Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ма играли су исту тактику,као против Динама у Београду,и ово се десило...Шта да се каже немамо боље и играче и тренера,за кога напротив мислим да је сасвим добар.У неку руку га и разумем,јел стварно имамо јако јако лошу одбрану,можда не толико лошу колико неуиграну.Сви играчи сем Нинкова су киксери,Савић је млад...Али стварно Туторићу,и у том смислу Пижону не могу да опростим,само то што нисмо примили нормалан гол целу сезону.Сваки гол који смо примили је тежак кикс,то је просто невероватно.Али Тутора,човек је крив за сва 3 гола,први играч му бежи,други нећу уопште коментарисати,а код трећег бежи од играча кога треба да изблокира.И на крају мој утисак о Славији је да су они обични дунстери,ида су заслужили победу од 1-0,чисто зато што су држали лопту.Поражавајућа ствар за мене је што не памтим,када смо постигли гол на гостовању у Европи против неке озбиљније екипе.И по свему приказаном мислим да Славија није много квалитетнија од Динама,можда ће се неки смејати,али ја нисам видео апсолутно ништа од те чувене Славије.Смета ми још то што дајемо беспотребан респект неком ко то не заслужује као Славија,прецењујемо неке тимове као Каират,Торепдо Кутаиси,Нефчи Баку,Нистру Отаци...Славија не заслужује никакав респект,али србима је комшијина трава увек зеленија од своје...
(08-21-2009, 11:44 AM)Војник_севера link Wrote:.И на крају мој утисак о Славији је да су они обични дунстери,ида су заслужили победу од 1-0,чисто зато што су држали лопту.Поражавајућа ствар за мене је што не памтим,када смо постигли гол на гостовању у Европи против неке озбиљније екипе.И по свему приказаном мислим да Славија није много квалитетнија од Динама,можда ће се неки смејати,али ја нисам видео апсолутно ништа од те чувене Славије.Смета ми још то што дајемо беспотребан респект неком ко то не заслужује као Славија,прецењујемо неке тимове као Каират,Торепдо Кутаиси,Нефчи Баку,Нистру Отаци...Славија не заслужује никакав респект,али србима је комшијина трава увек зеленија од своје...
ја ти се ево нећу смејати..то сам и ја приметио...а и написао на предходној страници.Једноставно можемо са њима...е сад дали ћемо успети незнам,лично верујем и оптимиста сам.
Једини Пижонов грех је што алкоса Павловића држи на голу а имамо Стаменковића. Грех му је и што држи балвана Туторића, али ту опет немамо неки избор. Мада је сада стигао Вилотић. После онакве грешке Туторић би ми грејао клупу до краја сезоне. Ни ја ништа посебно нисам видео од Славије, поклонили смо им 3-0. И нисам претерани оптимиста пред реванш, не зато што мислим да не можемо да им ставимо 3 комада, већ зато што мислим да ћемо тешко да сачувамо наш го ако се нешто не промени. Pижон ће и даље да форсира Павловића, а мислим да је и балвану место загарантовано. Треба само да се боре, па шта ураде, ништа није немогуће.
Дијелим мишљење са већином овдје о синоћној утакмици, Туторићу и голману.Као што неко раније написа, Пижон је с њима стално и вјероватно је свјесно ушао у овакве експерименте процјењујући да не можемо да их нападнемо..Али ја не могу да схватим да ми немамо ни једног јединог креативног играча у било којој линији тима (Лазетић можда), а поготову у средини.Стичем утисак да је једини начин да постигнемо гол прекид или Лазетић да пробије страну па нешто да испетљамо.
Ја нешто премотавам филм, ми 20 година на гостовању имамо исте проблеме: да ми је да доживим да видим да наш везни играч прими лопту на центру, окрене се лицем ка противничком голу и да има макар двије солуције за додавање испред себе...
Не треба сад ни на кога дрвље и камење, идемо даље, биће од нас нешто..замо гдје смо били прије пар мјесеци...Треба подржати ове момке и стручни штаб и управу...година је "лудо" кренула, можда сад дамо неки гол у 20ом мин па онда 2 0 за полувријеме и борба...
Неко моје виђење јучерашње утакмице..
По мени једини разлог што смо изгубили је више него кукавичка тактика нашег тренера...Не знам шта треба више да се догоди,да би неки људи укапирали да Звезда оваква каква је сад не зна да игра на резултат!! Колико пута нам се догодило..па против Динама у Грузији исто смо нешто покушали па смо прошли како смо прошли.
Бранили смо се,док нисмо примили гол(који је више него жалостан,грешка прво Туторић па Павловић),ту полако креће игра да нам се распада али није још толико тужно.
Туторић,ја не знам шта том човеку фали..прави грешку какву је направио и ту креће хаос. Нит нападамо нит се бранимо,тотална анархија на терену..не зна се ко пије а ко плаћа. Оно је недопустиво што се десило јуче!!
3. гол исто као и 2. само су Туторић и Павловић заменили улоге..
Примили смо 3 мнооогоо јефтина гола,ако се већ бранимо то мора да радимо далеко озбиљније и сигурније...Да смо играли фудбал,примили бисмо можда и 4 комада али бисмо гарантујем дали 2! Мада лако је бити генерал после битке...
Славија апсолутно никаква екипа,можда за нијансу озбиљнија од Динама...
Не знам..жао ми је што морју овакве ствари да се догађају,да би неко схватио да Звезда мора да игра фудбал а не ко пичке!
Нинков,Исах,Савио па ае и да кажем Лазетић су оставили добар утисак..али Туторић и Павловић су нас сахранили!
Ако ништа,следеће недеље ћемо гледати нападачку Звезду,онакву каква и треба да буде....а за пролаз даље ја сам прежалио...мада никад се не зна..
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Свиђа ми се став Лукића послије утакмице: "Ко не верује у победу на Маракани, може одмах да се носи из Звезде!"  ;D
Морамо спустити лопту, чудо се десило против Тбилисија, овдје ће тешко. Битно је да ово екипу не избаци из колосјека, већ да наставе у домаћем првенству са побједама. Не заборављајте да смо замало остали без Европе за ову сезону, а неки су већ почели да маштају о прољећу. Пижон би требало да реагује, а не Лукић. Дакле, Тутору и голмана да грију клупу, уигравати Вилотића и Ђорђевића, мали Савић нек чека шансу (и какве везе има чији је кум? Боже!), форсирати офанзивнију игру, узети Рад, и дати 110% против Славије. И нико им ништа не смије замјерити. А "Маракана кад је пуна ..."
[Image: 35c0qqq.gif]
Пар ствари...

- Управо сам слушао Лукићев коментар и човек је практично сажео у пар реченица нашу игру и оно што нам је недостајало.

- Мени је јасно да су Туторић и Павловић, уместо да ирају фудбал, играли по живцима свима нама не само на утакмици јуче већ и целе прошле сезоне (Туторић). Прозивање тренера и неких играча на линч, ништа добро донети неће осим даље дестабилизације клуба и психолошке баријере код играча.
То никоме од нас не одговара и зато не подижите беспотребну еуфорију када се деси текма као она против Динама у Београду, али ни претерана разочарења после игре каква је била против Славије. Сви сте свесни да се од оваквог тима и очекују страховита варирања на скали од плус-минус бесконачно. Младост и не уиграност треба истрпети и то је оно на шта су и Пижон и Лукић указивали пред почетак сезоне.

- Идемо даље, а 3 бода против ”бањичких логораша” су апсолутно приоритет у овом моменту.
Све то стоји, и да нисмо очекивали пролаз у групе и да имамо нов тим и да нисмо уиграни и да нам је тим лимитиран... али брате највише боли тај кукавички приступ утакмицама. Звезда је у својој историји увек играла нападачки, увек смо имали добре нападаче, а ово сад? На шта ово личи? Нико им ништа замерио не би да су изашли мушки и напали противника па и да смо изгубили 5:0, па шта сад, јачи су и готово. Него оваква кукавичка тактика и педерски приступ утакмици, да се ми стиснемо па да добијемо што мање голова...страшно! А Пижон то ради од прве утакмице још са словенцима у гостима. Зар ми треба да се плашимо све ијдене екипе са којом играмо? Зар ми треба да мењамо тим и тактику за сваку утакмицу у зависности од противника? Па то више не раде ни аматерске екипе. Не надам се пролазу у групе, само бих волео да их нападнемо на Маракани, па макар јуначки да испаднемо ако ништа друго већ не можемо да урадимо.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(08-21-2009, 04:34 PM)CEBEP link Wrote:- Идемо даље, а 3 бода против ”бањичких логораша” су апсолутно приоритет у овом моменту.

Oво је суштина... Као да нисмо знали да од ових гована не може да буде добра пита... Ајд сад...

Оно што мени смета без обзира на све, на ситуацију у којој је био и још увек јесте клуб, на играчки кадар, на тренера који и поред све љубави према Звезди реално није неки тренер је то што Звезда не сме никада да игра пичкасту игру!!! А да су се појединци синоћ борили то је тачно, дали су све од себе, више не умеју...

И још само да се придружим коментарисању Павловићевих одбрана од почетка сезоне... Дечко је тотални промашај, Стаменковића под хитно назад на гол!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Није ово велика цена коју наш клуб плаћа ако се промени менталитет самог клуба . Мора се престати са кукавичлуком када играмо у Европи на страни једном за свагда.
Ово ме је лично подсетило на Солун од пре неколико година када нас је демолирао Арис са 3-0 . Тада смо исто играли курвински, без иједног нападача у тиму, а синоћ смо играли са 1 шпиц играчем, али са 3 штопера и 3 задња везна, а тако би једино могли да играмо ако имамо у тиму под број 1 озбиљног голмана(а не неког који глуми истог) затим Терија, Видића,  Пујола  и  Есјена, Пирла и Сколса .  А ми имамо гуму-сваки  коментар што се  овог лика је што се мене тиче сувишан, и позади Вилотића који је први пут наступио у утакмици која би могла да промени историју Звезде и која је значила много више од пуког проласка у лигу Европе (само многи то још не схватају), затим Савића клинца од 19 година са нимало искуства за овакве мечеве и тутору темпирану бомбу која је синоћ по ко зна који пут експлодирала и рапршила све у парампарчад. Затим Пижона исто кривим исто колико и туторића ако не и више због лузерског менталитета којим игра у Европи на страни и Кукавичке тактике - за гол мање да примимо, срамота и брука од тренера Звезде - исти алкосан (јбг бата Ђорина школа схватања фудбала, у важним мечевима само кукавички и курвински, па ако те усере нема ништа лепше) !!!!!!!
Питао сам људе који од почетка године прате Звезду на свакој утакмици и на сваком тренингу веома студиозно. Ово је први пут да тим игра у овој формацији чак и на тренингу није никада увежбавана ова и оваква формација ни 5 минута. А он игра у тој поставци у најбитнијем мечу па слободно могу рећи у целој сезони, мечу који је клубу који каже да воли значио милионе, клубу који је финансијски на рубу пропасти. Дакле ТОТАЛНИ ДЕБИЛИЗАМ Пижона слободно могу рећи па и да је Једина звездина звезда. Ствари треба називати својим именом
А нешто ми је много драго. Људи апсолутно више не падају под демагошке изјаве и фразе тренера и играча пре и после утакмице то сам исто приметио. Дакле једино се цене дела и учинак на терену. Сви су хваљени после утакмице са Динамом од стране звездаша како су храбро и мушки одиграли и да им се то вратило, па тако и сада сви су изложени критикама због кукавичке игре и то им се вратило у виду пораза од 3-0 исто потпуно заслужено.Тако и треба да буде, веровање народа у демагогогију нека остане за нека прошла времена 

Forum Jump:

Users browsing this thread: