Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
http://www.sportal.rs/news.php?id=14500&c=20284

Нисам знао где ово да ставим...
Искључите ТВ, укључите мозак
(11-20-2009, 11:03 AM)Мобилисан link Wrote:http://www.sportal.rs/news.php?id=14500&c=20284

Можда сам конзервативан, али мени се ово не свиђа... Сад онај ко има кеша лако долази до карте, док они што би чекали и по 10 сати испред благајне остају празних шака...  :-\

Али јбг. мора се ићи и у корак са светом, ако хоћемо да их достигнемо... Лукић је рекао да ће до пролећа бити готов и нови семафор, тако да нам стадион постаје чудо  ;D
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(11-20-2009, 12:08 PM)Ђенерал link Wrote:[quote author=Мобилисан link=topic=3621.msg73009#msg73009 date=1258715020]
http://www.sportal.rs/news.php?id=14500&c=20284

Можда сам конзервативан, али мени се ово не свиђа... Сад онај ко има кеша лако долази до карте, док они што би чекали и по 10 сати испред благајне остају празних шака...  :-\

Али јбг. мора се ићи и у корак са светом, ако хоћемо да их достигнемо... Лукић је рекао да ће до пролећа бити готов и нови семафор, тако да нам стадион постаје чудо  ;D
[/quote]

Пре мање од годину дана смо говорили :" За не поверовати шта раде са нашом Звездом". У неку руку сада исто можемо поновити, смо што је сада ситуација и правац у којему клуб иде заокренута за 180 степени. Свака част Лукићу & Компанији. Иначе , пошто живим у Скандинавији, овај сам систем лично користио, и немам ниједне примедбе на овај систем !!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Ништа лепше него кад после 9 сати чекања на цичој зими сагнеш се код госпође, протуриш паре кроз онај узани отвор, док те иза маса жељна драгоценог парчета папира притиска, кажеш Север, узмеш карту, пресавијеш је и ставиш у задњи џеп, и после тога сав радостан одеш кући.

агаинст модерн футбол!  Wink
свака част управи за ово...неколико поблема се може решити увођењем овога!

знам да се многима не свиђа ово али морамо ићи у корак с временом...баш је скоро била тема на СОСу да ће наши стадиони ако остану овакви бити суспендовани за европске утакмице па ћемо морати да играмо у некој суседној земљи...срећа наша управа проблеме решава експресно  ;D
Нема ту шта да се неко слаже или не. Само прогресом на свим пољима можемо да идемо напред, све остало је чиста утопија.

По мени, не треба се освртати ни на кога а нарочито не на државу колико год је то могуће а свестан сам да је то понекада јако тешко. Звезда мора да гази напред и да се модернизује на сваком пољу. Добра и паметна улагања, максимална посвећеност свију нас као и чланова управе једнака је моделу успеха. Због свега тога треба решавати питање стадиона, односа између клуба и ФСС-а које је по мени ургентно итд...

Ја, ипак иначе много волим да знам шта је моје, шта је твоје, а шта његово... Не верујем у државне или друштвене својине...

Али добро, треба бити реалан никако еуфоричан, ићи корак по корак а решавати ствари по варијанти ”брзо-полако.”
Пре неког времена сам рекао да је Богдановић један од играча који је залутао у Звезду.Не могу да опишем колико ми је драго што ме из кола у коло демантује.Јуче је пружио једну од најбољих партија ове сезоне,није дао гол,али је учествовао у акцијама код сва три гола и константно је кроз меч "цртао" по терену и савршено погађао саиграче...сјајно,нема шта,Гума само тако настави...

Све похвале и за Савија,у његов квалитет нисам ни сумњао,али нисам очекивао да ће остварити овако брз и значајан напредак.

Данас сам прочитао да ће Нинков на зиму сигурно преко границе, вероватно у Италију.Сви би волели да га задржимо бар до лета,али од тога очигледно нема ништа,а и из клуба су већ стигли сигнали да један играч сигурно напушта клуб,а чињеница је да је Павле најближи одласку.Перовића тражи Фејнорд,Лекића Бенфика,Лазетића неки Арапи(не знам стварно који клуб тачно),чак и Гуму хоће неки Шпанци,стварно права штета ако било ко од њих напусти клуб... :-\

И још нешто,мислим да је Васиљевић против Чуке дефинитивно потврдио да није играч за Звезду... :o
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(11-22-2009, 12:25 PM)Тони92 link Wrote:Пре неког времена сам рекао да је Богдановић један од играча који је залутао у Звезду.

Исти случај  Big Grin Толико ме је нервирао, а сад видим да је у ствари један од носилаца игре Звезде.
Још кад би ме Блажић демантовао... Јесте дао он неколико голова, ал ја и даље мислим да лопта кад дође у његове ноге уједно значи и тотално успоравање акције.

Прво би требало наћи адекватну замену за Нинкова, па га онда пустити.

Искључите ТВ, укључите мозак
И ко је главни "кривац" за "трансформацију" Богдановића?
(11-22-2009, 12:55 PM)Woodoo link Wrote:И ко је главни "кривац" за "трансформацију" Богдановића?

Владимир Петровић,који га је,без обзира на све,форсирао на позицији левог крила од самог старта.

(11-22-2009, 12:48 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3621.msg73081#msg73081 date=1258892756]
Пре неког времена сам рекао да је Богдановић један од играча који је залутао у Звезду.

Исти случај  Big Grin Толико ме је нервирао, а сад видим да је у ствари један од носилаца игре Звезде.
Још кад би ме Блажић демантовао... Јесте дао он неколико голова, ал ја и даље мислим да лопта кад дође у његове ноге уједно значи и тотално успоравање акције.

Прво би требало наћи адекватну замену за Нинкова, па га онда пустити.

[/quote]

Да,и мислим да би Баста био идеална замена,ал је сад питање колико је то реално... ???
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)