Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Нинков је мислим паузирао због повреде, а картони се у купу посебно броје. И не игра на сваки парни колико ја знам. Значи ако је добио 5 онда игра. А и у новинама пише да игра . Тако да у пуном саставу дочекујемо гробље .
Quote:Поводом информације која је објављена у појединим медијима да је „на састанку Црвене звезда и Партизана са Комисијом за суђење и представницима ФСС, договорено да вечити дерби суди Драгомир Станковић“ издајемо следеће

САОПШТЕЊЕ

Црвена звезда се не слаже са одлуком да 137. вечити дерби суди судија Драгомир Станковић.

Црвена звезда је у четвртак 26. новембра упутила захтев ФСС да се што пре одржи састанак између нашег клуба, Партизана, председника судијске организације и представника ФСС на којем би се разговарало о стварању услова како би суђење на предстојећем 137. вечитом дербију било непристрасно и једино у функцији спорта.

На наш захтев састанак је заказан за петак 27. новембра у 14,00 часова. Председник Црвене звезде Владан Лукић је био спреман да учествује на састанку и да свој допринос постизању договора. Супротно договору, судија Станковић је одређен већ у 13,00 часова што је званично и саопштено.

Одмах потом смо отказали учешће на састанку у ФСС јер он више није имао смисла и председник Владан Лукић се на њему није појавио.

Спортска јавност зато треба да зна да су судију 137. „вечитог дербија“ одредили органи ФСС заједно са ФК Партизан и да Црвена звезда у томе нема никаквог учешћа.

Како их није срамота  >Sad
Пре него било шта напишем из навијачког угла...

Из два шута (један врљав) су нам дали два гола... Иницијатива у првом полувремену, партизани сабијени у шеснаестерац и само један гол у њиховој мрежи... Слично и у другом полувремену, већи део игре лопта код нас, али све је то било некако килаво, безидејно, Јефтић промашио у два наврата нешто што је теже промашити него погодити оквир гола... Остали, сем појединих који су били веома борбени, бледуњави скроз...

И поред толико приче о судији, иако је искључио њиховог играча (оправдано) сваки контакт им је додељивао фаул, помоћни на истоку је приликом дотрчавања нашег играча на метар од њиховог већ дизао заставицу за фаул, а реално нам је и ускратио и два пенала, један чист над Нинков-им, а други када су приликом центаршута са десне стране у исто време оборени и Вилотић и Лекић који је имао зицер и дао би гол!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Тактички су нас разбили. Почели су пресингом, а наша одбрана је личила на муву без главе, резултат тога је тај гол... После тога су још мало форсирали пресинг како би нас умирили. До краја полувремена ми смо имали лопту у поседу, али сем гола ништа конкретно није виђено. Невероватно колико се лопта лепила за њих, свака избијена лопта је ишла на њих. Делом кривица лежи у кретању играча без лопте...
Друго полувреме је почело црвеним за месара, али могао је он да попије још у првом када је вукао за косу једног нашег (ако сам добро видео). Црвени регуларан скроз, али после тога ми смо наставили малтене идентично да играмо. Идаље смо муљали, лоше додавали и као резултат тога иде контра... Неће ми бити јасно зашто се Вилотић повлачио назад уместо да је кренуо на њега, тешко да Клео има дриблинг и да би могао тек тако да га прође....овако је пустио шут и резултат знамо...
После тога може се рећи да смо више личили на распуштену банду него на екипу! Колико је било само неких солирања, лоших додавања опет, враћање лопте...наравно делимично због бункера...
Онај ударац главом је било теже промашити него погодити, али ето промашио је...
Што се тиче пенала онај један је био чист као суза, али после црвеног не би га овај свирао па таман да је неко ухватио лопту рукама. Видео сам да се и гробље узјогунило када је ваљда неки наш играо руком, али то тек на снимку да се види...
Судија је сецкао непрестано, онај линијски ка истоку нас је карао никада горе...буквално је све вукао на њих...и правио се луд приликом прљаве игре.
Перовић је био катастрофалан! Богдановић је такође био ужасан! Не може Савио да нам започиње акције, не може да штопери немају коме лопту да баце па враћају голману... Лекић је много времена провео уз аут линију уместо да буде у казненом...

