Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Нама дефинитивно фали играч у средини који игра левом ногом! Не знам, ја мислим да у тиму у средњем реду немамо ни једног играча коме је лева нога јача? Можда Срећковић али дечко је одиграо свега 1 утакмицу до сада. Значи то је по мени примарно у следећем прелазном року.

А што е тиче синоћне тактике мислим да је Пижон покушао са Перовићем и Јевтићем да играју по страни, као крила, али се видело да се слабо сналазе на тим позицијама, Перовић поготово. Заказала нам је десна страна синоћ, скоро цело друго полувреме смо нападали по левој а ту није било левоногог играча да убаци лопту сем када је Игњатијевић кретао напред. Надам се само да неће сада пасти и да игра коју смо имали пре дербија неће поћи силазном путањом...
(11-29-2009, 08:56 AM)Woodoo link Wrote:И чини ми се да нисмо користили Нинкова ни близу колико смо требали. Икс пута је био сам на десној страни а лопту није добијао.

Чаршија прича да је анти-допинг контрола која је следила после утакмице највећи кривац за ову чињеницу.
Пусти чаршију, ко год је био на бар једном тренингу од почетка сезоне могао је и може да види да Звезда НЕМА тренутно фудбалера који може да пошаље квалитетан  центаршут из трка у "последњој зони" осим можда Лазетића са десне стране.Лева страна игра "само да не погрешим".Кад год смо јуче успели да пошаљемо неки центаршут из те зоне настала би паника у пакистану и оне Јевтине шансе.
Лукићу нађи спонзора(паре за 3-4 комплетна фудбалера).
Било би сада тотално идиотски са моје стране да цитирам самог себе али.....

Средина терена је тотално заказала а то је био рецепт за добијање текме. Да смо којим случајем истрчали на текму са 8 играча без Исаха, Гуме, и Блажића не би одиграли ни боље ни горе од онога јуче. Поменута 3 играча апокалипсе су нас осакатила јер је постојала одбрана, па онда брисани простор од једно 30 метара, па коначно Јефтић, Перовић, и Лекић. Јефтић, Перовић, и Лекић не могу апсолутно ништа да ураде ако им неко не проследи бар пар употребљивих лопти што се јуче није догодило. Сигурно је да је Лазетић фалио али до те мере да средина не може пар пасова да размени то је стварно тешко за поверовати.

Лева страна не постоји већ дуже време тако да то апсолутно није никакво изненађење.

Пораз чист као суза. Сами смо себе надиграли а и оно што смо могли реално да одрадимо није излазило на површину. Никакве замерке Пижону. Остајемо јаки у глави, а приоритет је добити наредне 2 утакмице. Што се тиче прелазног рока, суздржаћу се од писања још пар недеља док се ова полу сезона не заврши.
Иако сам у јучерашњем коментару напљувао наше играче, као и већина вас овде, додао би још нешто...

Мало сам проћаскао са неким људима који су прошли и сито и решето у фудбалу... Имају пре свега знање и виде неке ствари које ми као навијачи не можемо никако објективно да сагледамо... А то је да је Пижон јуче био дебело прочитан од оног ретарда Стевановића... Е а кад те такав победи, онда мораш мало да се замислиш... Дакле, блокада на средини, притисак на онима који би требало да праве игру и ту су се наши тотално погубили... А онда игра на контре и полуконтре, тактика која је нама годинама уназад доносила резултат, а гробари је синоћ применили и победили... Стога и привидна слика да смо били бољи, тј. имали већи посед лопте... То је реално и било тако, али без конкретног резултата...

Сетио сам се једне утакмице када је Жива био тренер, 93. година ако се не варам, на јна... Тада није свако имао свој број на леђима него се знало која позиција у тиму је задужена за тај број на дресу... Изађе Жива са 8 одбрамбених фудбалера, број 9 на леђима имао Кристић, који је играо централног у одбрани... А у нападу само Ивић... Из два шута дадосмо два гола, Рамбо и Ивић... Тумба је кукао 15 дана како је то срамота за фудбал, јер они као играју а ми се бранимо...

