Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Рад!!!ИНВАЗИЈААА
Браћо Делије!!!

Задња утакмица ове сезоне на Маракани утакмица која би требало да нам буде круна свега што смо учинили у овој сезони.Ако се будемо сви потрудили да анимирамо што више наших Делија,Звездаша како хоћете већ,мислим да ће бити наш Север попуњен као да је у питању нека утакмица у Европским куповима.Долазе нам и противнички навијачи што је још један разлог да нас буде баш много и наравно да навијање буде као никада до сада,прави ТРАНС јер СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ!!!Пошто ће доћи много људи било би пожељно да се мало раније уђе да би се на време формирао коп и да би се избегле беспотребне гужве ван стадиона.Свака утакмица Звезде треба да нам буде празник и са много уложеног труда свију нас имаћемо велике утакмице сваких петнестак дана на нашем стадиону небитно да ли је реч о екипи светског реномеа или пријатељска утакмица са неким нашим нижеразредним клубом.Ја ћу се потрудити да пронађем у документацији и да поставим и овде и у ветеранске приче један извештај који казује да је наша Звеза у неким сезонама осамдесетих имала велики просек гледалаца који ју је сврставао у сам врх геданости у Европи а реч је чини ми се о неких 33 до 35000 гледалаца.Било некада дај БОЖЕ поновило се.Ми ћемо се трудити,трудити,трудити и трудити сви да појашњавамо нашим Делијама-Звездашима зашто је сада битно пружити подршку нашем клубу и зашто је исто тако битно да и у годинама испред нас својом позитивном енергијом и исправном причом дођемо до много бољег поменутог просека гледаности јер би на тај начин већом куповином карата много помогли клубу у финансијском смислу .Све је до нас и до нашег схватања свега како најзагриженијих са Севера тако и загрижених симпатизера.Да не дужимо више причу ИНВАЗИЈА на МАРАКАНУ јер ће наша Звезда уз нашу велику бројност и подршку изаћи из глиба и као Феникс се винути и вратити на Европску мапу а после ћемо лако, јер ЗВЕЗДА ЈЕ ЧУДО!!!
Reply
Утакмица је померена за недељу.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/baka-jela-...ontent.htm

Како сад у недељу,на сајту фк-а пише у суботу?
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Због талибанске прославе.

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=134992
Reply
(05-18-2009, 05:58 PM)RedSpartans link Wrote: Због талибанске прославе.

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=134992
Мора да буде више нас на маракани него њих на оном њиховом лавору!!!
КО БЕЗ ДЕЦЕ КУЋА
ТО СИ ТИ БЕЗ НАС!!!
Reply
Зато треба сви пошетно да се исцимамо и да доведемо што већи број људи на Маракану. Ми редовни имамо тај задатак, зато немојте да вам буде мрско да на било који начин то урадите.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ја идем са 15 другова на утакмицу против Рада
Колико је остало кола до краја
Reply
(05-18-2009, 09:24 PM)Goldy link Wrote: Ја идем са 15 другова на утакмицу против Рада
Колико је остало кола до краја
2 кола... Ајде да се не расплињемо... Позив стоји и радите на томе да дође што више људи... Померена или непомерена утакмица нама је небитно, кад год да је мора да нас буде много!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
чуо сам да је утакмица померена за недељу јер глодари имају неко славље у суботу колико је то тачно !!! ???
[Image: acab1xt5.gif] [Image: delije1989x.gif] [Image: vqh84k.gif]
Reply
1.         Banat      Čukarički Stankom 24.05.2009. 17,00
2. ***        Napredak 23.05.2009. 20,15
3. Crvena zvezda                 Rad 24.05.2009. 17,00
4. Vojvodina          Jagodina 24.05.2009. 17,00
5. Habitpharm Javor Hajduk 24.05.2009. 17,00
6. Borac               OFK Beograd 24.05.2009. 17,00

Управу сте
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)