Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Можда не би било лоше да се промени семафор, али мени лично ни овај ништа не смета... када видим колико се далеко иде у модернизацији стадиона буде ми мука. На пример Ливерпур сад гради стадион на коме ће свако седиште имати грејање, биће на сваком седишту угравирано име власника сезонске карте и свако седиште ће имати мали лаптоп на коме ће се приказивати успорени снимци, спорне ситуације и слично... по мени то убија драж фудбала, а неко организовањо навијање практично чини немогућим.
Па где да у трансу случајно развалим седиште, има штета да буде пар хиљада евра  ;D
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Звезда на Космету

Црвена звезда не заборавља своје симпатизере и навијаче, посебно оне који живе на Косову и Метохији. Наш клуб је у сарадњи са удружењем грађана „Делије север“ и Клубом Великих Познатих Пријатеља Црвене звезде посетио основну школу у Грачаници и допремио помоћ у виду школског прибора, шалова, капа, мајици, дресова. Све наравно црвено-бело и у знаку Црвене звезде.

Делегацију су сачињавали представници Удружења „Делије север“, ФК Црвена звезда и наравно - Иван Зељковић и Иван Ивановић.

- Задовољство је бити уз ове људе и видети срећу у њиховим очима кад им Звезда укаже пажњу. Они заиста живе за наш клуб – каже Иван Зељковић.

Боравак у Косовској Митровици делегација из Београда искористила је да посети спомен комплекс јунацима Косовског боја на Газиместану.

- Успомене су дивне. Договорена је помоћ за ФК Звечан. Клуб који је недавно основан у истоименом месту и радо ћемо помоћи на све начине – кажу представници нашег клуба који су боравили на Косову и Метохији.

Ово је једна од бројних акција коју је Црвена звезда  имала на Косову и Метохији и тако ће бити и убудуће.
Ако Бог да у догледно време да се одигра пријатељска са тим новоформираним клубом.
Званичан сајт нашег ФК-а има гору уређивачко цензорску политику од Б92. Никада, али никада ми нису објавили ниједан коментар који некога критикује, само браво, браво, браво...какви дебили, страшно.

Ја обично када идем на утакмицу, навијам док не поцепам грло, а тек кад дођем кући  смирено погледам снимак па доносим закључке о игри.  Тада је камера базирана на дешавање око лопте, док на стадиону се сваки играч може видети како се понаша и без лопте.

Како сам био прехлађен, овога пута више сам гледао терен и морам да признам да ми се Лекић згадио.  не желим да употребим мекши израз, јер заиста није ми јасно шта је истриповао? Да је постао звезда? Да је нови Жигић?

На страну сви промашаји, тако нешто може да се деси свакоме, то није проблем, али...
-човек не уме да прецизно дода лопту
-сваки други дуел нешто пада и фолира фаул, повреде...Молио сам да му судија да жути
-Константно, али константо је у офсајду. Једноставно неће да се врати. М радник крене у контру, он не да се не врати да помогне(ај нападач је па и не мора све до 16) али толика незаинтересованост, то је страшно. Он остане последњи до голмана, стоји тако по минут.
-стално је иза играча, чека лопту само на главу
-после досуђеног офсајда  стално шутира на гол...
-не покрива никога, не креће се, залагање нула
-на крају када су поздрављали нас на трибини, прво је преко курца пришао, а онда ми се  чини да је само прокуларно  отпевао све са игралима.
За разлику од њега Стаменковић је вукао остале играче, скако певао...код човека се види емоција.
Надам се да је Лекићу био лош дан, јер оно од јуче је катастрофа
пс упола овакав коментар није могао да прође на  званичном сајту
Ипак су објавили  ;D
(10-18-2009, 12:43 PM)rukometas_bg link Wrote:Ипак су објавили  ;D

барабе бре Big Grin видели су овај коментар на кафеу па поставили. И још стоји време од јуче, а јутрос није било ничега, само један коментар.

Ал добро је да су објавили, кад тад!
(10-18-2009, 01:04 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=rukometas_bg link=topic=3621.msg71902#msg71902 date=1255869827]
Ипак су објавили  ;D

барабе бре Big Grin видели су овај коментар на кафеу па поставили. И још стоји време од јуче, а јутрос није било ничега, само један коментар.

Ал добро је да су објавили, кад тад!
[/quote]
Што се тиче коментара на званичном сајту, потпуно си у праву критике тамо ретко када пусте зато тамо ја не шаљем коментаре нити ћу слати. И шта сада,  видели твоје незадовољство на делије-кафеу и онда као поставили, јебеш то .
Што се тиче твоје критике Лекићу, потпуно си у праву, он игра доста лоше, и из ситуација 1-1 реагује толико смушено да је то страшно. Не ваља не ваља :-[
било би добро да и он ово прочита...
Лекић је не сумњиво у неколико задњих утакмица нанизао пар лоших партија. Почело је све после не играња против сланине због парних картона. Пижон му је за то глупирање и не дисциплину већ скренуо пажњу. У међувремену да ствар буде лошија по Лекића, Јефтић и Перовић су се одлично спарили и уклопили а поред тога се и понашају како приличи некоме ко игра за наш клуб. Није Лекић ни први ни последњи коме се ове ствари дешавају и он ће убрзо морати мало да се среди јер овакви промашаји које је нанизао у првом полувремену у Пожаревцу нису проблеми не талентованости већ главе. Да не кажем колико је то све могло цео клуб да кошта да је текма завршена 0:0 што је врло лако могло да се деси...
слажем се 100% ...имамо добре нападаче и треба веровати у њих. И другим много јачим екипама се дешавају такве ствари. Значи само стрпљење.

иначе Јевтић све бољи! то је добро због конкуренције  ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)