Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Рад!!!ИНВАЗИЈААА
Немој да вас ово чуди,многи покушавају да ово што радимо спусте на најнижи могући ниво,бавећи се потпуно небитним стварима.Јел потребан неки коментар када једини спорстски канал у земљи каже да је на стадиону било око 12 хиљада гледалаца  :o?
Биће још препрека и подметања клипова,али најважније је да ми останемо јаки и јединствени,онда нема бриге за боље сутра.
ДОК ЈЕ НАМА СЕВЕРА...
Reply
Веома битна ствар са јучерашње утакмице је позитиван утисак који су понели људи са запада и истока. Након јучерашње утакмице сам чуо од тих људи само речи хвале, сви су били импресионирани.
Видели су да то није група хулигана и накомана, осетили су емоцију и заједно са нама учествовали у свему томе. Победило је Звездаштво и сваком ко се цимао око ове утакмице је пуно срце
Reply
НАЈЈАЧИ КАД ЈЕ НАЈПОТРЕБНИЈЕ
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Reply
Управо то и јесте најбитније. Нека се пола од оних који до сада нису долазили, а били су јуче, одлучи да од следеће сезоне буде редовно и то ће бити огроман успех. Оно јуче је било фантастично, просто нисмо могли да одаберемо бољи тренутак за онакво издање.

Да ли негде на нету постоји снимак када на "ко не скаче, тај је шиптар" буквално цео стадион скаче? Да гледаш са севера како запад скаче... Непроцењиво искуство.
Reply
А стварно ми није јасно како их више није срамота да лажу толико. Плус још има 20000 сведока... Али нема везе, на муци се познају јунаци!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
(05-25-2009, 07:24 PM)Вајти link Wrote: Да ли негде на нету постоји снимак када на "ко не скаче, тај је шиптар" буквално цео стадион скаче? Да гледаш са севера како запад скаче... Непроцењиво искуство.

Да то је дефинитивно био тренутак за памћење, надам се да је неко снимио.. Мада ко се сетио да снима у највећој лудници...

Можда радовци  Big Grin
Коме закон лежи у топузу трагови му смрде нечовјештвом!
Reply
Мислим да се сад све види.на прослави титуле партизана дупло манје људи него на Маракани.Толико о гробарчићима.20.000 душа против једног рада.Поздрав најбољим навијачима
http://www.sportal.rs/news.php?id=3314
Reply
(05-25-2009, 09:55 PM)srle.pajce link Wrote: Мислим да се сад све види.на прослави титуле партизана дупло манје људи него на Маракани.

ОK, aли то нас не треба да занима... Ко су они? Имамо преча посла... Већ почните да планирате Крушевац...Следећи задатак је мобилизација свих Делија како би нам стадион под Багдалом био претесан, а тренирајте и глас како би поновили синоћње издање...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Само да људима пређе у навику да долазе на текму, Бог да нас види.

Публика је твоја најлуђа на свету.

Reply
када се све сабере,још једна одлична навијачка представа....али мислим да ово није наш лимит,да можемо још јаче,још боље и још више да нас буде....и у Крушевцу да окрунимо једну вансеријску сезону на трибини...сезону у којој су толико пута постављани стандарди,сезону у којој је тим девалвирао до те мјере да би већина људи само окренула главу од њега,а Север је био ту у још већем броју,још јаче пјевао,још више давао све од себе да покаже да је СЕВЕР ЗВЕЗДА...у сезони у којој је било поносно бити ЗВЕЗДАШ и бити ДЕЛИЈА,у једној од најгорих сезона на терену Север је доказао зашто је велики,зашто га нису сломиле ове тешке године,и зашто нас је било још више због Ње...
НАЈЈАЧЕ КАД БОЛИ НАЈВИШЕ,НАЈЈАЧЕ КАДА ЈЕ НАЈТЕЖЕ!!!
...ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: