Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(09-01-2009, 09:31 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=3621.msg70216#msg70216 date=1251822829] Нема те љубави која не тражи да буде узвраћена... Љубав која је неузвраћена се зове болест... А ту болест сем нас који смо на Северу ретко ко још поседује  ;D

И сам сам прокоментарисао када сам долазио на утакмицу са Славијом да смо ми сви колективно мазохисти, звезда пуче у Прагу игром која би се могла окарактерисати као антифудбал а народ навалио на стадион као да смо ми победили 3:0, лично волим Звезду до неба и не могу да кажем да ми није битно да ли побеђује или губи, али јебем му матер, пиздим сваки пут, и то не да пиздим него хоћу да пукнем од муке када одиграмо овако кукавички и без боље као што смо одиграли последњих пар утакмица у гостима.

Кад видим такво незалагање дође ми да се убијем од муке.

Типујем да ће Пижон уколико овако кукавички настави да игра у гостима да докурчи и Северу за надаље два месеца. живи били па видели.

Толико !
Није тачно да се не залажу кад играју на гостовањима.У Јагодини(и кад смо водили са 3-0) и Велењу су оставили срце на терену.У Прагу је исто било борбе,само што остали нису могли да утичу на два кретенска саиграча.Треба напоменути и да у Прагу играчи нису хтели да почну утакмицу,док сви наши са картама не уђу на стадион,а и дешавања у граду су исто оставила трага на њих.А нема говора да се нису борили у Прагу.
Већи проблем је наша тактика у гостима од залагања. Ако је катастрофална тактика ни огромно залагање не може те спасти лошег резултата. Иначе, у Крушевцу није било ни залагања...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Тачно тако.
(09-02-2009, 01:38 PM)Игор link Wrote:Већи проблем је наша тактика у гостима од залагања. Ако је катастрофална тактика ни огромно залагање не може те спасти лошег резултата. Иначе, у Крушевцу није било ни залагања...

Види овако, слажем се да тактика није била добра, али морате да схватите да ми тренутно нисмо у могућности да играмо осетно другачије! Лепо је неко рекао ''од гована се пита не прави''!!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Прво било би лепо кад би почела да се користи нека друга фразе уместо ове са ''питом и говнима''. Ови играчи, без обзира на своје фудбалско (не)знање, својим залагањем нису заслужили да се пореде са говнима. Друго, не бих да испадне да браним Пижона, превасходно зато што мислим да је прошло премало времена и да би се кудио и да би се бранио. Ником није пријатно да гледа овакву дефанзивну игру и нормално је да тако нешто наилази на негативне коментаре. Међутим, ја покушавам да нађем рационалан разлог зашто је то тако. Пижон је ипак већ добро време провео са овим играчима и сигурно је много више од било ког од нас упућен у то шта све они (не) могу. Сви видимо да нам је одбрана бушна к'о швајцарски сир и зато мислим да он покушава да те рупе надомести тако што ојачава дефанзиву у везном реду. Могао би он да пусти у тим горе спомињане Кадуа, Обрића или Лазовића, али шта би му вредело кад њих противнички играчи могу да прођу и жмурећки и да се константно обрушавају на ту бушну одбрану. Овако се он одлучио да на све начине заштити свој гол, а горе у нападу шта урадимо. Наравно да је оваква игра јако непопуларна, да јако боде очи поготово после резултатскох неуспаха, али тренутно је таква ситуација са играчким кадром. Готово да сам уверен да он то не ради зато што тако воли, већ искључиво зато што тако тренутно мора. Ја само могу да се надам да ће се двојац штопера што пре усталити и уиграти, те ће онда Пижон имати и више простора за развијање нападачке игре.

Иначе, за рад једног тренера једино мерило могу бити резултати, а укупан биланс у ових 9 досадашњих утакмица је сасвим коректан. Наравно да ми увек тежимо нечем вишем, али у овом тренутку би све више од до сада постигнутог била чиста премија.
Пијанац као и увек ОБЈАСНИО!свака част!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Звезда уз Џајића

ФК Црвена звезда жели да се јавно обрати јавности поводом нове кампање која се покреће против највећег фудбалера ових простора свих времена и дугогодишњег председника нашег клуба – Драгана Џајића.

Устав Републике Србије гарантује да је сваки грађанин невин док надлежни суд не пресуди другачије. У случају Драгана Џајића Устав се гази две године. Од тренутка када је противзаконито сликан са лисицама на рукама проглашава се лоповом и криминалцем и унапред осуђује. Ни две године блаћења није било довољно да се народ убеди да му не скандира име. Људи знају ко је Џајић и шта је дао српском спорту. Да подсетимо, за две године против Драгана Џајића није подигнута ни оптужница.

Молимо јавност да покаже поштовање према ономе што је Драган Џајић урадио за Србију и да му омогући да у фер и поштеном поступку, без притисака са стране и осуђивања унапред, докаже своју невиност. То је право сваког грађанина Србије а поготову Драгана Џајића, који је задужио ову земљу.

Црвену звезду Драган Џајић није оштетио ни за један динар, нити имамо било каквих потраживања према њему. Нашем клубу је само доносио, између осталог и титуле европског и светског првака. Зато ћемо увек стати иза Драгана Џајића као и иза сваке легенде нашег клуба.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/zvezda...ontent.htm
Ово саопштење за Џају је права ствар! Прави тренутак...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Можда је рано да се тако нешто каже, али мислим да напокон имамо управу која зна шта су праве вредности и за шта се вреди борити...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)