnd I stood with my brothers…and we were one flesh, one breath, one life…one blood!!!

Свака част за видео, а нарочито за музику!!!

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply
Дефинитивно ће сутра доћи много људи,вечерас у књижари купујем ролнице,продавачица никако да схвати што ми није битна величина  Big Grin долазе још 2 лика иза мене и кажу: и ми истим послом,значи биће лудоооо!  :Smile Срео сам и неке од "ветерана" из краја који су донели стативу 91. и која и дан данас стоју уз пречку донету у наш крај после дупле круне 2000. на сред центра кажу људи једва чекају,скупиће се стара екипа као некад биће екстра,еуфорија је све ухватила!  ;D

са делије.нет

Људи мене тресе грозница  Smile Искрено, не знам да ли ћу спавати ноћас! Еуфорија ме тресе само тако. Синоћ код ортака блејим и крећем да певам АЛЕ АЛЕ АЛЕ оооо, а он, дај бре ћути од утакмице са бск-ом певам по цео дан  Big Grin

Искључите ТВ, укључите мозак
Reply
надам се да ће се певати песма која је заборављена а много добро звучи... ПОБЕДА ЖЕЉА НАША ТИТУЛА РАДОСТ НАША ЈА ЖИВИМ ЗА ТО САД ХРАБРНО НА ГОЛ...СА СВИХ СТРАНА ГРМИ МАРАКАНА.......ОООООООО НАПРЕД ЗВЕЗДО
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Једна ролница 20 динара, на хиљаде ролница током 90 минута...непроцењиво  Wink

Публика је твоја најлуђа на свету, нико Звездо нема, то што имаш ти!!!

А шта би са новим семафором? Јел то онај Филипсов?  Big Grin
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
На текми ће специјални гост бити Рамбо Петковић, уколико у суботу стигне у Београд...Ролне,папирићи,балони...Људи измишљајте још добрих фора да нас цео свет види... 
Jeдна је Србија!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)