Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
као што рекох пре текме,какв бре Рудар,ми смо Црвена Звезда!!!Име,презиме,вера,историја,љубав!!!свака част момцима на борбености,7 играча из наше школе,они знају коју светињу носе на грудима и надам се у грудима!!!
Црвена Звезда је данас покренула АКЦИЈУ у којима се малим и средњим предузећима нуди чланство у клубу пријатеља,чија је вредност 5.000 евра годишње :

http://www.crvenazvezdafk.com/postanite-...ontent.htm

По мени има ту и добра и лоша страна!Пре свега види се жеља,види се да управа нешто ради,покушава да привуче све ЗВЕЗДАШЕ,све оне који могу и желе да помогну !!!!
Са друге стране све ово већ личи као неко загревање за ПРИВАТИЗАЦИЈУ клуба !
(07-20-2009, 03:13 PM)Гале Делија link Wrote:Црвена Звезда је данас покренула АКЦИЈУ у којима се малим и средњим предузећима нуди чланство у клубу пријатеља,чија је вредност 5.000 евра годишње :

По мени има ту и добра и лоша страна!Пре свега види се жеља,види се да управа нешто ради,покушава да привуче све ЗВЕЗДАШЕ,све оне који могу и желе да помогну !!!!

Иначе у данашњем издању "Политике",уз купљене новине се добијао и као неки информатор,исто на ову тему,с  насловом "Нова енергија" - "Велики пријатељ за велику Звезду".Са друге стране папира један дужи чланак Љубе Тадића,ево један исечак - "Сада се мало љутим кад неко каже:били смо европски шампиони.Нисмо ми били европски шампиони,него смо ми европски шампиони-ЗАУВЕК!Ми,Реал,Бајерн,Реал. . .То је наше друштво,а ово што играмо овде,то нам је за припреме.Некада су те припреме дуже,некада краће. . .Боже мој!
Ево и целог текста-http://www.redstarbelgrade.com/historyDefault.aspx?sectionID=9&cultureID=2
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
(07-20-2009, 03:13 PM)Гале Делија link Wrote:Црвена Звезда је данас покренула АКЦИЈУ у којима се малим и средњим предузећима нуди чланство у клубу пријатеља,чија је вредност 5.000 евра годишње :

По чему конкретно ти ово личи на загревање за приватизацију?
(07-20-2009, 03:41 PM)rukometas_bg link Wrote:По чему конкретно ти ово личи на загревање за приватизацију?

Наш највећи непријатељ је приватизација и то је свима јасно !Акција коју Делије желе да покрену,која се већ дуго најављује је такође један вид приватизације,односно наш одговор на приватизацију !Циљ је сасвим једноставан !Уместо да клуб пређе у руке једног човека,што желе они који су писали овај закон и који ће ући у процедуру скупштине до краја августа,навијачи желе да се ЗВЕЗДАШИ масовно укључе у одбрану клуба,да постану чланови и самим тим добију акције,односно,да ЗВЕЗДА припада свима нама који стварно и искрено волимо и живимо за Црвену Звезду !!!Сви кажу Звезда треба да се приватизује по угледу на Реал и Барселону !Шта то значи? Значи то да су навијачи са својим деоницама власници клуба,а ПРЕДСЕДНИК који дође на власт он је ВЛАСНИК тог клуба наредних 5 година!!!Такође он није власник целог клуба,односно не поседује 100 % деоница,већ углавном 55-60 посто клуба,а остало наравно навијачи !А не као у Енглеској,дође Рус,Арапин,купи клуб и све је његово!!!Ради шта хоће,само се он пита,а то све се на крају заврши испадањем клуба у другу лигу,па све до оног тренутка кад тај исти власник прода клуб неком другом милијардеру или још горе,ако неће нико дас купи,онда се клуб гаси !
Све је то лепо и тачно што си написао, али не видим како је то ова акција припрема за приватизацију
Мислим да после данашње победе, поготово игре, не треба "полетати" и правити еуфорију. Али опет оно што су момци, скуп фудбалских радника (за разлику од надуваних звездица) данас направили је нешто на шта смо чекали 2 године. Ово је оно што сви желимо, да Звезда коначно почне да игра ФУДБАЛ, да се бори. Да Звезда буде ТИМ, јер само тако може напредовати на свим нивоима.

Противнике треба респектовати, како се год они звали, али самим тиме човек мора респектовати самог себе, веровати да може. Пошто је ово сами почетак, не желим да просипам суперлативе, али желим да кажем да момци оваквим присупом заслужују велику подршку.

Главу горе и само напред !!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(07-20-2009, 03:38 PM)Члан библиотеке link Wrote:Ево и целог текста-http://www.redstarbelgrade.com/historyDefault.aspx?sectionID=9&cultureID=2
браво!!!одличан текст!све је човек рекао!!
ЗВЕЗДА је...ЗВЕЗДА!!!
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]
да не паметујем превише
СВАКА ЧАСТ МОМЦИ,ТАКО СЕ ИГРА И БОРИ ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)