Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Већ сам рекао. Пижонов тренерски учинак познајем још из првог наврата кад је био у Звезди, преко младе и олимпијске селекције и Војводине, па све до сад. Лик је потпуни дилетант, кукавица и дебил.
Да смо оно што смо били и што треба да будемо, летео би са клупе само због измене у зауставном времену у Прагу.

И још нешто..кења ми се од тренера "који праве играче па зато немају резултате"...У баскету Славнић, у фудбалу Караси, Пижон...све сами комплексаши који се као пијавице крпе уз каријере успешних играча које су игром случаја у једном тренутку тренирали. Створили су њих њихови мама и тата, а не ви, неспособни его-манијаци.
(08-24-2009, 09:51 PM)rukometas_bg link Wrote:Сви се ватају за Праг и шта се десило тамо. Десила су се два играча Туторић и Павловић. Да су уместо њих били нпр Ђорђевић и Стамени, било би максимум 1:0. Ми смо два гола примили на грешке које не праве ни аматери, а за то није крива формација. Формација може да буде крива једино за то што нисмо уболи неки гол а могли смо јер Славија по ономе што сам видео није ништа квалитетнија од Тбилисија.

Ја видим да ми имамо неки квалитет, али да нисмо ни 50% уиграни. То се видело у Јагодини где да њихови шпицеви знају нешто ми би примили најмање два комада. Зато схватам што се Пижон некад повлачи. Ко не би волео да само нападамо, али то се неће десити док задња линија не буде сигурнија.

Брате овде си све рекао. И ја исто мислим да су њих двојица једини кривци за 3:0. Оно су стварно аматерске грешке биле. Надам се да их више нећемо гледати у Звездином дресу док се нешто драстично не промени у њиховој игри мада сумњам у то.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Слажем се сасвим са рукометашем.

Један тим какв год да је,не може да напада 90 минута,једноставно не може,па била то Барселона или било ко други из Европског врха.

Ја нисам присталица дефанзивног фудбала,али будимо реални,ми немамо квалитет у дефанзиви.Само упоредите,састав Звезде против Тбилисија,уз мање измене слична формација као у Прагу,па смо дали 5.)опет 3 задња везна)

Такође,Славија је мало бољи тим него Динамо,али не нешто претерано,Динамо је у Грузији имао 3 озбиљна шута на наш гол,Славија 4.

Никоа такође не помиње,чист пенал који белгијанац није свирао Звезди у Прагу,када је играч домаћих играо чисту руку у казненом,при резултату 1-0.

Против Рада,смо нападали 80 минута,играли доста добро,е тих 10 минута,па сви тимови се природно повуку,ако не успеју да дају други гол.Нападали смо,створили смо доста прилика,промашили пенал...

Одбрана је највећи проблем,а такође и неуграност,момци су свега 70 дана заједно,а тим је потпуно промњен.

По мени су највећи кривци новинари,који дижу у небеса тимове попут Славије,уместо да створе позитивну трему играчима,они праве негативну,од муве праве магарца.

Ево сад је та Славија играла са Теплицама 1-1.Треба искоритити њихову опуштеност и у првих 15 минута свим силама напасти,а онда ако им уђе вода у уши....Маракана је то.

Ова предност није ненадокнадива,само као верујемо и боримо се,...
И ја се слажем да квалитет ове Звезде не можемо мерити на утакмицама са Јагодином, Радом... Реално гледано у нашој лиги има највише 3-4 иоле озбиљнија тима... Него оно што ме највише чуди јесте да је Пижон у Прагу као јединог шпица ставио Лекића, у онако дефанзивној формацији?! Па зар није логично да уколико се игра дефанзивно, у шпицу буде неки брз, продоран играч, који ће моћи да делује из контре?! Уместо тога, ми целу утакмицу играмо дугим лоптама на Лекића, а он нема коме да ту лопту спусти главом??! Такође, мени се онај Савио ни мало не свиђа... његова једина улога је да ломи ноге противнику, али с обзиром да је тром и спор ни то му не иде од ноге! По мени је много боље решење Николић, него он... такође не могу да верујем да играмо без итиједног играча који може да организује напад, сем Лазетића који једини у екипи повезује редове...

Али са друге стране оно што ме радује и што ми даје наду да се можемо вратити где нам је и место јесте да имамо плејаду младих, талентованих играча...
Стаменковић, Нинков, Савић, Вилотић, Игњатијевић, Исах, Николић, Лазетић, Каду, Лекић, Перовић... - овде је већина младих играча, помогнута којим искуснијим, и заиста верујем да када би ова екипа остала на окупу, и уз пар појачања,  за сезону-две би била кадра за Лигу шампиона... 
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
(08-25-2009, 12:01 AM)Вербал Кинт link Wrote:Већ сам рекао. Пижонов тренерски учинак познајем још из првог наврата кад је био у Звезди, преко младе и олимпијске селекције и Војводине, па све до сад. Лик је потпуни дилетант, кукавица и дебил.

...баш тако...Миљанова школа, потпуна фудбалска демагогија
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Не браним Пижона,и нећу да кажем ни да ли је способан или не да води Звезду,али какав тим има на распологању,две победе су успех.
Не заборавите,неке године раније ни са бољим тимом,па и тренером нисмо имали овакав старт.
Време ће показати.
Свака част играчима...Борили су се,уклизавали,улазили у дуеле,на моменте веома лепа пас игра и што ме највише радује нема више оног страха кад се прими лопта него се лепо размисли пре него што се горе наведена шутне...Још да су и у Прагу тако играли,али јебига...Спарта је искуснија и квалитетнија екипа од нас али смо се кидали са њима.Наши су дали све од себе и нису успели(можда би и успели уз још мало среће),али битно да нису играли ко жене!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
после 100 година ја сам после "пораза" отишао кући пуна срца ПОНОСАН на клуб који волим и на момке који играју за Звезду.27.08.2009. је дан када је Црвена Звезда извојевала највећу победу још од Барија,дан када су сви схватили, од играча на терену до нас на трибинама да само онаквим пожртвовањем,истинском и фанатичном борбеношћу до последњег атома снаге,капи крви и зноја,и до последње гласне жице до последњег секунда утакмице можемо помоћи Звезди да се врати на старе стазе славе и на  место у фудбалској Европи које јој припада.
..."док срце куца у нама,ти Звездо ниси сама"...
Поносан сам толико да ми сузе теку при свакој помисли јучерашње вече.  Друго немам шта да кажем, сем да је ово ЦРВЕНА ЗВЕЗА. Јесте увек ми можемо да "чепркамо" око свега и свачега, али ово је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА коју сви желимо.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
(08-28-2009, 02:27 AM)Члан библиотеке link Wrote:Спарта је искуснија и квалитетнија екипа од нас али смо се кидали са њима.

Мислиш Славија?! Ма тотално је небитно како се зову... Ми смо Звезда и са онаквом борбеношћу и жељом за победом морамо да играмо сваку утакмицу... Да смо у Прагу играли бар 70% као синоћ минимум би извукли нерешен резултат...

Биће ту још пуно посла за Пижона... Бојим се да неће смети целу сезону да се игра са младим тандемом штопера Савић-Вилотић... За Ђорђевића ће свакако бити посла и места у екипи, али Туторић... Па тај је једино уз Гаја могао да игра... И у том слислу ми није јасно како су размишљали тренер и спортски директор... зар није било боље да Вилотић и посебно Савић стасавају уз таквог једног играча (Ибрахим Гај) и уче од некога ко је годинама био непрелазни бедем у одбрани... Овако, биће ту још много муке до науке!

Средњи ред, део екипе у који сам највише сумњао, постаје добар и надам се да ће у догледно време то бити најјачи део екипе, јер ако у вези функционише како треба, цела екпиа ће функционисати ок... Једино ме нервира тај превелики  број дефанзивних везњака...

Напад нам је тренутно најбољи део екипе, чак и на клупи имамо играче чији учинак био ништа мањи од двојице који су најредовнији...

Рекох да ће бити пуно посла за Пижона са играчима, али оно што је најбитније, не сме да мења тактику из утакмице у утакмицу... Ок је да промениш играча, да оном који је на прошлој утакмици био офанзиван скренеш пажњу на дефанзивне задатке, али да уместо једне формације одиграш тотално другу, то је одлика малих клубова и малих пичкастих тренера... Не сме изговор да буде неискуство и незнање играча... Како то да на домаћем терену играч зна, а на гостујућем да не зна... То никако није могуће!!!

Е кад то Пижон преломи у глави и кад буде имао препознатљив стил и формацију у којој игра постаће и он велики тренер и ми ћемо бити на путу да постанемо стара добра Звезда!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)