![]() |
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса (/showthread.php?tid=1444) |
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса - Nikola013 - 10-01-2009 http://www.svevesti.com/a151425-tu%C5%BEilac-tra%C5%BEi-zabranu-grobara-delija-i-junajted-forsa Ови више нису нормални мајке ми ??? Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Dzo_Palac - 10-01-2009 ма дај бре...они стварно немају мозга...како мисле то да ураде?? Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Mikelandjelo - 10-01-2009 Ништа се немојте чудити, ово је очекиван слијед догађаја. Сви досадашњи напади кулминирају овим. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - MACAK - 10-01-2009 Није битно што ће 100 000 људи до нове године остати без посла ал је битно забранити навијачке групе.БУДАЛАШТИНА.Колко је власт јадна.Зашто сам ја 10год.био на улици да скинем комуњаре.Јоооој државо. Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Majka Mara - 10-01-2009 Ма мене нервира што једноставно и искрено не кажу Хоћемо да продамо ФК Звезду, ФК Партизан и ФК Рад као што смо продали све српске државне фирме и фабрике а не сав овај циркус са педерима, са Трајком, са увођењем закона о хулиганима и остала срања...па из авиона се види шта им је намера. Чим су сели у фотеље, увели су закон о хулиганима а само је 200,500 људи тада било на трибинама. Закон о спорту нису могли десет година да усвоје? Није него. што нас нису већ 6. октобра забранили? Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Dzo_Palac - 10-01-2009 ја стварно оно не верујем...па ко њима треба да навија за клубове? родбина и редари?? јел постоји неки такав случај да су забрањени навијачи?ја то стварно нисма никад чуо... Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Darko - 10-01-2009 http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=148357 Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Nikola013 - 10-01-2009 Па ово је горе од најгорег фашизма, требало би да Делије као организована навијачка група туже пред домаћим и међународним судовима ове "генијалце" због дискриминације, па ова власт као да је писала овај закон о забрани дискриминације сама за себе http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/akta/akta_detalji.asp?Id=539&t=Z# на више места у закону сам пронашао да се наша права на најгрубљи могући начин крше и да се поступа супротно свим позитивним правним нормама које је прописала ова држава а које се тичу забране дискриминације од Устава Републике Србије до Закона о забрани дискриминације . Јеботе не верујем да забране окупљање навијачима да забране целу групу, ако и има лица који се баве криминалним радњама а у припадници су ових група, нека их лепо процесуирају, али та лица имају и име и презиме па нека им суде, а не да забрањују целе организације, још мало ако им се дигне донеће декрет да забране српски народ у Србији. Јеботе ал сам бесан!!!!!! > ![]() Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - Kapetan Kuka - 10-01-2009 Много је све ово што раде и тужно и жалосно. Окупационе власти у нашој Србији још једном дижу халабуку уз претње хапшењима,забрањивањима, протеривањима и ко зна чиме већ. Сваком ко иоле резмишља својом главом је одавно јасно да овој диктаторској власти сметају сви који не желе да се упрегну и ставе у њихов улар и јарам. Као последњи мохиканци у борби против њихове диктатуре остали су једино навијачи што је безброј пута написано на нашим форумима. Као и у свим претходним случајевима, цео државни апарат и њихови вајни плаћени експерти на челу са издајничким невладиним организацијама искористили су туђу трагедију да би се обрачунали са неистомишљеницима и да би са хистеријом у медијима барем на кратко мазали народу очи пред великим проблемима у којима се наша земља налази. Космет више нико ни не помиње, доле народ убијају и хапсе како хоће, радници штрајкују глађу и секу делове тела зато што нема ко да их чује. Али зато су навијачи у првом плану као једини кривци за све што не ваља у нашем друштву!!! Ком друштву?! Оном у коме нема слободе медија, оном у коме хапсе свакога ко не мисли као они!!! Сваке године се понављају исте ствари, оне које не би требале да се дешавају као што је ова трагедија што се десила. Стварно ми је жао сваког живота поготово изгубљеног на овако болестан начин и то још од болеснијег ума. Не дај Боже никоме такву судбину. Али ме много боли што је то на најфуњарскији начин исполитизовано и што ће нас све у исти кош ставити и што ће се кола сломити на свима нама. Али ово што праве то је такво лицемерје и спрдачина да ја стварно немам речи. Повраћа ми се од тога. Па где је дан жалости и билборди за дечка са наше трибине који је погинуо, за дечка који је настрадао у амбасади, за дечка који је навијао за Војводину? Где је идеја о подизању споменика у Београду малој Милици и бањалучким бебама које су Француска и њени нато савезници побили на најкурвањскији начин. И нашу су децу систематски убијали. Јер очигледно по њиховом суду српски животи мање вреде од њихових!!! И наша су деца и бебе хтеле да живе исто као и они!!! И дан данас од последица ратова наш народ и наша деца умиру!!! Само зато што смо Срби и што смо бољи од њих. Брука и срамота шта нам од земље раде. Још нешто. Сигуран сам да је Урош јуче требао бити на слободи али није нажалост. Зашто? Само зато што је навијач Црвене Звезде и ништа друго. Другог разлога гледајући са правног аспекта није ни било. Требао је бити слободан. И сва ова ситуација им је дошла као десетка на кеца да спроведу у дело свој план и да дечка оставе у притвору. Поново кажем не дај Боже никоме овакву судбину као овом французу ни највећем душманину, али ово све прелази нормале здравог разума. Ово је фолирање зарад политичких поена и шенген листе. Ово је још не виђено лицемерје и курвањлук. Да ли се неко извинуо српском народу за све геноциде почињене над њим? Да ли се неко извину Делијама за полицијску тортуру у Прагу? Највећи су им проблем у држави навијачи. Ништа друго не виде. То им је највећи трн у оку. Спали смо на најниже гране и за мене ми одавно више не постојимо као држава, већ као протекторат. Од најпоноснијег народа на свету постали смо највећи пузавички народ.Србија пузи српски народ се понижава. БРУКА И СРАМОТА!!! Одг: Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед ф - MACAK - 10-01-2009 Ово је чист фашизам,тако је и хитлер означио јевреје и дал је потребно и ми навијачи да носимо траке око руке.Ко зна можда и треба око руке да ставимо тробојку на којој би писало НАВИЈАЧ и за 5 дана више од пола Србије би било обележено.НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НИКАД НЕЋЕТЕ УГАСИТИ. |