Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Да је страшна кампања почела говори и јучерашњи коментар дана у листу који је "као" наш спонзор, у Пресс-у... Дакле, човек који је кад је ухапшен Џаја имао задатак да пљује по онима који су га ухапсили је сада добио задатак да пљује Звезду и Џају...

Ево то изгледа овако:
http://www.pressonline.rs/page/column/sr...eriesId=34
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Са оваквим "пријатељима клуба", шта ће нам непријатељи ...
[Image: 35c0qqq.gif]
А ево и једног доброг текста о Џајићу

http://www.sportal.rs/news.php?id=9219
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Спортски журнал, 06.09.2009.

„Председник ФСС-а окупио јуче представнике суперилгаша и изнео оптимистичке утиске о почетку нове сезоне. Сличне сусрете најавио као честу праксу у будућности, а јуче изостали представници Рада, Чукаричког и Смедерева.
Томислав Караџић изразио је задовољство и стабилизацијом прилика у Црвеној звезди, али је посебан акценат ставио на, како је устврдио, значајан повратак навијача на трибине у првенственим мечевима у односу на претходну сезону.
''Посета на трибинама је у прва три кола већа за 35 процената у односу на протеклу сезону! Радује и чињеница да репрезентација бележи добре резултате, ситуација у Црвеној звезди се стабилизовала, али и даље морамо да будемо на истом задатку и да се боримо против последица кризе'', поручио је Караџић окупљеним представницима клубова.

Ипак, поред похвала, суперлигаши су добили и једну замерку - да своје унутрашње проблеме често пребацују на судијска плећа.
''Морамо да прекинемо са том праксом. Банализује се сама игра и све покушава да се сведе на приче о недосуђеним офсајдима. Ми ћемо бити увек ту да помогнемо да се тренд напретка убрзано настави'', закључио је председник Фудбалског Савеза Србије. „

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
човек се жртвовао да помене звезду али само ради тога да би одбранио судије које он поставља хахах...па овај човек нема образа
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Па реално,у праву су људи,сви се само на судије жале...
И ови наши су се на судије жалиле сад у Крушевцу,а ми центар нисмо прешли цео меч...надам се искрено да ће бити боље против Металца.

Иначе,не волим да одступам од теме,али сам недавно читао о томе како је Звезда већ дуже време непобедива код куће,а има проблема у гостима...
Сигуран сам да нисам једини који је приметио да су димензије терена ,,Маракане" доста другачије од осталих,чак се усуђујем рећи јединствене...ми са Севера најбоље видимо ширину терена и ја бих рекао да је на ,,Маракани" терен сигурно за бар метар-два шири него на великој већини стадиона у Србији,али и Европи.Не заборавите да ми играмо тактику са веома офанзивним бековима(Нинков и Игњатијевић),а бековима је тих метар-два изузетно драгоцено.Размислите:где су били Нинков и Игњатијевић у Велењу и Тбилисију?А погледајте их против Рада и Славије!

То је неко моје опажање,можете се сложити самном,али и не морате... Smile

--------------------------------------------------------------------------------------------------

КРВ ТЕЧЕ МОЈА ЦРВЕНО-БЕЛИХ БОЈА
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Као прво добро дошао на форум.

Димензије терена Маракане су наравно у складу са прописима. Бивши стадион Арсенала, чувени ”Highbury” или ти ”Хајбери” је био један од најмањих терена који је по димензијама једва прелазио дозвољене мере. Разни тимови па и Звезда (чувени гол Душана Савића на тој утакмици) су играли против Арсенала на том терену па су побеђивали а богами и губили утакмице. Доста се причало и о утакмици у Крушевцу тако да ми се у овом тренутку мало повраћа од те теме. Звезда је одиграла лошу утакмицу за коју су сви криви, од тренера преко играча, под вашарским осветљењем што је и те како тачно. Вашарско осветљење није алиби за лошу игру и те две ствари треба раздвојити као што и мора да се зна да су ти мобилни рефлектори једна велика превара ФСС са оним пакистанцем на челу.
Димензије терена у Крушевцу или било где у Србији у овом случају немају никакве везе са нашом игром.
Хвала на добродошлици  Smile

Потпуно се слажем са тобом по питању осветљења,као и по питању слабе игре.Изгледа да ћемо разлог за сјајне игре код куће морати да потражимо негде другде(сигурно нису у питању само навијачи)...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КРВ ТЕЧЕ МОЈА ЦРВЕНО-БЕЛИХ БОЈА
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
ау људи...нисам неко ко се прима на основу пар голова и нападача диже у небо али оно што сам до сада видео од нашег напада ме одушевило

што се тиче Лекића признајем да сам био скептик и причао да није за звезду,али дечко ме из утакмице у утакмицу демантује! није важан гол већ и сама жеља која је исгурно дошла до изражаја после првих неколико утакмица са тремом

Перовић је још бољи...донекле очекивано јер не игра џабе за младу репрезентацију,али вероватно је ово сезона када он може да екслодира...одавно нисам видео да имамо тако два агилна нападача који су жељни доказивања али опет добро сарађују међусобно!

напокон имамо екипу у којој нападачи постижу голове, а из осталих линија помажу а не ко прошле сезоне,само Милијаш одличан...драго ми је и само нек се чувају повреда јер ће можда бити проблем заменити их
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Лекићу свака част стварно напредује и труди се, мада  мислим да од нападача Јевтић помало изгубљено делује... а гол не може да погоди још од словенаца.. чујем и да је и позајмљен играч.  Мислим да овој екипи недостаје још неко као Короман или Милијаш ко би из продора са ивице шестнестерца шутем из даљине разбијао бункер, некако сваки покушај шута иде преко гола или у голмана.. ипак залагање и труд је на месту, иако је и јуче било приметно мало опуштање после гола у трчању на средини,  играчи требају да су свесни да им је домаће првенство једино остало и да имају довољно времена за одмор између кола, па нема места изговорима за не приказивање 95 минута тоталног пресинга и јурњаве по терену.

Сад смо први и изнад свих, нека тако остане и до краја!

(09-06-2009, 09:21 AM)buteo serbiano link Wrote:Конкретно, мислим да са целим случајем везе имају бивше структуре [glow=red,2,300]фк патуљак[/glow] које и дан данас управљају српским фудбалом преко својих караџића, ђурића и остале бораније....
;D

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)