Шта је писац, тј. ја хтео да каже? Па да тренер мора да зна пре свега шта хоће и какав тим му је на располагању за одређеног противника... Не можемо истом тактиком да победимо и Чукарички и партизан... Ипак је разлика 14 места на табели... А и када је видео како играју партизани, а и нашу немоћ, требао је раније да смањи број нападача и да појача средину, обезбеди већи број играча у маневру... Чак и да чува нерешено јер нам више одговара, у том случају би ми били много опаснији и гарантујем да би севнула  нека контра и победа у дербију... Овако се лутало, нисмо знали шта хоћемо а и да смо знали нисмо то спроводили...

Што се тиче Нинкова, дефинитивно је испао из оне форме са почетка првенства... Не бих ишао толико далеко да причам о допинговању, пре би рекао да се ради о тзв. ударању славе у главу, то се дешавало раније и мнопго бољима од њега... А и фалио је по тој десној страни Лазетић, тек се синоћ видело колико значи овом тиму...

И на крају, има још времена за ове момке... До дербија на јна то ће бити за пар нивоа боља и искуснија екипа, више ме брине податак који сам синоћ сазнао, а волео би дам неко исправи ако није истинит, а то је да Пижон никада као тренер није победио гробље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(11-29-2009, 09:52 PM)Red Star Forever link Wrote:више ме брине податак који сам синоћ сазнао, а волео би дам неко исправи ако није истинит, а то је да Пижон никада као тренер није победио гробље...

У финалу Купа 1996. их је откинуо 3:0 прву, 3:1 реванш.
(11-29-2009, 07:17 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Woodoo link=topic=3621.msg73357#msg73357 date=1259485011]И чини ми се да нисмо користили Нинкова ни близу колико смо требали. Икс пута је био сам на десној страни а лопту није добијао.

Чаршија прича да је анти-допинг контрола која је следила после утакмице највећи кривац за ову чињеницу.
[/quote]
Овакав коментар нема места овде. Нисмо на пијаци па рекла-казала о нашем клубу...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Не треба да тражимо алиби за изгубљену утакмицу, изгубили смо и тако је како је. Пижон је поје г... са тактиком, ал јбг шта сад, сви смо ми тренери после пораза. По мени је, у овом тренутку, битније да се видела жеља и борба код играча.

Мене више брине податак да ми нисмо дали гол, већ су они набили сва три. Такође ме брине да их већ 4 дербија нисмо добили, ако се не варам.
Искључите ТВ, укључите мозак
(11-29-2009, 10:06 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Red Star Forever link=topic=3621.msg73382#msg73382 date=1259531555]више ме брине податак који сам синоћ сазнао, а волео би дам неко исправи ако није истинит, а то је да Пижон никада као тренер није победио гробље...

У финалу Купа 1996. их је откинуо 3:0 прву, 3:1 реванш.
[/quote]

Да да, тога се сећам, ова информација је за првенствене мечеве, а ако се не варам, у те две утакмице су бриљилали Деки Станковић и Перица...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(11-29-2009, 09:52 PM)Red Star Forever link Wrote:Сетио сам се једне утакмице када је Жива био тренер, 93. година ако се не варам, на јна... Тада није свако имао свој број на леђима него се знало која позиција у тиму је задужена за тај број на дресу... Изађе Жива са 8 одбрамбених фудбалера, број 9 на леђима имао Кристић, који је играо централног у одбрани... А у нападу само Ивић... Из два шута дадосмо два гола, Рамбо и Ивић... Тумба је кукао 15 дана како је то срамота за фудбал, јер они као играју а ми се бранимо...

Сећам се те утакмице, чак мислим да је Аца Кристић дао гол главом после корнера...Слажем се, задњих пар дербија нас добијају онако како смо ми њих 20 година, научила и стока понешто. Генерално, ни они ни ми нисмо имали благе везе и победио је мање лош тим.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)