Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Коди брате,ош ти у писце Wink?....
морам само имати једно тотално одступање од теме,чисто да овај текст о Самхаину не остане такав какав јесте...молио би само да се нико не надовезује на мој упис јер он је у неку руку и беспотребан....
дакле само да се надовежем Самхаин је у ствари само друго име за нашег Црнбога,зна се да су Келти и Словени скоро па један те исти народ ...е сад медијска манипулација првенствено америчког тржишта  довела је до тога да је Самхаин нешто негативно...али то у бити није тако...Самхаин ( Црнбог) представља једну мрачну страну живота тј ноћ или зиму...он води вјечну борбу са Бјелбогом тј они се смјењују Црнбогово је ноћно и зимско а Бјелбогово је дање тј свијетлост и прољеће и то тако иде у недоглед...али као и у животу то мора да буде тако!е сад Црнбог није Сатана!јер сатана онакав каквог га данас замишљамо једноставно у келтско-словенској митологији НЕ ПОСТОЈИ!дакле нешто слично као јинг јанг-некакав природни ток ствари,Црнбог није 100 % негативац,али га људи не воле због тог што већином може да донесе несрећу,само га поштују и зато га и славе,док Бјелбог није 100 % позитивац...медијска манипулација и појава данашњих (НЕНАЧИТАНИХ И НЕОБРАЗОВАНИХ) вођа тј "дјеце сатане" и њихових мрачних култова,уздигли су Самхаина на некакав пијадестал и почели га  славити као "Луцифера"...али то уопште није тако...он је опет понављам само неки природни ток ствари,јел у старо вријеме за разлику од данас није постојао "црно-бијели" свијет...тј нису постојали позитивци и негативци...како само те стране "свезналице" ураде и изокрену нашу митологију!!!
извињавам се још једном на тоталном одступању са теме...
Reply
Е па кад јутрос нисам полудео. Прво сам се синоћ изнервирао због једне емисије на једној телевизији али ко ми јебе матер кад сам је и гледао. Ал јутрос отворим дневно штампано гласило блиц и имам шта да видим. Карикатура Делија који као певају: Док се земља око сунца креће,волећемо лептириће и цвеће итд. А наслов карикатуре: како Делије да помогну Лукићу. Е па више ми није јасно докле иде људска глупост и каква смо ми то држава...
Reply
Треба се трудити да контролишемо наше осећаје и нервозу.
Тим пре што је јасно да нас и медији под притиском фотељаша прате, а ово је само 1 у низу њихових отровних стрелица које нам упућују, како би нас навели на танак лед.. Али ја им поручујем да само наставе.  Big Grin
НИ ЈАЧИХ СЕ НИСМО БОЈАЛИ, а не тих мишева што за зрно кукуруза морају такве ствари да раде.

Све што ми кажемо на трибини или овде се пише то они ће пре или после да злоупотребе против нас.. као и ово сада лептирићи, цветићи.. ша ла ла..

До сада су народу продавали приче како смо сви неки клошари са улице, беспосличари, убице, вампири, и сл. Но.. више него су се зајее...
Мишевима није јасно да и међу нама има интелектуалаца, који ће им вратити мило за драго.

Ми нисмо цвећке, ни цурице
ми знамо добро своје грехове,
ал' ако истине не буде
вратиће вам све то Делије!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(11-02-2009, 02:20 PM)ЗВЕЗДАРАЦ link Wrote: Ал јутрос отворим дневно штампано гласило блиц и имам шта да видим. Карикатура Делија који као певају: Док се земља око сунца креће,волећемо лептириће и цвеће итд. А наслов карикатуре: како Делије да помогну Лукићу. Е па више ми није јасно докле иде људска глупост и каква смо ми то држава...

Тај стрип је још један доказ да их је председник својим одговором боцнуо право у центар, а да их ми својим понашањем свакодневно дискредитујемо и тиме доводимо до лудила.

Само их јебе што на дуксу не стоји батица са букетом цвећа у руци...  Smile
Reply
Ја не верујем докле они иду и докле мисле тако?

http://www.blic.rs/hronika.php?id=118752

http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/T...ca.sr.html
Quote:Лукић одбацује

Председник фудбалског клуба Црвена звезда Владан Лукић одбацио је тврдњу републичког јавног тужиоца да је ношењем навијачке „дуксерице” на утакмици с Новим Пазаром позивао на насиље.

„Чим тужилац има времена да се бави дуксом и шампањцем верујем да је похапсио све криминалце, наркодилере и убице, што му је иначе основни посао. Ако сам ја, који сам носио дукс, и они који су пили шампањац највећи проблем у земљи – ето прилике Радовановићу да се прослави”, рекао је Лукић за сајт клуба.

Он је истакао и да тужилац не зна прави текст поменуте песме, који према његовим речима гласи:

Док се земља, док се земља око сунца креће, Звездини се барјактари умирити неће, дува тајфун, дува тајфун, кошава све носи, сваком ветру, сваком ветру, барјак наш пркоси”, казао је Лукић.