Дефинитивно је да неки договор који је постојао играчи нису поштовали јер оно на терену није личило на тактику већ на распуст, а сада да ли је кривица у Пижону који је морао боље да се спреми или у играчима који нису знали шта и како треба то ћемо тек видети... Болан пораз свакако нарочито јер има већ неко време како нисмо победили, болан такође јер је била одлична прилика да их спустимо на земљу....овако остаје да чекамо пролеће и да покушамо на ЈНА да их газимо. Са једне стране они су препуни самопоуздања јер имају успеха против нас већ дуже, а са друге стране у зимском прелазном отићи ће им пуно играча...
Ко зна шта нас чека, али искрено нимало пријатна ситуација...нисам навикао да нас добијају и много пиздим због тога...

И за крај невероватна одлука судије да продужи утакмицу укупно 4 минута, а притом прекид због навијача трајао најмање толико...то такође довољно говори да ништа није хтео да препусти случају...
Као прво, надиграли су нас, а као друго када су добили црвени картон ми УОПШТЕ нисмо нападали. Требали смо да кренемо на све ил' ништа и да их стснемо, и да само нападамо, с' обзиром да смо имали играча више! Нешто смо покушавали али није нам успело. Једва смо повезали 3 паса, и одмах почетничка грешка! И да, Нинков се није чуо, као и Исах. Једино Је Лекић нешто ''урадио'' и Стаменковић. Ту су и перовић, а и Јевтић се доста испромашивао. Можда је неискуство данас било пресудно, али стварно сам разочарач игром
Генерално лоша партија. Да се разумијемо, ни они нису показали ништа посебно, имали су нешто више среће, можда искуства. То је то. Безидејност у организацији напада, само се напуцава лопта као да им је Жигић у петерцу, а Савио нам организује нападе ...  :-[
Да не испадне да смо их до јуче славили, а сад их пљујемо. Пораз у дербију боли као ниједан други, поготово кад се изгуби на Мари. Жељу не спорим, мислим да су превише хтјели побједу срцем, а главе нису биле довољно хладне. Правиле су се наивне грешке, срљало се, што је и довело до другог гола. Ту долазимо до Вилотића који је одиграо убједљиво најгору утакмицу откако је дошао. Постављање испред Клеа, почетнички, а било је још мноштво непрецизних пасова, рупа на његовој страни ... Лазетић нам је много недостајао у средини.
Штета, била је ово одлична прилика да их узмемо. Жонпи не смије дозволити да играчи клону духом након овога, титуле се не освајају на дербијима, али лако могу да се губе.  А на прољеће ћемо им онда ваљда вратити мило за драго.

За крај, невјероватно је да ниједан медиј није барем прокоментарисао, да не кажем жестоко осудио касапинску игру оног Срђе Злопоглеђе. Човјек је за затвора.
[Image: 35c0qqq.gif]
тачно...најављена је утакмица у којој ће бити квалитета на обе стране а видели смо утакмицу у којој је победио тим који се бранио...дакле тотално дебилозно...што неко рече два шута два гола...и стварно јесте тако кад сам погледао снимак

стварно мислим да не треба  да почињемо утакмице са 3 шпица...са 3 задња везна губимо у средини...а када није ту лазетић (евентуално лазовић или каду) нема ко да повеже средину са нападом...и докле бре да гледамо блентавог блажића...дајте неког млађег па да знамо зашто га трпимо!!!
Срамота је да онако изгубимо, са играчем више. Мене је цео дерби нервирао Игњатијевић. Као да је играо трећег централног бека и био много далеко од линије. Остављао је пуно простора по тој страни кад год би они нападали. После њега најгори Исах, много, премного погрешних додавања, играч на његовој позицији то не сме себи да дозволи. И чини ми се да нисмо користили Нинкова ни близу колико смо требали. Икс пута је био сам на десној страни а лопту није добијао. Играли смо са три нападача али сам увек имао утисак да нас је премало у нападу, иза њих није било никога, наша три везна много повучена, гробари су на средини добили текму.
Од почетка утакмице погрешна тактика, видело се колико фали Лазетић, а игра куртон Богдановић. Играло се бунарење ко да су нам сви нападачи високи, а Крстајић и Ђорђевић су релативно високи штопери и имају подршку Вашингтона у одбрани.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
чинили ми се све време да наши иду на то "дај да убацимо лопту у шеснестерац па можда се неки њихов оклизне или нешто па дамо гол"...тако смо у суштини и дали гол

релано је гробље било лоше, а ми још гори!нека идемо даље...сад бар знамо своје слабости. без лазетића је стварно теже...а то значи да мора жонпи да уигра и друге играче на тој позицији а не ако он није ту да се све мења!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: