Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
ипак имамо представника у репрезентацији  ;D
ал то није Нинков

Дејан Лекић репрезентативац  Wink СРЕЋНО МУ БИЛО!
Две одличне вести свакако! Мада мислим да је можда и прерано за позив Лекића у репрезентацију. Са друге стране, мислим да је неправда што за ову акцију нису позвани Нинков и поготово Стаменковић, јер је ове јесени у одличној форми, а чак двојица голмана су отказала због повреда.
Гледао сам данас снимак Тотал Сокера од синоћ, гост био Лукић и онај новинар Симић. Уколико нисте гледали између осталог је рекао да је случај дукс бесмислен и да није тужан био би смешан... Такође, рекао је да ће нови семафор бити урађен највероватније већ до пролећа, док се грејачи који су већ постављени испод терена неће у скорије време активирати, јер је потребно неко прокопавања испод севера, све у свему то је скупа инвестиција која може да сачека неко боље време. Рекао је и да се највероватније неће продавати Нинков бар до лета, и да ће се продати онај играч-и за које се моментално може наћи замена и обећао је да ће Звезда имати бољу екипу на пролеће него сад.

Такође и нас је похвалио у пар наврата, рекао је да је јединствен пример на овим просторима, а и у свету, да једну екипу на свако гостовање прати око 3000 навијача.

Све у свему, човек је још једном објаснио, стварно мислим да бољег предсеника нисмо могли да добијемо!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Пре пар месеци нам предвиђали гашење а сад трећи на свету.1.25 квота да ће Лекић ако да гол добити жути картон Big Grin.Напад Лекић Жигић а Корејанци метар и партизан.
25. новембра (између Чуке и фрањеваца) на нашем стадиону играмо утакмицу купа са Спартаком из Суботице.
А ја сам био убеђен да смо се Субашића отресли и да му је заувек нестао траг, али он је изгледа поново испливао из нафталина...

http://www.crvenazvezdafk.com/subasic-se...-video.htm
(11-11-2009, 05:00 PM)CEBEP link Wrote:А ја сам био убеђен да смо се Субашића отресли и да му је заувек нестао траг, али он је изгледа поново испливао из нафталина...

http://www.crvenazvezdafk.com/subasic-se...-video.htm

По мени Субаша није лош играч и мислим да би нам добро дошао, колико знам левоног је, често је играо лево крило, а то је позиција на којиј смо најтањи, није лош као неко прелазно решење док се не доведе проверен фудбалер. Рецимо Обрића имамо на тој позицији, који не може да се упоређује са Субашићем, који је бар игра у конинуитету, док Обрић није одиграо комплетну сезону још од омладинских дана. А он је тренутно једини играч на тој позицији.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Апсолутно се слажем са Ђенералом. Обрић је одиграо свега 70-ак минута ове сезоне, када се све скупи. А та лева страна није нам баш на бог зна каквом нивоу што се тиче атака. Боље Субашић него онај несрећник Блажић који мора да овери лопту једно 7 до 8 пута.
Искључите ТВ, укључите мозак
Поента: Ни Субашић, ни Блажић, ни Обрић не могу реално да играју на тој позицији јер то својим играма за сада нису ни показали а богами ни заслужили. Што се тиче личних преференци, нијансе су у питању на жалост.
Ја сам таман мислио да ће Блажић доћи себи...али изгледа да је опет залутао... :-\

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)