Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
А шта си се ти уватио за његову изјаву ? Поштовање према Звездиној звезди !!!
Искрено такве изјаве фудбалера и бивших фудбалера ме ништа не чуде. Ти људи су све ставили у други план и пикали лопту ради остварења неког свог циља и нису имали неку жељу да се уз спорт мало више едукују, образују(част појединцима). Мени је више засметало оно његово сељачко испуцавање лопте пред грузијски играчем. Е такве ствари један тренер, једног великог клуба себи на сме да дозволи.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(08-11-2009, 11:59 AM)buteo serbiano link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/pizon-slav...ontent.htm

Ради се о одличној екипи и глуп је онај кога хвата еуфорија зато што играмо са Чесима а не, на пример, Валенсијом. .... – каже Петровић.

Замолио бих тренера Црвене звезде да следећи пут замоли неког да му састави изјаву коју ће прочитати пред новинарима. Сећам се оног финала купа између Звезде и Динама (Загреб), мислим да је завршено 4:2, давне 82.године када Пижон, као капитен, чита некакав говор који су му саставили и којим се обраћа покојном председнику и обећава му да неће скренути са његовог пута. Требало му је једно 20 минута да уз надљудске напоре прочита 1 страну куцаног текста. Поента: неписменост се може искоренити, али будалаштина - тешко.
Пижон, убудуће избегавај овакве квалификације....заправо избегавај и новинаре јер изгледа да боље од овог не можеш

Не видим шта је овде толико негативно. Да ,изјава из  "стомака", а и на своме месту.  Можда је требо да каже да је тај који се радује овоме " у заблуди" а, не глуп. Али опет , мени је доста ових што читају говоре, и причају све шаблонски као Јаневски прошле године.

Људи воле да се хватају за погрешне ствари, и хоће да претворе друге у оно што никада нису били нити могу да буду.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
@ Војник_севера

Изгледа да ћеш ускоро на списак прихода моћи да додаш и милионче од продаје Паркера. Wink
(08-11-2009, 01:13 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:А шта си се ти уватио за његову изјаву ? Поштовање према Звездиној звезди !!!
(08-11-2009, 04:19 PM)Eribo link Wrote:Не видим шта је овде толико негативно. Да ,изјава из  "стомака", а и на своме месту.  Можда је требо да каже да је тај који се радује овоме " у заблуди" а, не глуп. Али опет , мени је доста ових што читају говоре, и причају све шаблонски као Јаневски прошле године.

Људи воле да се хватају за погрешне ствари, и хоће да претворе друге у оно што никада нису били нити могу да буду.

Сви ми знамо шта је он хтео, али није умео да каже....зато је и боље да ћути и да ради оно што зна и зашта је плаћен.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Nesho,

пост ти је пребачен на ”Прелазни рок” јер тамо и припада.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Једна мала дигресија,уствари поређење и још један разлог зашто овај тим заслужује пуну подршку.

Наиме,кошаркашка секција има буџет између 3,5 и 5 милиона еура.За мене је то иронија.Наш фудбалски тим отприлике има сличан буџет као кошаркаши.Просто ме чуди како је то могуће.Ипак фудбал је фудбал,а кошарка је кошарка.
(08-13-2009, 08:56 AM)Војник_севера link Wrote:Наиме,кошаркашка секција има буџет између 3,5 и 5 милиона еура.За мене је то иронија.Наш фудбалски тим отприлике има сличан буџет као кошаркаши.Просто ме чуди како је то могуће.Ипак фудбал је фудбал,а кошарка је кошарка.
Тај кошаркашки буџет је за функционисање целе сезоне, док је потребан буџет за функционисање фк-а око 11 милиона. С` тим што ће у фк-у радити на томе да смање буџет колико могу.
Слажем се једним делом са тобом,али ипак 1,3 милиона је буџет фк-а што се тиче плата,а не верујем да су у овој сезони трошкови већи од рецимо х3.То што су раније управе трошиле ненаменски то је нешто друго.Опет кк има 12-15 играча,а фк има 25 играча.Тренер кк је тражио годишњу плату од близу пола милиона еура.Нећу да уопште причам о кк у неком навијачком смислу...него чисто правим поређење,просто у фудбалу су много веће паре,један просечан играч у Енглеској зарађује исто као неки врхунски кошаркаш.Мене само чуди то да су по свему судећи кошаркаши више плаћени од фудбалера...и на који начин један кошаркашки клуб обезбеди 3,5 милиона еура,а фудбалски то не може...Надам се да смо се разумели Smile Smile
па вероватно на тај начин што је фк дужан 20 и кусур милиона евра,док Кк иако је дужан исто наравно далеко мање колико видим управа у кк не хаје пуно за претходна дуговања.Мислим да би Фк лако могао да има буџет кад год хоће од око 5-6 милиона евра али онда би ова управа само продужила где су претходне стале.
Уосталом Фк је и прошле сезоне био дужан 15 так милиона па су опет имали буџет ако се не варам већи од 5-6 милиона,зато сад и дугујемо 10так милиона више.
Оно што сам пратио што се кошаркашког клуба тиче доста велике паре од тог буџета иду тренеру и на будуће довођење играча.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)