Threads: 0
Прва припремна утакмица. Златар - Црвена Звезда - 0:7
http://www.crvenazvezdafk.com/zlatar-crv...ontent.htm
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Threads: 10
Ко је Немања Цветковић? ???
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 1
(06-29-2009, 06:07 PM)ОртоДелија link Wrote:Ко је Немања Цветковић? ???
Он је на проби. То би било једино што сам успео "упецати" о њему.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Био у неком мађарском клубу, раније играо за Смедерево. Основно место му је задњи везни, али у недостатку десних бекова ће вероватно бити алтернатива Нинкову на десном боку. Они који су били на тренинзима кажу да је сасвим солидан за резервног десног бека/задњег везног.
Threads: 1
Где је Аца Ковачевић,мали је гробар ал је одличан фудбалер.
Threads: 38
(06-29-2009, 07:43 PM)Вајти link Wrote:Био у неком мађарском клубу, раније играо за Смедерево. Основно место му је задњи везни, али у недостатку десних бекова ће вероватно бити алтернатива Нинкову на десном боку. Они који су били на тренинзима кажу да је сасвим солидан за резервног десног бека/задњег везног. Данас је у Журналу изашао чланак о Цветковићу!Поникао у Звезди,није добио шансу,играо за Милиционар,доста наших тимова је мењао,био у Пољској,Белгији,и ево,Пижон му пружио шансу!
(07-01-2009, 12:57 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:[quote author=Вајти link=topic=3621.msg68757#msg68757 date=1246304584]
Био у неком мађарском клубу, раније играо за Смедерево. Основно место му је задњи везни, али у недостатку десних бекова ће вероватно бити алтернатива Нинкову на десном боку. Они који су били на тренинзима кажу да је сасвим солидан за резервног десног бека/задњег везног. Данас је у Журналу изашао чланак о Цветковићу!Поникао у Звезди,није добио шансу,играо за Милиционар,доста наших тимова је мењао,био у Пољској,Белгији,и ево,Пижон му пружио шансу!
[/quote]
Гледао сам га против Златара, био снимак на СОС смећу... види се да зна да игра, играо је десног бека, мада не знам да ли му је то позиција. По стилу подсећа на Марјана Марковића из времена кад је овај играо први пут у звезди, брз је, продоран, има добру технику за једног бека, борбен и солидан центаршут...има и добар преглед игре (зато и сумњам да је бек, више ми личи на неког везњака), такође и одлично се поставља и у нападу и у одбрани.....једина мана колко сам могао да видим за тих 45 минута колико је играо - много је ситан, не знам колико је чврст у дуелу (ипак су ови дечаци из Златара аматери) ...за сада није лоше, али видећемо како ће се показати даље
На истој утакмици много ме (пријатно) изненадио онај Каду....
Али ајде још да се не залећем...време ће показати да ли вреде
Ајде срби, дајте још мало информација о Цветковићу и Ковачевићу....ко зна, макар и незванично нека напише
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Threads: 2
На Маракани се прича СРПСКИ :
http://www.crvenazvezdafk.com/src/brazil...-video.htm  ;D
Е скоро се овако нисам смејао!Прво Каду ''ја не волим свињски'' ,''ја воли говедна,пилееетина,шпагет,...'' ,али Абубакар је НАЈЈАЧИ ! ''ја разумем СЕРПСКИ,не причам добро,али на теренингу разумем ;D!Како си БРАТЕ? '' ЈА И СРПСКИ КАТАСТРОФА,КАТАКЛИЗМА !''
Ма бре прејаки су!Биће од њих нешто!Али и овој новинарки свака част,како их је терала да причају на Српском !
Threads: 5
(07-01-2009, 01:43 PM)Храбро срце link Wrote:На Маракани се прича СРПСКИ :
http://www.crvenazvezdafk.com/src/brazil...-video.htm ;D
Е скоро се овако нисам смејао!Прво Каду ''ја не волим свињски'' ,''ја воли говедна,пилееетина,шпагет,...'' ,али Абубакар је НАЈЈАЧИ ! ''ја разумем СЕРПСКИ,не причам добро,али на теренингу разумем ;D!Како си БРАТЕ? '' ЈА И СРПСКИ КАТАСТРОФА,КАТАКЛИЗМА !''
Ма бре прејаки су!Биће од њих нешто!Али и овој новинарки свака част,како их је терала да причају на Српском !
још ако знају да играју фудбала биће добро
Threads: 61
Ајд мало одморите са тим глупим смајлијима, претераште брате.
|