Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(10-20-2009, 09:20 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=MACAK link=topic=3621.msg71983#msg71983 date=1256066537]
Шта је са оним другим црнцем,спомињо га Тони горе.Како се зове.

Зове се Оумару и игра за ОФК Београд. Јел толико тешко да ти пречешљаш шта је Тони све писао кад те већ интересује, чисто да не радим ја то уместо тебе?  ???
[/quote]

Ма опуштено,мени само није јасно како људи не прате шта се дешава,кад момак не може да се сети Оумаруа,ал добро,вероватно кикс... Wink

(10-22-2009, 01:55 PM)фрактура link Wrote:Није страшно, каквих има повреда ова је још и добра.Најважније је да он може да тренира, да не испада из форме, па када му се опорави рука моћи ће одмах да ускочи у тим.

Нападачки тандем Лека-Јевта је сасвим добар за Борац.

Хмммм Пижон мора добро да смисли како да постави Леку и Јевту,у питању су два потпуно супротна нападача,Лека висок,снажан,добар у скоку,Јевта брз,експлозиван,добар са обе ноге,продоран...ја да сам тренер ставио би Јевту на лево крило,Лазовића на десно,чисто да добијемо на брзини,ал не разумем се у фудбал колико Владимир Петровић,уосталом,он је тренер,верујмо му... ;D

Славко,Славко,не глупирај се,не треба ти то... :-[
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
(10-22-2009, 02:54 PM)Тони92 link Wrote:Хмммм Пижон мора добро да смисли како да постави Леку и Јевту,у питању су два потпуно супротна нападача,Лека висок,снажан,добар у скоку,Јевта брз,експлозиван,добар са обе ноге,продоран...

Ти рече ово и остаде жив. Нападачи и треба да буду различитих врлина. "Висок, снажан, добар у скоку" се идеално компонује са неким ко је "брз, експлозиван и продоран". Толико о знању што се тиче фудбала.

А још горе је што људи говоре :"Не глупирај се, шта ти је то требало "?!?! :o
Као да је Славко хтео да се повреди.

Невероватно колико се глупости изваљало у последњих неколико постова.

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Слажем се са Ерибом, људи е имате ви грама мозга, па није Славко хтео да се намерно повреди шта вам је  :o
Покушао је да захвати лопту која му је ишла маказицама и повредио руку, шта се ту глупирао  јбг дешава се  :-\
Треба нам један добар нападач. Мислим да не можемо целу сезону да изгурамо са 3. Не кажем да су они лоши, али, не дај Боже да се неко повреди. Нисам могла а да не приметим да је Стаменковић у одличној форми, заиста све похвале за тог дечка, види се да има срце и да воли тим за који игра.
Свакако да је боље да се један фудбалер повреди у пожртвовању, него да се пази к'о неки манекенчић. Десило се у жару борбе, Боже мој, мали је јуначина, издржаће и то је крај сваке дискусије о Славку Перовићу.

Нико да прокоментарише ову бруку од уговарања пријатељских утакмица са комшијама?  >Sad Таман крене клуб узлазном путањом, почне ситуација да се стабилизује и онда им се догоди овакав кикс. Какве бре црне пријатељске са стоком? Нека схвате једном за сва времена да комшије нису наш калибар и да са њима нећемо ништа пријатељски. Надам се да у суботу неће изостати реакција трибине на све ово.
Да ли је то истина и да ли је то дефинитивно или још једно новинарско срање???
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(10-22-2009, 04:29 PM)Eribo link Wrote:[quote author=Тони92 link=topic=3621.msg72027#msg72027 date=1256223281]
Хмммм Пижон мора добро да смисли како да постави Леку и Јевту,у питању су два потпуно супротна нападача,Лека висок,снажан,добар у скоку,Јевта брз,експлозиван,добар са обе ноге,продоран...

Ти рече ово и остаде жив. Нападачи и треба да буду различитих врлина. "Висок, снажан, добар у скоку" се идеално компонује са неким ко је "брз, експлозиван и продоран". Толико о знању што се тиче фудбала.

А још горе је што људи говоре :"Не глупирај се, шта ти је то требало "?!?! :o
Као да је Славко хтео да се повреди.

Невероватно колико се глупости изваљало у последњих неколико постова.

[/quote]

Шта мислиш зашто сам рекао да Пижон треба добро да размисли?
Човек ставља Павловића од 22 године и 452 несигурне интервенције у четири меча са Рударом,односно Динамом против једног од најбољих чешких тимова,исто важи и за Туторића...ја се не правим паметан,само кажем да треба да размисли и да не понови исту грешку,овог пута са нападачима... Wink
Наравно да није хтео да се повреди ал то не значи да треба да се глупира на тренинзима,нек научи да игра добро главом и ногом,а за маказице има времена...побогу,имамо три нападача,нема места грешкама...додуше,добар је момак,сугуран сам да се није спрдао,једноставно,дешава се... Big Grin
(10-22-2009, 09:52 PM)Игор link Wrote:Да ли је то истина и да ли је то дефинитивно или још једно новинарско срање???

Све и да се цела прича изјалови и да од тога на крају не буде ништа, остају чињеница и брука да су у Звезди са одушевљењем прихватили овакву идеју и да су то одушевљење функционери клуба Аџић и Николовски пренели медијима.

Тони, доста о Славку!
(10-23-2009, 05:36 AM)Пијанац link Wrote:[quote author=Игор link=topic=3621.msg72043#msg72043 date=1256248353]
Да ли је то истина и да ли је то дефинитивно или још једно новинарско срање???

Све и да се цела прича изјалови и да од тога на крају не буде ништа, остају чињеница и брука да су у Звезди са одушевљењем прихватили овакву идеју и да су то одушевљење функционери клуба Аџић и Николовски пренели медијима.

Тони, доста о Славку!
[/quote]

Вечити дерби је традиција српског фудбала,дан за који сви ми живимо и који чекамо и по неколико месеци,не знам како они мисле да тек тако одиграју два-три иста у сред ничега у Аустралији...ајде,знам да тамо има доста Срба,али хоћеш да гледаш дерби,дођи у Србију!! Wink
А нажалост,ово нису медији измислили,стварно смо добили понуду да играмо са овима,а најгоре је што су се наши одушевили том идејом,као што је пијанац рекао и стварно би било добро да Север одреагује на прави начин,јер не верујем да ће ови други прстом мрднути... :-\
Није проблем што се дерби неће играти у Србији, већ је проблем што ми НЕ ТРЕБАМО са стоком да играмо никакве пријатељске утакмице.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)