11-12-2009, 07:35 PM
(11-11-2009, 01:09 PM)Звездаш link Wrote:25. новембра (између Чуке и фрањеваца) на нашем стадиону играмо утакмицу купа са Спартаком из Суботице.
Како ствари стоје, играмо у 13ч.
![[Image: fratria2vh7jc0.jpg]](http://img240.imageshack.us/img240/2551/fratria2vh7jc0.jpg)
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
|
11-12-2009, 07:35 PM
(11-11-2009, 01:09 PM)Звездаш link Wrote:25. новембра (између Чуке и фрањеваца) на нашем стадиону играмо утакмицу купа са Спартаком из Суботице. Како ствари стоје, играмо у 13ч. ![]()
11-13-2009, 05:50 PM
Са званичног сајта клуба:
Quote:У последњем тренутку дошло је до још једне промене, уместо повређеног Богдановића, који остаје у Београду на терапијама, у Сион путује Игор Мијовић. Прво Субашић, па сад и ово. Ја сам мислио да смо се ми сина вечитог благајника клуба отарасали за сва времена, кад оно испаде да нисмо. За њега знам да је само у његовој генерацији у основној школи бар 7-8 клинаца пикало лопту много боље. Не треба правити старе грешке и гомилати играче, поготово не оне просечне и ове испод просека.
11-13-2009, 09:22 PM
Пижон зна шта ради,имајмо поверења,видећемо како ђе да буде.
![]()
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![]()
11-14-2009, 10:35 AM
http://www.crvenazvezdafk.com/src/uz-srb...ontent.htm
Још један добар потезуправе нашег клуба, мислим да би свако ко је у могућности тебао да дође...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
11-14-2009, 12:32 PM
Ајде неко од вас добрих људи ако има линк за Сион-Црвена звезда нека га постави на форум или нека шаље на пп
Хвала унапред!
Ја сам био у Србији
Србија је на робији. Леже Срби у кафани што пијани што заклани. Леже Срби украј друма, из глава им никла шума. А из сваке српске главе теку мутне три Мораве...
11-14-2009, 03:46 PM
Очекивао сам Нинкова или Стаменог на списку за ове пријатељске, Лекић је, ко што рече Пијанац, позив добио прерано. Јуче је играо у трећој лиги. Али, нек му је срећно као и нашој Србији.
Субашић је ту вјероватно привремено, да послужи као испомоћ, четврти шпиц, евентуално на лијевој страни. Ипак је он азербејџански репрезентативац ;D Оно што ме занима јесте шта се дешава са Кадуом? Дечко без сумње посједује највише знања у нашем везном реду, а не игра уопште. И још да додам, како се моја идеја о Суперкупу изгледа примила, па Савез планира да то отпочне, Звезда званично подржава. Нек се први Суперкуп Србије одигра у Бањалуци ![]() ![]()
11-15-2009, 10:20 AM
11-15-2009, 10:42 AM
(11-15-2009, 10:20 AM)Гале Делија link Wrote:Немања Цветковић на мечу са Сионом поломио ногу :'(Жао ми је момка, али да је неки екста играч - није. Мада, зна се да на позицији десног бека имамо само Нинкова, који је ионако ровит у последње време, док ни на левом не влада нека конкуренција, само Игњат и Васиљевић... Време је да се почне форсирати неки бек из омладинског погона, јер овако можемо имати доста проблема.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
11-15-2009, 11:44 AM
па пази цветковић је иначе више десни везни него бек
што се тиче бекова ту може да игра огњен врањеш...а ја би управо пре њему дао прилику него цветковићу, јер има 20 година и може да буде у будућности веома добар бек али и штопер.цветковић има већ 29 година и ја би га полако избацио и гурано неке млађе |
« Next Oldest | Next Newest »
|