Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ово је богу плакати како играмо  :'(
[Image: 2isy4vq.jpg]
треба мало да се уиграмо,добро нам је доша ова победа,мала мотивација пред утакмицу у Београду
Ala covece nepamtim kad je bila ovako dobra atmosfera na stadionu,u svemu smo nadjacali slovence,koji se nisu ni culi,znaci dobro navijanje,zezanje jedino su zandari opet jeli govna i udarali nas bezpotrebno...

P.S izvinjavam se zbog latinice,ovde u internet-caffe-u nema naseg pisma...
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Добро,кад се сетим прошле године и Апоела...кад нису знали али буквално лопту да приме,ово је и добро.
Игра ту и тамо лоша,приметио сам да смо јако јако физички лоше припремљени. А можда је и то последица ове спарине тешке...
СавиоОЛА,ме поприлично пријатно изненадио има добар шут,технику,пас...само мало да поради на брзини и имаћемо доброг средњака.
Славко Перовић,за гол капа доле,права реакција нападача.
Игра само на моменте добра,и период од 15-20 минута у периоду кад смо дали гол.
Надам се да ћемо се боље припремити за реванш меч,код нас. Живи били па видели.
[Image: nemapredajeforum.jpg]
(07-16-2009, 08:31 PM)Goldy link Wrote:треба мало да се уиграмо
Мало више чини ми се...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Све у свему очекивано. Играли су доста борбено, а то је за разлику од прошле сезоне нов квалитет. Не могу да се отмем утиску да смо се опет прерано и превише повукли. Оставили смо ипак технички лошијем тиму простор за игру, а тиме и могућност да створе шансе. Коначно смо имали и  мало  среће. Колико смо само прошле сезоне изгубили бодова и утакмица у задњим минутама игре!? То не сме више да нам се понавља! Одбрана ми делује сигурније, али је Ђорђевић имао пар киксева. Можда грешим душу, али мислим да би требао бити много сигурнији.
Срце на терен ...
(07-16-2009, 09:11 PM)stefko link Wrote:Ala covece nepamtim kad je bila ovako dobra atmosfera na stadionu,u svemu smo nadjacali slovence,koji se nisu ni culi,znaci dobro navijanje,zezanje jedino su zandari opet jeli govna i udarali nas bezpotrebno...

P.S izvinjavam se zbog latinice,ovde u internet-caffe-u nema naseg pisma...

Ха ха па није вам било тешко кад су они позоришна публика и немају групу навијача колико сам чуо. А да сте били добри, били сте, све похвале секцији из Словеније, свака част момци и преко тв-а сте се сјајно чули
Пс. Шта је са ликовима који су ухапшени, да ли су пуштени, и због чега су хапшени
ухапшена су тројица због бакље,још се не зна да ли су их пустили или ће их задржати у притвору. него вратимо се теми,неуиграност је очигледна,али су опет у другом полувремену мало боље одиграли посебно савио,перовић и лазетић.
Али свака част за оно "клаћемо хрвате"! Wink
Најбитније је да смо ми добили,игра ће доћи временом,треба имати поверења у Пижона и пустити га да ради свој посао.
Сутра је је жребање за 3. коло,између осталог,један од потенцијалних ривала су нам и Ријека и Хајдук.Даће Бог,па да нам један од њих дође.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)