Председник „црвено-белих” подсетио је да је поменуту „дуксерицу” легално купио у продавници и да је држава на име ПДВ-а од тог производа зарадила одређену своту новца.

Лукић је додао и да ће радо платити новчану казну, уколико га суд прогласи кривим.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Reply
http://www.sportal.rs/news.php?id=13273

>Sad
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
побогу зар они стварно мисле да могу да нас сруше овом глупом тужбом...што рекоше људи из звезде па сваки клинац са правног факултета би је оборио...стварно су смешни. САД У ИНАТ ДА НАС БУДЕ минимум 20 000 НА МАРАКАНИ!

п.с. могу да се кладим да је и овај тужилац као и јочић имао свој неки једини грех из младсти
Reply
Данас у 11 сати на радију ИНДЕКС је била емисија која се бави актуленим темема,а данашња тема је била ''Да ли мислите да Владан Лукић треба да буде оптужен ? ''  Јављали су се разноразни људи,жене,... и сви они који су рекли да је то чиста глупост,да је то само део хајке који се води против Црвене Звезде,да све то неко од горе диригује,а овај јадни тужилац да је обичан кловн,све су то били људи кои су ишли на утакмице или и даље иду !Међутим са друге стране су се јављали грађани који би га моментално затворили,који би да га линчују заједно са свим навијачима,да смо ми сви једна обична багра,затим неки ретард који је рекао да га то ништа не чуди,јер пре сваке утакмице на Маракани се пушта навијачка песма која гласи ПРЕБИЋЕМО,ЗГАЗИЋЕМО,СВАКОГ КО НАМ СЕ СУПРОСТАВИ !!! :o >Sad Замислите докле су они спремни да иду,да им сметају наше песме,поједине речи,.... !!!! То сте људи требали да чујете какви су то коментари,мајко моја мила ! Али опет у овој нашој причи нажалост нас је много мање!То је чињеница!Тај сав свет рецимо ујутро купи и прочита блиц и то је за њега доста !И зато нам се све тако дешава !Велика већина Српског народа дозвољава(свесно) да медији,новине,политичари утичу на њихову свест,размишљање,...!!! Што би Бора Чорба рекао: ''Гутај шта ти се сервира,......о како је лепо бити ГЛУП!!!''   
Међутим ми нисмо бирали ову борбу као ни једну другу,али исто тако нисмо ни бежали од ниједне битке за трибину и Црвену Звезду !!!Зато да наставимо борбу као и до сад и све више Срског народа ће подизати своју свест и стајати на нашу страну!!! НА КРАЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА !!!!
Reply
(11-03-2009, 09:53 AM)Ђенерал link Wrote: http://www.sportal.rs/news.php?id=13273

>Sad

А зашто од свих стадиона неби направили ЗАТВОРЕ??? А свако ко дође на исти да буде третиран као највећи криминалац  >Sad!!!Ово су покупили тамо негде из Европе,највероватније из Енглеске,па брже боље ајмо и код нас !!!Сви смо ми овде против хулигана!Нико ни је за то да нам стадиони и утакмице изгледају као у Колумбији и ''они'' као држава која 20 година ништа није урадила поводом овог проблема сад хоће да среде преко ноћи !Па не иде то тако !!!По мени је у реду да судија за прекршаје и тужилац имај просторију на стадиону за време утакмице,али ово да клубови сами набављају опрему,видео надзор,па затворксе ћелије на самим стадионима... па то већ није нормално !!!!Шта они замишљају!?Јел они знају како изгледају стадиони у Србији!?Иако је у последњих 2 године почело да се ради на стадионима,пре свега у Супер лиги,то ни изблиза није довољно!Већина стадиона у Србији нема ни 2 праве трибине,а они би да имају затворе на стадионима !То је очигледан пример нашег Енглеског закона !Видимо нешто па ајмо одма копи-пасте! Ако већ оће нешто да раде,па онда нек то плаћа држава !Значи нек држава прво направи стадионе,инфраструкуру,па онда лепо да им купи сву ту пратећу опрему камере,скенере,.... и тек онда можемо да причамо о неком закону !И шта ће бити ако неки клуб не жели или једноставно нема  новца да обезбеди њихову опрему !?Хоће бити кажњени или ће можда играти утакмице пред празним стадиониом !? Стварно су Енглези !Само дај да  доносимо законе,да причамо о томе,а то што је то готово неостварњиво у пракси,па то нема везе !
Reply
Није све тако црно,ево једне смешне вести : 
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=151532  Big Grin
Делије значи бутик нам је ДЕМОДЕ,тако каже Бата ;D !Иначе Бата је човек из моде и као што можете да видите,прати светске трендове,поготово оне из Азије (Токио,Хонг Конг) ! 
П.С. За мој вечеашњи изглед се побринуо Бата Кан Кан-Не дај Боже ни најгорем непријатељу !!!!  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)