Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(10-22-2009, 10:12 PM)Тони92 link Wrote:ја се не правим паметан,само кажем да треба да размисли и да не понови исту грешку,овог пута са нападачима... Wink

Каква грешка може да му се догоди ако убаци Лекића и Јевтића у шпиц? :-\

Пример Панта-Жига, би требало да отклони твоје недоумице,ако капираш на шта циљам.
Лукић је рекао да би трошкови тог пута у Аустралију били око 100.000 долара. Па глупост дати толике паре да би играли са онима што бламирају Србију кад год изађу у Европу.
Треба дати до знања управи да се навијачи са тим не слажу.
Стварно би могли мало да искулирате са непотребним расправама. То што се ми смилујемо, па не бришемо све што не би требало овде да стоји не значи да ви треба у недоглед да насављате са праксом свакаквих писанија. Теби Тони препоручујем да много више читаш, а да мање пишеш. Из твојих порука испливава прилично непознавање како фудбала, тако и осталих ствари око њега.
Ни мени се несвиђа уговарање текми са стоком,ал кад већ играмо,да одиграмо коју текму у "КРАЈИНИ".. Smile
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
(10-23-2009, 11:04 AM)ДРАГАНА НС link Wrote:Лукић је рекао да би трошкови тог пута у Аустралију били око 100.000 долара. Па глупост дати толике паре да би играли са онима што бламирају Србију кад год изађу у Европу.
Мислим да ти то ниси најбоље разумела... Наиме реч је о томе да би зимске припреме, уколико би биле одрађене негде у инострансту, коштале око 100.000 евра, а да ће уколико одемо на ту турнеју по Аустралији те трошкове сносити организатори. Тако да са финансијског аспекта ово не би било лоше, али се слажем да не треба играти пријатељске мечеве са Партизаном.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(10-23-2009, 04:01 PM)Пијанац link Wrote:Стварно би могли мало да искулирате са непотребним расправама. То што се ми смилујемо, па не бришемо све што не би требало овде да стоји не значи да ви треба у недоглед да насављате са праксом свакаквих писанија. Теби Тони препоручујем да много више читаш, а да мање пишеш. Из твојих порука испливава прилично непознавање како фудбала, тако и осталих ствари око њега.

Добро,ајде боље да се не расправљамо више.

(10-23-2009, 05:06 PM)Ђенерал link Wrote:[quote author=ДРАГАНА НС link=topic=3621.msg72056#msg72056 date=1256295888]
Лукић је рекао да би трошкови тог пута у Аустралију били око 100.000 долара. Па глупост дати толике паре да би играли са онима што бламирају Србију кад год изађу у Европу.
Мислим да ти то ниси најбоље разумела... Наиме реч је о томе да би зимске припреме, уколико би биле одрађене негде у инострансту, коштале око 100.000 евра, а да ће уколико одемо на ту турнеју по Аустралији те трошкове сносити организатори. Тако да са финансијског аспекта ово не би било лоше, али се слажем да не треба играти пријатељске мечеве са Партизаном.
[/quote]

Не треба играти,а свакако да нема тог новца који је вредан играња са багром... ;D Ал мени опет није јасно како је ова идеја наишла на толико одушевљење од стране челника нашег клуба... :-\
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
па због пара...по мени још један лош потез Лукића хвала Богу нема их пуно за сад,али после приче да код њега партизановац неће моћи да буде у управи чиме је прозивао претходну а онда лик довео дачићево чељаде Антића који трчкара по прославама сточара и притом ако се не варам био је неки дрмр у њиховом ватерполо клубу,а сад организује пријатељске мечеве са сточарима.Ајде капирам све,али много неозбиљно еј оно мислим да није смешно било би тужно то организује Рака Марић естрадни менаџер јеботе,ко певаљке неке идемо у турнеју,не би ме чудило да услов буде да Сека Алексић брани код нас а Лепа Брена код сточара,мислим трагикомедија да не причам о "пријатељским" мечевима са партизаном.
скримо вараш се, налупетао си се, повезао си 2 особе у једну, а од тога ти информације о једном човеку нису тачне. Не пиши ако имаш непроверене информације, које си само начуо негде.

изгледа да од тога нема ништа јер кошта превише а управа је рекла да не жели то сама да плати.
иначе нисам ни ја за пријатељске мечеве са гробљем ал ако нам домаћин плати то значи да ћемо имати припреме за џабе  ;D што у суштини није лоше

надам се да ће се најзад завршити прича око тога...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Све што смо желели,све што смо хтели,то су нам дали,ЦРВЕНО БЕЛИ,..... !!!!! МОже се слободно овако описати вечерашња утакмица !!!Борили су се и победили и то је једино важно !!!!Није лако играти на Маракани овакве утакмице!!!Борац као и већина екипа играла је бункер,а кад тај бункер не пробијеш у првих 15-так минута онда је све теже!Ми не само да нисмо пробили одбрану Борца него смо баш опуштено ушли у утакмицу! Скоро увек играмо боље у другом полувремену,тако је било и данас! Прелеп гол је мало дигао екипу,као и СЕВЕР,а Борац се напокон мало отворио и оставио места за контранападе !!!Имали смо пар лепих прилика  да постигнемо и други погодак,али смо се у задњих 10-ак минута мало повукли и чували резултат и лопту !Морам да споменем Лекића којег сте овде доста критиковали у последње време !Ни данас није показао Бог зна шта !Имао је пар прилика ,добро је шутирао то не могу да му замерим !Али да толико остаје у офсајду,то не могу да верујем !Такође Лазетић иако се борио,трчао по целом терену,није успео да упути 2,3 тачна центаршута!Не могу да схватим како играч таквог калибра и са таквим искуством не може да пређе просечне играче борца!Надам се да је то само био лош дан !!!Богдановић је донео преокрет кад је ушао,не само зато што је постигао погодак,већ је унео сигурност  на средини терена !Такође одбрна је одиграла на високом нивоу,иако руку на срце Борац није био претерано опасан по наш гол !Све у свему борбеност,победа и нова три бода су данас уписана на МАракани !!!!Само нек тако наставе !

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)